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Registros recuperados : 6 | |
2. | | BARROS-MARCELLINI, A. M.; FERREIRA, E. A. S.; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ROSENTHAL, A. Comparing methods of identify the appropriate sugar and pulp levels for fruit juice formulation: a consumer-driven approach. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 10., 2013, Rio de Janeiro. Abstracts... [S.l.]: Elsevier, 2013. Ref. P2.2.001. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. | | FERREIRA, E. A. S.; BARROS-MARCELLINI, A. M.; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ROSENTHAL, A. Doçura e diluição ideal para formulação de néctar de pitanga (Eugenia uniflora L.). In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL AND NUTRACEUTICAL PLANTS, 3.; CONFERENCE OF NATIONAL INSTITUTE OF SCIENCE & TECHNOLOGY FOR TROPICAL FRUITS, 3., 2012, Aracaju. Annals... Aracaju: SBCTA-SE, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. | | BARROS-MARCELLINI, A. M.; FERREIRA, E. A. S.; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ROSENTHAL, A. Otimização das concentrações de açúcar e polpa para formulação de néctar de pitanga (Eugenia uniflora L.). In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL AND NUTRACEUTICAL PLANTS, 3.; CONFERENCE OF NATIONAL INSTITUTE OF SCIENCE & TECHNOLOGY FOR TROPICAL FRUITS, 3., 2012, Aracaju. Annals... Aracaju: SBCTA-SE, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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5. | | SILVA, M. A.; NASCENTE, A. S.; FRASCA, L. L. de M.; REZENDE, C. C.; FERREIRA, E. A. S.; FILIPPI, M. C. C. de; LANNA, A. C.; FERREIRA, E. P. de B.; LACERDA, M. C. Plantas de cobertura isoladas e em mix para a melhoria da qualidade do solo e das culturas comerciais no Cerrado. Research, Society and Development, v. 10, n. 12, e11101220008, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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6. | | SILVA, M. A.; NASCENTE, A. S.; REZENDE, C. C.; FRASCA, L. L. de M.; FILIPPI, M. C. C. de; LANNA, A. C.; FERREIRA, E. P. de B.; CRUZ, D. R. C.; LACERDA, M. C.; FERREIRA, E. A. S. Rizobactérias multifuncionais: utilização na agricultura. Research, Society and Development, v. 11, n. 4, e3111426971, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 6 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
14/02/2006 |
Data da última atualização: |
14/02/2006 |
Autoria: |
MORENO, R. M. B.; MEDEIROS, E. S. de; FERREIRA, F. C.; ALVES, N.; GONÇALVES, P. S.; MATTOSO, L. H. C. |
Título: |
Thermogravimetric studies of decomposition kinetics of six different IAC Hevea rubber clones using Flynn-Wall-Ozawa approach. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
Plastics, Rubber and Composites, v.35, n.1, 2006. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The thermal degradation behaviour of rubber from six new Hevea brasiliensis clones (IAC 40, 56, 300, 301, 302 and 303) from São Paulo State, Brazil was studied by thermogravimetry using the Flynn-Wall-Ozawa approach to assess the kinetic parameters (reaction order, activation energy and pre-exponential factor) of the decomposition process. This study indicated that the thermal behaviour is a complex multiple step process, which dependes on the type of rubber Hevea clones studied. The rubber from these clones can be classified, following the order of decreasing thermal stability, as IAC 303 >302 >56 >40 >300 >301. |
Palavras-Chave: |
Degradation kinetics; Flynn-Wall-Ozawa approach; Rubber Hevea clones. |
Thesaurus NAL: |
thermogravimetry. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01341naa a2200229 a 4500 001 1029480 005 2006-02-14 008 2006 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMORENO, R. M. B. 245 $aThermogravimetric studies of decomposition kinetics of six different IAC Hevea rubber clones using Flynn-Wall-Ozawa approach. 260 $c2006 520 $aThe thermal degradation behaviour of rubber from six new Hevea brasiliensis clones (IAC 40, 56, 300, 301, 302 and 303) from São Paulo State, Brazil was studied by thermogravimetry using the Flynn-Wall-Ozawa approach to assess the kinetic parameters (reaction order, activation energy and pre-exponential factor) of the decomposition process. This study indicated that the thermal behaviour is a complex multiple step process, which dependes on the type of rubber Hevea clones studied. The rubber from these clones can be classified, following the order of decreasing thermal stability, as IAC 303 >302 >56 >40 >300 >301. 650 $athermogravimetry 653 $aDegradation kinetics 653 $aFlynn-Wall-Ozawa approach 653 $aRubber Hevea clones 700 1 $aMEDEIROS, E. S. de 700 1 $aFERREIRA, F. C. 700 1 $aALVES, N. 700 1 $aGONÇALVES, P. S. 700 1 $aMATTOSO, L. H. C. 773 $tPlastics, Rubber and Composites$gv.35, n.1, 2006.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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