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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
27/06/2011 |
Data da última atualização: |
08/07/2011 |
Autoria: |
BRAND, M. A.; BOLZON DE MUÑIZ, G. I.; QUIRINO, W. F.; BRITO. J. O. |
Título: |
Influence of storage time on the quality of biomass for energy production in humid subtropical regions. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Cerne, Lavras, v. 16, n. 4, p. 531-537, out./dez. 2010. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Energy properties; Eucalyptus dunnii; Storage time of forest biomass. |
Thesagro: |
Pinus Taeda. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
04/01/2016 |
Data da última atualização: |
26/04/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NASCIMENTO, A. M. de S.; SOUZA, J. F.; NASSUR, R. C. M. R.; SANTOS, S. F.; PEREIRA, G. E. |
Afiliação: |
A. M. DE S. NASCIMENTO; J. F. SOUZA; R. C. M. R. NASSUR; S. F. SANTOS; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA. |
Título: |
Rootstock influencing physical-chemical characteristics of Alicante Bouschet must and wine produced in São Francisco Valley, Brazil. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015. |
Descrição Física: |
1 Pen drive. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to evaluate the influence of different rootstocks ('IAC 572' and 'Paulsen 1103'), which vines were planted on randomized blocks, on the must and wine composition from grapes cv. Alicante Bouschet. |
Palavras-Chave: |
Características físico-químicas; Vale do São Francisco. |
Thesagro: |
Porta Enxerto; Uva; Vinho. |
Thesaurus NAL: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/138960/1/Giuliano-469.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/136502/1/Giuliano-14.pdf
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Marc: |
LEADER 01162nam a2200241 a 4500 001 2036901 005 2016-04-26 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aNASCIMENTO, A. M. de S. 245 $aRootstock influencing physical-chemical characteristics of Alicante Bouschet must and wine produced in São Francisco Valley, Brazil.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia$c2015 300 $c1 Pen drive. 520 $aThe aim of this study was to evaluate the influence of different rootstocks ('IAC 572' and 'Paulsen 1103'), which vines were planted on randomized blocks, on the must and wine composition from grapes cv. Alicante Bouschet. 650 $aGrapes 650 $aPorta Enxerto 650 $aUva 650 $aVinho 653 $aCaracterísticas físico-químicas 653 $aVale do São Francisco 700 1 $aSOUZA, J. F. 700 1 $aNASSUR, R. C. M. R. 700 1 $aSANTOS, S. F. 700 1 $aPEREIRA, G. E.
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Registro |
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