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1.Imagem marcado/desmarcadoGARCEZ, F. R.; SCRAMIN, S.; NASCIMENTO, M. C. de; MORS, W. B. Prenylated flavonoids as evolutionary indicators in the genus Dahlstedtia. Phytochemistry, v.27, n.4, p.1079-1083, 1988.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.

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2.Imagem marcado/desmarcadoMONTEIRO, N. V.; NASCIMENTO, M. C. de O.; FACO, O.; SILVA, K. de M. Estudo de associação ampla do genoma (GWAS) para prolificidade em caprinos. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA CAPRINOS E OVINOS, 7., 2018, Sobral. Resumos... Sobral: Embrapa Caprinos e Ovinos, 2018. p. 12-13. (Embrapa Caprinos e Ovinos. Documentos, 126).

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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3.Imagem marcado/desmarcadoNASCIMENTO, M. C. de O.; MONTEIRO, N. V. A.; PEREIRA, A. H. R.; LOBO, R. N. B.; SILVA, K. de M. Estudo da taxa de sobrevivência do nascimento ao desmame em relação ao tipo de parto de ovinos Morada Nova. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA CAPRINOS E OVINOS, 7., 2018, Sobral. Resumos... Sobral: Embrapa Caprinos e Ovinos, 2018. p. 10-11. (Embrapa Caprinos e Ovinos. Documentos, 126).

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Meio Ambiente.
Data corrente:  30/06/1993
Data da última atualização:  06/08/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  GARCEZ, F. R.; SCRAMIN, S.; NASCIMENTO, M. C. de; MORS, W. B.
Afiliação:  EMBRAPA-CNPMA.
Título:  Prenylated flavonoids as evolutionary indicators in the genus Dahlstedtia.
Ano de publicação:  1988
Fonte/Imprenta:  Phytochemistry, v.27, n.4, p.1079-1083, 1988.
DOI:  https://doi.org/10.1016/0031-9422(88)80277-2
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: Three chalcones, two beta-hydroxychalcones, four flavanones, six flavones, four flavonols, one rotenoid and one pterocarpan were isolated from the roots of Dahlstedtia pinnata and D. pentaphylla. With the exception of the pterocarpan, all the compounds exhibit prenylation in the A ring, a characteristic of flavonoids produced by species of the Tephrosieae. Of the 21 flavonoids identified, five (2 flavanones and 3 flavones) are new as naturally occurring compounds. A neat distinction in the biosynthetic capability of the two species, leading to the production of flavanones and flavonols in D. pentaphylla, but not in D. pinnata, is observed. In this latter species, biosynthesis is totally oriented toward dehydrogenation, producing flavones. By both criteria-higher oxidation state and suppression of enzyme systems-D. pinnata is the more advanced species.
Palavras-Chave:  Dahlstedtia pentaphylla; Dahlstedtia pinnata; Evolutionary indicators; Flavonoid; Prenylated flavonoids; Substance.
Thesagro:  Leguminosae.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/224882/1/Scramin-Prenylated-flavonoids-1988.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Meio Ambiente (CNPMA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPMA1228 - 1UPCAP - DD
CNPMA15192 - 1UPCAP - DD
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