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Registros recuperados : 1.543 | |
1421. | | FERREIRA, M.; CONSTANTINO, C. J. L.; RIUL JR. A.; WOHNRATH, K.; AROCA, R. F.; GIACOMETTI, J. A.; OLIVEIRA JR. O. N.; MATTOSO, L. H. C. Preparation, characterization and taste sensing properties of Langmuir-Blodgett Films from mixtures of polyaniline and rutheniu complex. Polymer, Guildford, v. 44, p. 4205-4211, 2003. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1422. | | CORRADINI, E.; MORAIS, L. C. de; ROSA, M. de F.; MAZZETTO, S. E.; MATTOSO, L. H. C.; AGNELLI, J. A. M. A preliminary study for the use of natural fibers as reinforcement in starch-gluten-glycerol matrix Macromolecular Symposia, Weinheim, v.245-246, n. 1, p.558-564, 2006. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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1424. | | MANRICH, A.; MARTINS, B. H. de S.; SILVA, V. M. da; OTONI, C. G.; MATTOSO, L. H. C.; MARTINS, M. A. Produção de nanocompósito de cutina extraída de resíduo de maçã e nanocristais de celulose. In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 10., 2018, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação: Embrapa Pecuária Sudeste, 2018. p. 78. Editores técnicos: Daniel Souza Corrêa, Elaine Cristina Paris, Maria Alice Martins, Paulino Ribeiro Villas Boas, Wilson Tadeu Lopes da Silva. (Embrapa Instrumentação. Documentos, 68). (Embrapa Instrumentação. Documentos, 68). Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1425. | | GONZAGA, L. A. C. de; MARTINS, M. C. F.; CORREA, A. C.; FACCHINATTO, W. M.; SILVA, C. M. P. da; COLNAGO, L. A.; MATTOSO, L. H. C. Production of carbon nanofibers from PAN and lignin by solution blow spinning. Journal of Polymer Research, v. 28, n. 7, 2021. 1-12 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1426. | | BONDANCIA, T. J.; CORRÊA, L. J.; CRUZ, A. J.; MATTOSO, L. H. C.; MARCONCINI, J. M.; BADINO JUNIOR, A. C.; FARINAS, C. S. Production of cellulose nanofibers by enzymatic hydrolysis in a stirred tank reactor. In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 21.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSA, 12., 2017, Aracaju, SE. [Proceedings ...]. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1428. | | ALVES, W. F.; VENANCIO, E. C.; LEITE, F. L.; KANDA, D. H. F.; MALMONGE, L. F.; MALMONGE, J. A.; MATTOSO, L. H. C. Thermo-analyses of polyaniline and its derivatives. Thermochimica acta, Amsterdam, v. 502, p. 43-46, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1429. | | MEDEIROS, E. S.; MORENO, M. B.; FERREIRA, F. C.; ALVES, N.; JOB, A. E.; GONÇALVES, P. S.; MATTOSO, L. H. C. Thermogravimetric studies of the decomposition kinetics of four different Hevea rubber clones using Ozawa´s approach. Progress in rubber, plastics and recycling techonogy, v. 19, n. 4, p. 189-203., 2003. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1430. | | MARTINS, M. A.; MORENO, R. M. B.; MCMAHAN, C. M.; BRICHTA, J. L.; GONÇALVES, P. de S.; MATTOSO, L. H. C. thermooxidative study of raw natural rubber from brazilian IAC 300 series clones. Thermochimica acta, Amsterdam, v. 474, p. 62-66, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1431. | | SANTOS, D. M. dos; MIGLIORINI, F. L.; COATRINI-SOARES, A.; SOARES, J.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA, O. N.; CORREA, D. S. Low-cost paper-based sensors modified with curcumin for the detection of ochratoxin a in beverages. Sensors and Actuators Reports, v. 7, 100184, 2024. 11 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1432. | | MUNHOZ, D. R.; MOREIRA, F. K. V.; BRESOLIN, J. D.; BERNARDO, M. P.; SOUSA, C. P. de; MATTOSO, L. H. C. Sustainable production and In vitro biodegradability of edible films from yellow passion fruit coproducts via continuous casting. ACS Sustainable Chemistry & Engineering, v. 6, n. 8, p. 9883-9892, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1433. | | TEIXEIRA, E. de M.; BONDANCIA, T. J.; TEODORO, K. B. R.; CORREA, A. C.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C. Sugarcane bagasse whiskers: extraction and characterizations. Industrial Crops and Products, [S. l.], v. 33, n. 1, p. 63-66, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1435. | | CHRISTINELLI, W. A.; SHIMIZU, F. M.; FACURE, M. H. M.; CERRI, R.; OLIVEIRA JUNIOR, O. N.; CORREA, D. S.; MATTOSO, L. H. C. Two-dimensional MoS2-based impedimetric electronic tongue for the discrimination of endocrine disrupting chemicals using machine learning. Sensors and Actuators: B. Chemical, v. 336, 129696, 2021. 1 - 11 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1436. | | PAVINATTO, A.; MERCANTE, L. A.; FACURE, M. H. M.; PENA, R. B.; SANFELICE, R. C.; MATTOSO, L. H. C.; CORREA, D. S. Ultrasensitive biosensor based on polyvinylpyrrolidone/chitosan/reduced graphene oxide electrospun nanofibers for 17alfa - Ethinylestradiol electrochemical detection. Applied Surface Science, v. 458, p. 431-437, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1437. | | XAVIER, M. G.; VENANCIO, E. C.; PEREIRA, E. C.; LEITE, F. L.; LEITE, E. R.; MACDIARMID, A. G.; MATTOSO, L. H. C. Synthesis of Nanoparticles and Nanofibers of Polyaniline by Potentodynamic Electrochemical Polymerization. Journal of Nanoscience and Nanotechnology, Stevenson Ranch, v. 8, n. 12, p. 1-4, 2008. DOI: 10.1166/jnn.2008.409. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1438. | | GUILHERME, M. R.; MOIA, T. A.; REIS, A. V.; PAULINO, A. T.; RUBIRA, A. F.; MATTOSO, L. H. C.; MUNIZ, E. C.; TAMBOURGI, E. B. Synthesis and water absorption transport mechanism of a pH-Sensitive polymer network structured on vinyl-functionalized pectin. Biomacromolecules, Washington, v. 10, p. 190-196, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1439. | | CARDOSO, M. R.; SANTOS JUNIOR, D. S. dos; LEITE, F. de L.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA JUNIOR, O. N. de; MENDONÇA, C. R. Surface-relief gratings and photoinduced birefrigerance in layer-by-layer films of dendrimer with azopolymer. In: ENCONTRO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE PESQUISA EM MATERIAIS, SBPMAT, 4., 2005, Recife. Final program. Recife: SBPMat, 2005. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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1440. | | SPRICIGO, P. C.; TRENTO, J. P.; PILON, L.; AOUADA, M. R. de M.; MATTOSO, L. H. C.; CORREA, D. S.; FERREIRA, M. D. Soluções conservantes a base de quitosana nanoparticulada na pós-colheita de gerbera jamesonii. In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 8, 2014, Juiz de fora. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação; Campo Grande: Embrapa Gado de Corte; Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2014. p. 145-148. Editores: Maria Alice Martins, Humberto de Mello Brandão, Marlene de Barros Coelho, Daniel Souza Corrêa, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1.543 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
10/10/2018 |
Data da última atualização: |
16/10/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
MUNHOZ, D. R.; MOREIRA, F. K. V.; BRESOLIN, J. D.; BERNARDO, M. P.; SOUSA, C. P. de; MATTOSO, L. H. C. |
Afiliação: |
JOANA DIAS BRESOLIN, CNPDIA; LUIZ HENRIQUE CAPPARELLI MATTOSO, CNPDIA. |
Título: |
Sustainable production and In vitro biodegradability of edible films from yellow passion fruit coproducts via continuous casting. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
ACS Sustainable Chemistry & Engineering, v. 6, n. 8, p. 9883-9892, 2018. |
DOI: |
10.1021/acssuschemeng.8b01101 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Packaging material; Passion fruit pomace; Valorization of wastes. |
Thesaurus NAL: |
Biodegradability; Tensile strength. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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