Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
04/07/1995 |
Data da última atualização: |
09/08/2016 |
Autoria: |
HONIG, P. (ed.). |
Título: |
Principles of sugar technology. |
Ano de publicação: |
1953 |
Fonte/Imprenta: |
Amsterdam: Elsevier, 1953. |
Volume: |
3v |
Descrição Física: |
il. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
V. 1 Properties of sugars and nonsugars the purification of juices; V. 2 Crystallization; V. 3 Evaporation; Centrifugation; Microbiology of the sugar industry; Grading and classification of sugars and molasses. |
Palavras-Chave: |
Sugar. |
Thesagro: |
Açúcar; Evaporação; Microbiologia; Tecnologia. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00641nam a2200193 a 4500 001 1143025 005 2016-08-09 008 1953 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aHONIG, P. 245 $aPrinciples of sugar technology. 260 $aAmsterdam: Elsevier$c1953 300 $a3v$cil. 490 $v3v 520 $aV. 1 Properties of sugars and nonsugars the purification of juices; V. 2 Crystallization; V. 3 Evaporation; Centrifugation; Microbiology of the sugar industry; Grading and classification of sugars and molasses. 650 $aAçúcar 650 $aEvaporação 650 $aMicrobiologia 650 $aTecnologia 653 $aSugar
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |