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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
29/03/2016 |
Data da última atualização: |
29/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CARDOSO, K. C. M.; HOFFMANN, L. V.; BELTRAMI, P. M.; QUINTELA, E. D.; MOURA, E. C. de. |
Afiliação: |
KÁTIA CRISTINA MOREIRA CARDOSO, ESTUDANTE - PUC-GO; LUCIA VIEIRA HOFFMANN, CNPA; PRISCILA MINELLA BELTRAMI, UFG; ELIANE DIAS QUINTELA, CNPAF; EDMAR CARDOSO DE MOURA, CNPAF. |
Título: |
Oviposição de Bemísia tabaci biótipo B em genótipos de algodoeiro. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMINÁRIO JOVENS TALENTOS, 9., 2015, Santo Antônio de Goiás. Coletânea dos resumos apresentados. Santo Antônio de Goiás: Embrapa Arroz e Feijão, 2015. |
Páginas: |
p. 69. |
Série: |
(Embrapa Arroz e Feijão. Documentos, 309). |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
O objetivo deste trabalho foi avaliar a preferência para oviposição de B. tabaci em quatro genótipos de algodoeiro, Coodetec, Wild Mexican Jack Jones, BRS 293 e Lousiania Okra 2. |
Palavras-Chave: |
Algodoeiro. |
Thesagro: |
Algodão; Bemísia tabaci; Genótipo; Mosca branca. |
Categoria do assunto: |
O Insetos e Entomologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/141714/1/Oviposicao-de-Bemisia-tabaci-....pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Solos. |
Data corrente: |
20/04/2010 |
Data da última atualização: |
01/11/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
NOVAES, H. B.; VAITSMAN, D. S.; DUTRA, P. B.; PEREZ, D. V. |
Afiliação: |
HUMBERTO BREVILATO NOVAES, UFRJ; DELMO SANTIAGO VAITSMAN, UFRJ; PAULO BECHARA DUTRA, UFRJ; DANIEL VIDAL PEREZ, CNPS. |
Título: |
Determination of nitrate in lettuce by ion chromatography after microwave water extraction. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Química Nova, São Paulo, v. 32, n. 6, p. 1647-1650, 2009. |
DOI: |
https://doi.org/10.1590/S0100-40422009000600049 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Lettuce is worldwide known as the most important vegetable. In this context, most farmers are searching new techniques for best quality products including hydropony. However, nitrate is of great concern, since it has a negative impact on human metabolism. The main objective of the present work was to evaluate the nitrate content of lettuce produced by conventional and hydroponic systems. The determination was conducted by ion chromatography and a new method of extraction was tested using microwave oven digestion. The results indicated that nitrate level produced in the conventional system was lower than in the hydroponic system. |
Palavras-Chave: |
Chromatrography. |
Thesagro: |
Cromatografia. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/184915/1/Daniel-Revista-Quimica-Nova.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Solos (CNPS) |
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