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Registros recuperados : 39 | |
9. | | BAHIA, H. F.; SILVA, S. A.; FERNANDEZ, L. G.; LEDO, C. A. da S.; MOREIRA, R. F. C. Divergência genética entre cinco cultivares de mamoneira. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 43, n. 3, p. 357-362, mar. 2008. Biblioteca(s): Embrapa Algodão; Embrapa Mandioca e Fruticultura; Embrapa Unidades Centrais. |
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10. | | VIRMOND, E.; DE SENA, R. F.; ALBRECHT, W.; ALTHOFF, C. A.; MOREIRA, R. F. P. M.; JOSÉ, H. J. Characterisation of agroindustrial solid residues as biofuels and potential application in thermochemical processes. Waste Management, v. 32, n. 10, p. 1952?1961, 2012,. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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11. | | SANTANA, I. B. B.; COSTA, M. A. P. de C.; MOREIRA, R. F. C.; RITZINGER, R.; SOARES FILHO, W. dos S.; CRUZ, E. S. da; LUQUINE, L. S. Análise multivariada no pré-melhoramento de germoplasma de umbu-cajazeira. In: SEMINÁRIO DE PESQUISA DO RECÔNCAVO DA BAHIA, 3.; SEMINÁRIO ESTUDANTIL DE PESQUISA DA UFRB, 3.; SEMINÁRIO DE PÓS-GRADUAÇÃO DA UFRB, 3., 2009, Cruz das Almas. Evolução do conhecimento e o desenvolvimento social: [resumos...]. Cruz das Almas: Universidade Federal do Recôncavo da Bahia, 2009. 01 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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12. | | CARNEIRO, J. L. dos S.; SILVA, S. de O. e; FERREIRA, C. F.; MOREIRA, R. F. C.; SILVEIRA, D. G.; REIS, A. S. dos; MOREIRA, L. C. Caracterização morfológica de germoplasma de inhame. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 2., 2012, Belém, PA. Anais... Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Recursos Genéticos, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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13. | | SAMPAIO FILHO, O. M.; LEDO, C. A. da S.; SILVA, S. A.; MOREIRA, R. F. C.; CARVALHO, D. dos S.; ALVES, K. A. Caracterização de jenipapeiros nativos do Recôncavo Baiano. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 20.; ANNUAL MEETING OF THE INTERAMERICAN SOCIETY FOR TROPICAL HORTICULTURE, 54., 2008, Vitória. Frutas para todos: estratégias, tecnologias e visão sustentável: anais. Vitória: INCAPER: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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14. | | PASCOAL, G. de F. L.; ABREU, J. P. de; SANTIAGO, M. C. P. de A.; MORÁSTICA JÚNIOR, M. R.; MOREIRA, R. F. A.; FANARO, G.; TEODORO, A. J. Identification of phenolic compounds and volative compounds in polyphenols-rich extract of hybrid vitis vinifera l. Cultivars and their antioxidant properties. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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15. | | SOUZA, L. S.; MOREIRA, R. F. C.; FREITAS, T. A. S. de; MENDONÇA, A. V. R.; AFONSO, S. D. J.; LEDO, C. A. da S. Grouping of catingueira genotypes based on morphological characteristics. Revista Árvore, Viçosa-MG, v.40, n.3, p.427-434, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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17. | | SOUSA, C. da S.; SILVA, S. A.; SANTOS, V. de J. dos; LEDO, C. A. da S.; MOREIRA, R. F. C.; HANSEN, D. de S.; PATROCÍNIO, E. Eficiência do protocolo de extração de DNA em tecido foliar de jenipapeiros (Genipa americana). In: SIMPÓSIO BAIANO DE EDUCAÇÃO AMBIENTAL, 1., 2007, Cruz das Almas. Reciclando conceitos para desenvolver ações educativas com princípios ambientalistas. Cruz das Almas: [s.n.], [2007?]. Epaminondas do Patrocínio, CNPMF. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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18. | | AFONSO, S. D. J.; MOREIRA, R. F. C.; LEDO, C. A. da S.; FERREIRA, C. F.; SANTOS, V. da S.; MUONDO, P. A. Genetic structure of cassava populations (Manihot esculenta Crantz) from Angola assessed through (ISSR) markers. African Journal of Biotechnology, v. 18, n.7, p. 144-154, February, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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19. | | AFONSO, S. D. J.; LEDO, C. A. da S.; MOREIRA, R. F. C.; SANTOS, V. da S.; BORGES, V. P.; MUONDO, P. A. Selection of cassava (Manihot esculenta Crantz) genotypes based on agro-morphological traits in Angola. African Journal of Biotechnology, v. 18, n.7, p. 144-154, February, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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20. | | AFONSO, S. D. J.; LEDO, C. A. da S.; MOREIRA, R. F. C.; SILVA, S. de O. e; LEAL, V. D. de J.; CONCEIÇÃO, A. L. da S. Selection of descriptors in a morphological characteristics considered in cassava accessions by means of multivariate techniques. Journal of Agriculture and Veterinary Science, v. 7, Issue 1, p 13-20, Feb. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 39 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
12/04/2018 |
Data da última atualização: |
08/04/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
MOREIRA, R. F.; MATOS, M. N. C.; ALVES FILHO, J. G.; VALLE, R. V. do; ELOY, A. M. X.; PINTO, T. M. F.; MACHADO, S. P.; COSTA, C. R. R.; LIMA FILHO, J. L. de; LIMA, J. P. M. S.; CUNHA, R. M. S. da. |
Afiliação: |
Raulzito Fernandes Moreira, Pós-graduação - Universidade Federal do Ceará (UFC) - Sobral, CE, Brasil.; Maria Nágila Carneiro Matos; João Garcia Alves Filho; Roberta Vianna do Valle; ANGELA MARIA XAVIER ELOY, CNPC; Tatiana Maria Farias Pinto; Saris Pinto Machado Junior; Cíntia Renata Rocha Costa; José Luiz de Lima Filho; João Paulo Matos Santos Lima; Rodrigo Maranguape Silva da Cunha. |
Título: |
Diversity of ejaculated sperm proteins in Moxotó bucks (Capra hircus) evaluated by multiple extraction methods. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Animal Reproduction, Belo Horizonte, v. 15, n. 1, p. 84-92, jan./mar. 2018. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: This study aimed to develop protocols for the extraction of sperm proteins from Moxotó goats (Capra hircus) and to compare the resulting proteomic maps. The sperm proteins were isolated using an extraction buffer containing 7 M urea and 2 M thiourea, 20 mM DTT, and one of the following detergents: 1% or 4% CHAPS; 1% or 4% SDS; 1% or 4% Triton X-100; or a combination of CHAPS and SDS. The 1-DE and 2-DE profiles of the isolated proteins revealed that the various isolation methods were efficient. Qualitative and quantitative differences in the 1-DE and 2-DE profiles were observed. 2-DE maps indicated that the amount and diversity of proteins visualized depended on the detergent that was used. Furthermore, this work revealed that the combination of detergents increased the resolution of some spots and retained the characteristics of the individual detergents, depending on their concentrations. |
Palavras-Chave: |
Análise proteômica; Isolation methods; Proteomic analysis; Proteomic profiles; Raça Moxotó. |
Thesagro: |
Caprino; Detergente. |
Thesaurus NAL: |
detergents; Goats; proteomics; Spermatozoa; Surfactants. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/175677/1/CNPC-Diversity-2018-.pdf
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Marc: |
LEADER 02033naa a2200385 a 4500 001 2090515 005 2019-04-08 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMOREIRA, R. F. 245 $aDiversity of ejaculated sperm proteins in Moxotó bucks (Capra hircus) evaluated by multiple extraction methods.$h[electronic resource] 260 $c2018 520 $aAbstract: This study aimed to develop protocols for the extraction of sperm proteins from Moxotó goats (Capra hircus) and to compare the resulting proteomic maps. The sperm proteins were isolated using an extraction buffer containing 7 M urea and 2 M thiourea, 20 mM DTT, and one of the following detergents: 1% or 4% CHAPS; 1% or 4% SDS; 1% or 4% Triton X-100; or a combination of CHAPS and SDS. The 1-DE and 2-DE profiles of the isolated proteins revealed that the various isolation methods were efficient. Qualitative and quantitative differences in the 1-DE and 2-DE profiles were observed. 2-DE maps indicated that the amount and diversity of proteins visualized depended on the detergent that was used. Furthermore, this work revealed that the combination of detergents increased the resolution of some spots and retained the characteristics of the individual detergents, depending on their concentrations. 650 $adetergents 650 $aGoats 650 $aproteomics 650 $aSpermatozoa 650 $aSurfactants 650 $aCaprino 650 $aDetergente 653 $aAnálise proteômica 653 $aIsolation methods 653 $aProteomic analysis 653 $aProteomic profiles 653 $aRaça Moxotó 700 1 $aMATOS, M. N. C. 700 1 $aALVES FILHO, J. G. 700 1 $aVALLE, R. V. do 700 1 $aELOY, A. M. X. 700 1 $aPINTO, T. M. F. 700 1 $aMACHADO, S. P. 700 1 $aCOSTA, C. R. R. 700 1 $aLIMA FILHO, J. L. de 700 1 $aLIMA, J. P. M. S. 700 1 $aCUNHA, R. M. S. da 773 $tAnimal Reproduction, Belo Horizonte$gv. 15, n. 1, p. 84-92, jan./mar. 2018.
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Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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