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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
21/11/2016 |
Data da última atualização: |
25/04/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
VEDOVOTO, G. L.; ALMEIDA, M. J. de O.; AVILA, A. F. D.; NUTTI, M. R. |
Afiliação: |
GRACIELA LUZIA VEDOVOTO, SGI; MARCOS JACOB DE OLIVEIRA ALMEIDA, CPAMN; ANTONIO FLAVIO DIAS AVILA, SGI; MARILIA REGINI NUTTI, CTAA. |
Título: |
Evaluación multidimensional de impactos de frijol biofortificado en ele Estado de Piauí - Brasil. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÓN ANUAL PROGRAMA COOPERATIVO CENTROAMERICANO PARA EL MEJORAMIENTO DE CULTIVOS Y ANIMALES, 61., 2016, Costa Rica. Trabajos. Costa Rica: Instituto de Ciencia y Tecnología Agrícola, 2016. 1 p. |
Idioma: |
Espanhol |
Notas: |
PCCMCA. LEG 49. |
Thesagro: |
Tecnologia de Alimento. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/150300/1/EVALUACION-MULTIDIMENSIONAL-DE-IMPACTOS-DE-FRIJOL-BIOFORTIFICADO-EN-EL-ESTADO-DE-PIAUI-BRASIL.pdf
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Marc: |
LEADER 00687nam a2200157 a 4500 001 2056712 005 2017-04-25 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aVEDOVOTO, G. L. 245 $aEvaluación multidimensional de impactos de frijol biofortificado en ele Estado de Piauí - Brasil.$h[electronic resource] 260 $aIn: REUNIÓN ANUAL PROGRAMA COOPERATIVO CENTROAMERICANO PARA EL MEJORAMIENTO DE CULTIVOS Y ANIMALES, 61., 2016, Costa Rica. Trabajos. Costa Rica: Instituto de Ciencia y Tecnología Agrícola, 2016. 1 p.$c2016 500 $aPCCMCA. LEG 49. 650 $aTecnologia de Alimento 700 1 $aALMEIDA, M. J. de O. 700 1 $aAVILA, A. F. D. 700 1 $aNUTTI, M. R.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
02/01/1991 |
Data da última atualização: |
30/05/2017 |
Autoria: |
MELLO, M. L. S.; CARVALHO, H. F.; SA, L. A. N. de. |
Afiliação: |
UNICAMP; UNICAMP; LUIZ ALEXANDRE NOGUEIRA DE SA, CNPMA. |
Título: |
Composition of the froth secreted by different spittlebug species. |
Ano de publicação: |
1987 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM INSECT PHYSIOLOGY, BIOCHEMISTRY AND CONTROL, 1987, Rio de Janeiro. Rio de Janeiro: [s.n., 1987?]. |
Páginas: |
p.29 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The froth secreted by the spittlebugs protects the immature forms of these pests of pasture and agriculture from environmental damages. Frothes from Deois flavopicta, Mahanarva fimbriolata, Aeneolamia selecta selecta and Deois sp. (schach group) were compared for the purpose of establishing differences that could refleted upon control of these insects. The preparations were analyzed with topochemical methods and polarization microscopy. All of them were found to contain structural proteins and proteoglycans. However, the frothes of M. fimbriolata and Deois sp. appear to differ from the others in terms of anisotropic properties after staining with alcian blue, especially at pH 1.0. Differences in the acid glycosaminoglycans of these frothes, endowing them withdifferent responses to chemical and biological assays for control of these insects is thus suggested. |
Palavras-Chave: |
Aeneolamia selecta selecta; Bugs; Composition; Deois sp; Insect; Pasture; Pest. |
Thesagro: |
Deois Flavopicta; Mahanarva Fimbriolata. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/160372/1/1987PL003-Sa-Composition-529.pdf
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Marc: |
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Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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