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Registros recuperados : 1 | |
1. | | GATTO, I. R. H.; SONÁLIO, K.; AMARAL, R. B. do; MORES, N.; DALLA COSTA, O. A.; ANDRÉ, M. R.; OLIVEIRA, L. G. de. High frequency and molecular characterization of porcine hemotrophic mycoplasmas in Brazil. Veterinary Microbiology, v. 231, p. 33-39, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
10/01/2008 |
Data da última atualização: |
18/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
RIZZON, L. A.; MIELE, A. |
Afiliação: |
Luiz Antenor Rizzon, CNPUV; ALBERTO MIELE, CNPUV. |
Título: |
Phsicochemical composition of Cabernet Sauvignon wine from different areas of the Serra Gaúcha, Brazil. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM [OF] GESCO, 15., 2007, Porec. Comptes rendus... [Porec, Croatia: OIV: Iinstitute Of Agriculture and Tourism: Ministery of Agriculture, Forestry and Water Management], 2007. |
Páginas: |
p. 384-390. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this work was to evaluate the physicochemical composition of the Cabernet Sauvignon wine made from grapes grown in different areas of the Serra Gaúcha, the Brazilian most important viticultural region. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Cabernet Sauvignon; Composição física; Região da Serra Gaúcha; Rio Grande do Sul; Zoneamento. |
Thesagro: |
Composição Química; Enologia; Vinho. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203158/1/9287-2007-p.384-390.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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