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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
31/08/2001 |
Data da última atualização: |
31/08/2001 |
Autoria: |
CANHOTO, J. M.; LOPES, M. L.; CRUZ, G. S. |
Título: |
Somatic Embryogenesis and Plant Regeneration in Myrtle (Myrtaceae) |
Ano de publicação: |
1999 |
Fonte/Imprenta: |
FCTUC; Universidade de Coimbra. |
Volume: |
57 |
Páginas: |
13-21 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Somatic embryos of myrtle (Myrtus communis L.) were induced from mature zygotic embryos cultured in MS medium supplemented with several concentrations of 2,4-D (2.26 uM-18.98 uM) or picloram (2.07 uM-16.5 uM) combined with 0.087M or 0.23M sucrose. For all the concentrations of 2,4D or picloram tested, 0.087M sucrose proved to be more effective than 0.23M. |
Thesaurus Nal: |
germination; histology; Myrtus communis; sucrose. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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1. | | ANTONIOLLI, L. R.; SHARROCK, K. R.; CLARK, C. J.; MCDONALD, R. M.; SEELYE, R. J.; WANG, Y. M.; FEISST, N. P. Amadurecimento e qualidade pós-colheita de kiwis gold3. Bento Gonçalves, RS: Embrapa Uva e Vinho, 2015. (Embrapa Uva e Vinho. Circular Técnica, 121).Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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