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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  21/11/2016
Data da última atualização:  25/04/2017
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  VEDOVOTO, G. L.; ALMEIDA, M. J. de O.; AVILA, A. F. D.; NUTTI, M. R.
Afiliação:  GRACIELA LUZIA VEDOVOTO, SGI; MARCOS JACOB DE OLIVEIRA ALMEIDA, CPAMN; ANTONIO FLAVIO DIAS AVILA, SGI; MARILIA REGINI NUTTI, CTAA.
Título:  Evaluación multidimensional de impactos de frijol biofortificado en ele Estado de Piauí - Brasil.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  In: REUNIÓN ANUAL PROGRAMA COOPERATIVO CENTROAMERICANO PARA EL MEJORAMIENTO DE CULTIVOS Y ANIMALES, 61., 2016, Costa Rica. Trabajos. Costa Rica: Instituto de Ciencia y Tecnología Agrícola, 2016. 1 p.
Idioma:  Espanhol
Notas:  PCCMCA. LEG 49.
Thesagro:  Tecnologia de Alimento.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/150300/1/EVALUACION-MULTIDIMENSIONAL-DE-IMPACTOS-DE-FRIJOL-BIOFORTIFICADO-EN-EL-ESTADO-DE-PIAUI-BRASIL.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA13348 - 1UPCRA - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Meio Ambiente.
Data corrente:  02/01/1991
Data da última atualização:  30/05/2017
Autoria:  MELLO, M. L. S.; CARVALHO, H. F.; SA, L. A. N. de.
Afiliação:  UNICAMP; UNICAMP; LUIZ ALEXANDRE NOGUEIRA DE SA, CNPMA.
Título:  Composition of the froth secreted by different spittlebug species.
Ano de publicação:  1987
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM INSECT PHYSIOLOGY, BIOCHEMISTRY AND CONTROL, 1987, Rio de Janeiro. Rio de Janeiro: [s.n., 1987?].
Páginas:  p.29
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The froth secreted by the spittlebugs protects the immature forms of these pests of pasture and agriculture from environmental damages. Frothes from Deois flavopicta, Mahanarva fimbriolata, Aeneolamia selecta selecta and Deois sp. (schach group) were compared for the purpose of establishing differences that could refleted upon control of these insects. The preparations were analyzed with topochemical methods and polarization microscopy. All of them were found to contain structural proteins and proteoglycans. However, the frothes of M. fimbriolata and Deois sp. appear to differ from the others in terms of anisotropic properties after staining with alcian blue, especially at pH 1.0. Differences in the acid glycosaminoglycans of these frothes, endowing them withdifferent responses to chemical and biological assays for control of these insects is thus suggested.
Palavras-Chave:  Aeneolamia selecta selecta; Bugs; Composition; Deois sp; Insect; Pasture; Pest.
Thesagro:  Deois Flavopicta; Mahanarva Fimbriolata.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/160372/1/1987PL003-Sa-Composition-529.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Meio Ambiente (CNPMA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPMA529 - 1UPCPL - DD
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