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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  09/05/1996
Data da última atualização:  09/05/1996
Autoria:  ADAMSON, A. H.; TERRY, G. R.
Título:  The relationship between the in vivo digestibility of hay and its solubility in pepsin- hydrochloric acid fungal cellulase solutions.
Ano de publicação:  1980
Fonte/Imprenta:  Journal of the Science of Food and Agriculture, v.31, n.8, p.854-856, 1980.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The determination of the solubility of the organic matter (OM) of hay in pepsin-hydrochloric acid and fungal cellulase solution according to the method of Jones and Hayward gave reproducible results when applied to four hays with solubilities of 51.5, 49.1, 63.5 and 40.2%. In addition the correlation of the soluble OM determined by the cellulase solubility technique and in vivo digestibility studies for 34 hays produced higly significant correlati- ons for the digestibility of the OM in the dry matter (DM) (r = 0.91, RSD +- 2.180) and the OM digestibility (r = 0.91, RSD +- 2.362). These data indicate that the determination of the solubility of OM in fungal enzyme solution is an acceptable method for the prediction of in vivo digestibility of the OM in the DM of hays.
Palavras-Chave:  Fungal cellulase solutions; Pepsin-hydrochloric acid.
Thesagro:  Digestibilidade; Matéria Orgânica.
Thesaurus Nal:  digestibility; organic matter.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAP31736 - 1ADDSP - --SP22492249
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  24/09/2019
Data da última atualização:  12/11/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  MENDONÇA, V. R.; LOPES, O. F.; AVANSI JR, W.; ARENAL, R.; RIBEIRO, C.
Afiliação:  CAUE RIBEIRO DE OLIVEIRA, CNPDIA.
Título:  Insights into formation of anatase TiO2 nanoparticles from peroxo titanium complex degradation under microwave-assisted hydrothermal treatment.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Ceramics International
ISSN:  0272-8842
DOI:  10.1016/j.ceramint.2019.07.345
Idioma:  Inglês
Notas:  Article in press.
Palavras-Chave:  Microwave assisted hidrothermal; Peroxo titanium complex; Phase evolution; TiO2 nanocrystal; Titanate.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA17235 - 1UPCAP - DDPROCI.19-0892019.0176
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