Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 224
Primeira ... 123456789 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, A. A complete dictionary of practical gardening. London: George Kearsley, 1807. 1v. A biblioteca possui o v.l.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, P. Animal nutrition. 2.ed. London: Longman, 1978. 479p.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, A. Convolvulaceae A.L. Juss. nom. conserv. Flora de Veracruz, n. 73, may, 1993. 99 p.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, P. The biochemistry of silage. Chichester: J.Wiley, 1981. 226p.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Gado de Corte; Embrapa Gado de Leite; Embrapa Semiárido; Embrapa Soja; Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
5.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, W. The nutrition of grazing ruminants. Nutrition Abstracts & Reviews, v.38, n.2, p.381-400, Apr.1968.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
6.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, M. Planos de marketing: planejamento e gestão estratégica - como criar e implementar planos eficazes. Rio de Janeiro: Elsevier, 2004. 550 p.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
7.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, M. Planos de marketing: planejamento e gestão estratégica: como criar e implementar planos eficazes. 6. ed. Rio de Janeiro: Elsevier, 2008 442 p. il. Tradução de Arlete Simille Marques.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
8.Imagem marcado/desmarcadoMCDONALD JUNIOR, M. B. Blotting of seed proteins from isoelectrically focused gels for cultivar identification. Seed Science and Technology, Vollebekk, v. 19, n. 1, p. 33-40, 1991.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
9.Imagem marcado/desmarcadoBLAXTER, K.; MCDONALD, I. Comparative nutrition. London: John Libbey, 1988. 264p.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
10.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, C. J. Enzymes in molecular biology: essential data New York: J. Wiley, 1996. 134p.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
11.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, W. C. (org.). Diseases of field crops in the Prairie provinces. Ottawa: Canada Department of Agriculture, 1967. 100 p. il. (CDA. Publication 1008).

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
12.Imagem marcado/desmarcadoWU, K. Y.; MCDONALD. Effect of nitrogen fertilizer on nitrogen fractions of wheat and flour. Cereal Chemistry, Minnesota, v. 53, n. 2, p. 242-249, March-April, 1975.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
13.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, S. A. (Comp.). Applying pesticides correctly: a guide for private and commercial applications. Raleygh: Nort Carolina State University, [198-]. 128p.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
14.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, F. J. D. Insect problems in soybeans. In: SOYBEAN WORKSHOP, 17., 1974, Rydalmere. Proceedings. Sydney : Department of Agriculture New South Wales, 1974. p.61-63. (Soybean Workshop Notes).

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
15.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, D. P. International pesticide directory. 12. ed. Middlesex: McDonald Publications of London Limited, 1992. 123 p.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
16.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD JUNIOR, M. B. The influence of seed moisture on the accelerated agin seed vigor test. Journal of Seed Technology, v. 2, n. 1, p. 18-28, 1977.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
17.Imagem marcado/desmarcadoMCDONALD, K. A. Lumber defect detection by ultrasonics. Madison: USDA, Forest Service, Forest Products Laboratory, 1978. 20 p. (USDA. For. Serv. Res. Paper FPL-311).

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
18.Imagem marcado/desmarcadoFISHER, L.; MCDONALD, J. Fixed effects analysis of variance. New York: Academic Press, 1978. 177p. (Probability and Mathematical Statistics).

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Suínos e Aves.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
19.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, G. I. Differential defoliation of neighboring douglas-fir trees by Western Spruce budworm. Ogden: USDA. Forest Service, Intermountain Forest and Range Experiment Station, 1981. 10p. (USDA. For. Serv. Res. Note INT-306).

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
20.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, M. W. (coord.). Forest trees of Australia. 5th. ed. Collingwood: CSIRO, 2006. 736 p.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 224
Primeira ... 123456789 ... Última






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Café. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Café.
Data corrente:  04/10/2011
Data da última atualização:  12/06/2017
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  ROSA, S. D. V. F. da; CARVALHO, A. M.; McDONALD, M. B.; VON PINHO, E. R. V.; SILVA, A. P.; VEIGA, A. D.
Afiliação:  STTELA DELLYZETE VEIGA F DA ROSA, SAPC; UFLA; Seed Biology Program, Departament of Horticulture and Crop Science; UFLA; UFLA; UFLA.
Título:  The effect of storage conditions on coffee seed and seedling quality.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  Seed Science and Technology, v. 39, n. 1, p. 151-164, 2011.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Obtaining commercially useful coffee seedlings is hindered by slow, uneven germination and low tolerance to desiccation as well as reduced coffee seed longevity. Coffee seeds have been considered recalcitrant, orthodox and even intermediate with varying results. Current recommendations suggest that coffee seeds can be safely stored between 10-11% f.w.b. at 15°C. However, after drying and storage, coffee seeds lose vigour, and seeds stored after drying cannot be used for producing seedlings. Coffee seedling producers usually sow seeds immediately or lightly dry them after harvest for a short storage period, if necessary. It is highly desirable that seeds are stored safely to optimize coffee seedling production at the appropriate time and season with ideal climatic conditions for planting in the field. The objective of this study was to determine the quality of coffee seedlings produced from seeds stored with high, medium and low moisture levels under hermetic conditions at 10 and 20°C. Seed and seedling quality were assessed before and after nine months storage. Only the germination of seeds harvested at the cherry stage, evaluated before and after the storage at 10°C, was not affected by moisture content, but these seeds lost vigour and did not produce suitable seedlings for planting when stored for nine months. Seedlings produced in the nursery from seeds with 47 and 12% moisture content performed the same as those from greenish-yellow seeds, but they produced a leaf area t... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Coffee.
Thesaurus NAL:  Germination.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Café (CNPCa)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPCa - SAPC218 - 1UPCAP - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional