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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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161.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, R. T. dos S. e; TORRES, L. H. P. S.; BIASOTO, A. C. T.; FREITAS, S. T. de; MELO, N. F. de; SILVA, F. L. H. da. Optimization of pectinolytic hydrolysis in Caatinga passion fruit wine must with commercial pectinase, according to the central composite rotatable design approach. Research, Society and Development, v. 11, n. 5, e14511528088, 2022.

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162.Imagem marcado/desmarcadoVILVERT, J. C.; FREITAS, S. T. de; SANTOS, L. F. dos; CARDOSO, A. D.; LOPES, P. R. C.; AMARANTE, A. V. T. do. Portable VIS-NIR spectrometer for non-destructive determination of quality traits in apples and pears. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 27., 2022, Florianópolis. Valorização da ciência brasileira para a produção de frutas: anais. Florianópolis: SBF: Epagri: UDESC: UFSC: Embrapa, 2022. p. 419-421

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163.Imagem marcado/desmarcadoAMARANTE, C. V. T. do; SILVEIRA, J. P. G.; STEFFENS, C. A.; FREITAS, S. T. de; MITCHAM, E. J.; MIQUELOTO, A. Post-bloom and preharvest treatment of Braeburn apple trees with prohexadione-calcium and GA4+7 affects vegetative growth and postharvest incidence of calcium-related physiological disorders and decay in the fruit. Scientia Horticulturae, v. 261, fev. 2020.

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164.Imagem marcado/desmarcadoMIRANDA, I. B.; SANTOS, I. E. dos A.; TURCO, S. H. N.; FREITAS, S. T. de; FAUSTINO, A. C.; LINS, A. C. de S. S. Precooling of table grapes on a commercial scale as function of packaging. Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental, v. 25, n. 8, p. 566-572, 2021.

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165.Imagem marcado/desmarcadoFERREIRA, M. A. R.; VILVERT, J. C.; SILVA, B. O. S. da; FERREIRA, I. C.; SOUZA, F. de F.; FREITAS, S. T. de. Multivariate selection index of acerola genotypes for fresh consumption based on fruit physicochemical attributes. Euphytica, v. 218, 2022.

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166.Imagem marcado/desmarcadoFERREIRA, M. A. R.; SILVA, D. S.; NASSUR, R. de C. M. R.; HAUSEN, L. J. de O. von; SOUZA, F. de F.; FREITAS, S. T. de. Sólidos solúveis e acidez titulável em uva de mesa da variedade Sweet Globe. In: SIMPÓSIO DE FRUTICULTURA DO VALE DO SÃO FRANCISCO, 1., 2015, Juazeiro. Resumos... Petrolina: UNIVASF: 2015. p. 162-165.

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167.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, F. de F.; NASCIMENTO, T. L. DO; FREITAS, S. T. de; DEON, M. D.; CASTRO, J. M. da C. e. Seleção de clones de aceroleira por meio de técnicas multivariadas aplicadas a características físico-químicas de frutos. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 24., 2016, São Luis. Fruticultura: fruteiras nativas e sustentabilidade. São Luis: SBF, 2016.

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168.Imagem marcado/desmarcadoVARJÃO, L. L.; FERREIRA, M. A. R.; MOURA, N. R.; SANTOS, T. B.; ALBUQUERQUE, J. G. de; LOPES, P. R. C.; FREITAS, S. T. de. Uso de embalagem a vácuo para remoção da adstringência de caquis rama forte. In: JORNADA DE INTEGRAÇÃO DA PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 2., 2017, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2017. p. 131-136. (Embrapa Semiárido. Documento, 280)

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169.Imagem marcado/desmarcadoSOARES FILHO, A. de A.; LINO, J. de O. S.; CUNHA, J. G. da; SANTANA, E. A.; OLIVEIRA, V. R. de; FREITAS, S. T. de. Uso de hexanal para aumentar a vida pós-colheita do umbu. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 26., 2019, Juazeiro, BA/Petrolina, PE. Fruticultura de precisão: desafios e oportunidades - anais. Petrolina: Embrapa Semiárido: UNIVASF: SBF, 2019. p. 2777-2780.

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170.Imagem marcado/desmarcadoMENDONÇA, S. de L. R. de; VIEIRA, D. M.; MOREIRA, R. T.; BIASOTO, A. C. T.; FREITAS, S. T. de; RYBKA, A. C. P. Uva-passa: uma revisão de literatura. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DE GASTRONOMIA E CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 2., 2016, Fortaleza. Gastronomia: da tradição à inovação - anais. Fortaleza: UFC, 2016. p. 1171-1172.

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171.Imagem marcado/desmarcadoBELLOTTO, A. C. V. M.; COSER, W.; AMARANTE, C. V. T. do; STEFFENS, C. A.; ARGENTA, L. C.; FREITAS, S. T. de. VIS-NIR portable espectrometer for non-destructive assessment of maturity and quality of Gala apples. Revista Brasileira de Fruticultura, v. 45, e-660, 2023.

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172.Imagem marcado/desmarcadoVILVERT, J. C.; FREITAS, S. T. de; FERREIRA, M. A. R.; COSTA, C. dos S. R.; LEITE, R. H. de L.; SANTOS, F. J. G. dos; AROUCHA, E. M. M. Preservation of quality and bioactive compounds in mangoes using chitosan-graphene-oxide-based biodegradable packaging. Horticulturae, v. 9, 1145, 2023.

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173.Imagem marcado/desmarcadoANDRADE, M. E. A. de; SILVA, B. O. S. da; RIBEIRO, T. da S.; SANTOS, L. F. dos; LIMA, A. M. N.; OLIVEIRA, F. F. de; FREITAS, S. T. de. Fruit traits at harvest and after storage related to the incidence of postharvest physiological disorders in Keitt mangoes. Acta Scientific Nutritional Health, v. 6, n. 1, p. 48-63, 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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174.Imagem marcado/desmarcadoPADILHA, C. V. da S.; BIASOTO, A. C. T.; BRAGARD, L. F. dos S.; OLIVEIRA, J. B. de; OLIVEIRA, W. P. de; CARVALHO, E. S. S. de; FREITAS, S. T. de; PEREIRA, G. E. Description of sensory profile of tropical wines of guard issued in the Valley of São Francisco, Northeast Brazil. In: WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE, 37., 2014, Mendonza, Argentina. Abstracts... Mendonza: International Organisation of Vine and Wine, 2014. 4 p.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho.

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175.Imagem marcado/desmarcadoCAVALCANTE, I. H. L.; SILVA, G. J. N. e; CAVACINI, J. A.; AMARIZ, R. A. e; FREITAS, S. T. de; SOUSA, K, A. O. de; SILVA, M. A. da; CUNHA, J. G. da. Metconazole on inhibition of gibberellin biosynthesis and flowering management in mango. Erwerbs-Obstbau, v. 62, n. 1, p. 89-95, 2020.

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176.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, V. R.; SANTOS, M. F.; MORAIS, A. A. DE; LIMA, M. F.; BOITEUX, L. S.; COSTA, N. D.; YURI, J. E.; FREITAS, S. T. de; COSTA-LIMA, T. C. da; ARAGAO, F. A. S. de; BUSO, G. S. C. BRS Anton: híbrido de melão amarelo tipo exportação. Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2017. Np. 1 Folder.

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177.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, V. R.; SANTOS, M. F.; MORAIS, A. A. DE; LIMA, M. F.; BOITEUX, L. S.; COSTA, N. D.; YURI, J. E.; FREITAS, S. T. de; LIMA, T. C. da C.; ARAGAO, F. A. S. de; BUSO, G. S. C. BRS Anton: híbrido de melão amarelo tipo exportação. Brasília/DF: Embrapa Hortaliças, 2017 1 folder

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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178.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, E. S. S. de; NUNES, G. da S.; BARROS, A. P. A.; LIMA, M. A. C. de; BARROS, E. S. de; FREITAS, S. T. de; BIASOTO, A. C. T.; DRUZIAN, J. I. La etapa de maduración de la uva influye en el contenido fenólico, el color y la capacidad antioxidante de los vinos tintos tropicales Touriga Nacional? In: CONGRESO LATINOAMERICANO DE VITICULTURA Y ENOLOGIA, 16., 2019, Ica, Peru. Desierto: pasión vitivinícola en Latinoamérica. Ica: Asociacion Peruana de Enologos: Organización Internacional de la Viña y del Vino, 2019. p. 152-155.

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179.Imagem marcado/desmarcadoMOURA, N. R.; FERREIRA, M. A. R.; PASSOS, T. O.; LIMA, A. S.; CASTRO, C. D. P. da C.; RYBKA, A. C. P.; OLIVEIRA, V. R. de; FREITAS, S. T. de. Qualidade físico-química e características biométricas de frutos de umbuzeiro do Banco de Germoplasma da Embrapa Semiárido. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 12., 2017, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2017. p. 271-277. (Embrapa Semiárido. Documentos, 279).

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180.Imagem marcado/desmarcadoVILVERT, J. C.; FREITAS, S. T. de; FERREIRA, M. A. R.; LEITE, R. H. de L.; SANTOS, F. K. G. dos; COSTA, C. dos S. R.; AROUCHA, E. M. M. Chitosan and graphene oxide-based biodegradable bags: an eco-friendly and effective packaging alternative to maintain postharvest quality of Palmer mango. LWT - Food Science and Tecnology, v. 154, 112741, 2022.

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Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  12/04/2021
Data da última atualização:  16/08/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  OSCO, L. P.; NOGUEIRA, K.; RAMOS, A. P. M.; PINHEIRO, M. M. F.; FURUYA, D. E. G.; GONÇALVES, W. N.; JORGE, L. A. de C.; MARCATO JUNIOR, J.; SANTOS, J. A.
Afiliação:  LUCIO ANDRE DE CASTRO JORGE, CNPDIA.
Título:  Semantic segmentation of citrus-orchard using deep neural networks and multispectral UAV-based imagery.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  Precision Agriculture, v. 22, n. 4,2021.
Páginas:  1171-1188
DOI:  https://doi.org/10.1007/s11119-020-09777-5
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Accurately mapping farmlands is important for precision agriculture practices. Unmanned aerial vehicles (UAV) embedded with multispectral cameras are commonly used to map plants in agricultural landscapes. However, separating plantation felds from the remaining objects in a multispectral scene is a difcult task for traditional algorithms. In this connection, deep learning methods that perform semantic segmentation could help improve the overall outcome. In this study, state-of-the-art deep learning methods to semantic segment citrus-trees in multispectral images were evaluated. For this purpose, a multispectral camera that operates at the green (530–570 nm), red (640–680 nm), red-edge (730–740 nm) and also near-infrared (770–810 nm) spectral regions was used. The performance of the following fve state-of-the-art pixelwise methods were evaluated: fully convolutional network (FCN), U-Net, SegNet, dynamic dilated convolution network (DDCN) and DeepLabV3+. The results indicated that the evaluated methods performed similarly in the proposed task, returning F1-Scores between 94.00% (FCN and U-Net) and 94.42% (DDCN). It was also determined the inference time needed per area and, although the DDCN method was slower, based on a qualitative analysis, it performed better in highly shadow-afected areas. This study demonstrated that the semantic segmentation of citrus orchards is highly achievable with deep neural networks. The state-of-the-art deep learning methods investigated here pro... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Convolutional neural network; Thematic map.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA17755 - 1UPCAP - DDPROCI.21/192021/19
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