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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroenergia. |
Data corrente: |
10/07/2020 |
Data da última atualização: |
13/07/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
HERRERO, M.; THORNTON, P. K.; MASON-D'CROZ, D.; PALMER, J.; BENTON, T. G.; BODIRSKY, B. L.; BOGARD, J. R.; HALL, A.; LEE, B.; NYBORG, K.; PRADHAN, P.; BONNETT, G. D.; BRYAN, B. A.; CAMPBELL, B. M.; CHRISTENSEN, S.; CLARK, M.; COOK, M. T.; BOER, I. J. M. de; DOWNS, C.; DIZYEE, K.; FOLBERTH, C.; GODDE, C. M.; GERBER, J. S.; GRUNDY, M.; HAVLIK, P.; JARVIS, A.; KING, R.; LOBOGUERRERO, A. M.; LOPES, M. A.; MCLNTYRE, C. L.; NAYLOR, R.; NAVARRO, J.; OBERSTEINER, M.; PARODI, A.; PEOPLES, M. B.; PIKAAR, I.; POPP, A.; ROCKSTROM, J.; ROBERTSON, M. J.; SMITH, P.; STEHFEST, E.; SWAIN, S. M.; VALIN, H.; VAN WIJK, M.; VAN ZANTEN, H. H. E.; VERMEULEN, S.; VERVOORT, J.; WEST, P. C. |
Afiliação: |
Mario Herrero; Philip K. Thornton; Daniel Mason-D'Croz; Jeda Palmer; Tim G. Benton; Benjamin L. Bodirsky; Jessica R. Bogard; Andrew Hall; Bernice Lee; Karine Nyborg; Prajal Pradhan; Graham D. Bonnett; Brett A. Bryan; Bruce M. Campbell; Svend Christensen; Michael Clark; Mathew T. Cook; Imke J. M. de Boer; Chris Downs; Kanar Dizyee; Christian Folberth; Cecile M. Godde; James S. Gerber; Michael Grundy; Petr Havlik; Andrew Jarvis; Richard King; Ana Maria Loboguerrero; MAURICIO ANTONIO LOPES, CNPAE; C. Lynne Mclntyre; Rosamond Naylor; Javier Navarro; Michael Obersteiner; Alejandro Parodi; Mark B. Peoples; Ilje Pikaar; Alexander Popp; Johan Rockstrom; Michael J. Robertson; Pete Smith; Elke Stehfest; Steve M. Swain; Hugo Valin; Mark van Wijk; Hannah H. E. Van Zanten; Sonja Vermeulen; Joost Vervoort; Paul C. West. |
Título: |
Innovation can accelerate the transition towards a sustainable food system. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Nature Food, v. 1, p. 266-272, May 2020. Perspective. |
ISSN: |
2662-1355 |
DOI: |
https://doi.org/10.1038/s43016-020-0074-1 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Future technologies and systemic innovation are critical for the profound transformation the food system needs. These innovations range from food production, land use and emissions, all the way to improved diets and waste management. Here, we identify these technologies, assess their readiness and propose eight action points that could accelerate the transition towards a more sustainable food system. We argue that the speed of innovation could be significantly increased with the appropriate incentives, regulations and social licence. These, in turn, require constructive stakeholder dialogue and clear transition pathways. |
Thesagro: |
Agricultura de Precisão; Inovação; Nutrição Humana; Sistema de Alimentação; Tecnologia da Informação; Uso da Terra. |
Thesaurus Nal: |
Food and nutrition programs; Food consumption; Food industry; Food service; Human nutrition; Land use. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroenergia (CNPAE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Territorial. |
Data corrente: |
06/11/2019 |
Data da última atualização: |
09/12/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MENDES, A. M.; MIRANDA, J. R.; FRANZIN, J. P.; SCARAZATTI, B.; PAIM, F. A. de P.; DALTIO, J.; VILELA, G. F. |
Afiliação: |
ANGELO MANSUR MENDES, CNPM; JOSE ROBERTO MIRANDA, CNPM; JOSE PAULO FRANZIN, CNPM; BRUNO SCARAZATTI, CNPM; FERNANDO ANTONIO DE PADUA PAIM, CNPM; JAUDETE DALTIO, CNPM; GISELE FREITAS VILELA, CNPM. |
Título: |
Relationship between farmers and the forest within Machadinho D'Oeste/RO?s settlement project: using fauna as a bioindicator. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Pesquisa Florestal Brasileira, v. 39, e201902043, p. 119, 2019. Special issue. Abstracts of the XXV IUFRO World Congress, 2019. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Occupation dynamics. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/204309/1/5116.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Territorial (CNPM) |
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