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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amapá; Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Meio-Norte; Embrapa Soja; Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
31/08/2016 |
Data da última atualização: |
06/06/2017 |
Tipo da produção científica: |
Autoria/Organização/Edição de Livros |
Autoria: |
EMBRAPA INFORMAÇÃO TECNOLÓGICA. |
Título: |
Embrapa Informação Tecnológica: 25 anos de compromisso com pessoas, informação e conhecimento. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa, 2016 |
Páginas: |
123 p. |
Descrição Física: |
E-book (2016). |
ISBN: |
978-85-7035600-0 (e-book); 978-857035590-4 (impresso) |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Publicação produzida também em formato impresso. Memória Embrapa. |
Conteúdo: |
A história desta Unidade, dos pioneiros, daqueles que os sucederam, dos resultados conquistados e a projeção de desafios que se anteveem para o avanço da gestão e da difusão da informação técnico-científica estão registradas de forma breve, porém vívida e instigante, nesta publicação. |
Palavras-Chave: |
Conhecimento; Embrapa Informação Tecnológica; Informação; Memória Institucional; Organização da informação. |
Thesagro: |
Pesquisa agrícola. |
Thesaurus Nal: |
Agricultural research. |
Categoria do assunto: |
-- X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/160608/1/embrapa-informa-o-tecnologica-25-anos.epub
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/157415/1/SCT-25-ANOS.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
30/06/1993 |
Data da última atualização: |
06/08/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
GARCEZ, F. R.; SCRAMIN, S.; NASCIMENTO, M. C. de; MORS, W. B. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPMA. |
Título: |
Prenylated flavonoids as evolutionary indicators in the genus Dahlstedtia. |
Ano de publicação: |
1988 |
Fonte/Imprenta: |
Phytochemistry, v.27, n.4, p.1079-1083, 1988. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/0031-9422(88)80277-2 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: Three chalcones, two beta-hydroxychalcones, four flavanones, six flavones, four flavonols, one rotenoid and one pterocarpan were isolated from the roots of Dahlstedtia pinnata and D. pentaphylla. With the exception of the pterocarpan, all the compounds exhibit prenylation in the A ring, a characteristic of flavonoids produced by species of the Tephrosieae. Of the 21 flavonoids identified, five (2 flavanones and 3 flavones) are new as naturally occurring compounds. A neat distinction in the biosynthetic capability of the two species, leading to the production of flavanones and flavonols in D. pentaphylla, but not in D. pinnata, is observed. In this latter species, biosynthesis is totally oriented toward dehydrogenation, producing flavones. By both criteria-higher oxidation state and suppression of enzyme systems-D. pinnata is the more advanced species. |
Palavras-Chave: |
Dahlstedtia pentaphylla; Dahlstedtia pinnata; Evolutionary indicators; Flavonoid; Prenylated flavonoids; Substance. |
Thesagro: |
Leguminosae. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/224882/1/Scramin-Prenylated-flavonoids-1988.pdf
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Marc: |
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