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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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41.Imagem marcado/desmarcadoTORALLES, R. P.; MALGARIM, M. B.; VENDRUSCOLO, J. L.; CANTILLANO, R. F. F.; TREPTOW, R. de O. Um estudo para compreender a preferência e aceitação de consumidores de purês de pêssegos brasileiros. Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 28, n. 3, p. 397-401, dez. 2006.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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42.Imagem marcado/desmarcadoBENATI, J. A.; BARRETO, C. F.; NAVROSKI, R.; FARIAS, R. de M.; MARTINS, C. R.; MALGARIM, M. B. Effect of salicylic acid in post-harvest quality of "BRS Kampai" peaches submitted to different cold storage periods. Australian Journal of Crop Science, v. 15, n. 2, p. 196-200, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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43.Imagem marcado/desmarcadoMALGARIM, M. B.; CANTILLANO, R. F. F.; TREPTOW, R. de O.; SOUZA, E. L. de; COUTINHO, E. F. Modificação da atmosfera na qualidade pós-colheita de ameixas cv. Reubennel. Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 27, n. 3, p. 373-378, dez. 2005.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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44.Imagem marcado/desmarcadoKIRINUS, M. B. M.; BARRETO, C. F.; SILVA, P. S.; OLIVEIRA, R. P. de; MALGARIM, M. B.; FACHINELLO, J. C. 'Navelina' oranges submitted to pre-harvest resistance inducers. Acta Scientiarum. Agronomy, v. 40, e39465, 2018

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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45.Imagem marcado/desmarcadoBARRETO, C. F.; NAVROSKI, R.; FERREIRA, L. V.; BENATI, J. A.; MALGARIM, M. B.; ANTUNES, L. E. C. Nitrogen fertilization associated with cold storage and its impacts on the maintenance of peach quality. BioScience Journal, Uberlândia, v. 36, n. 3, p. 896-904, May/June 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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46.Imagem marcado/desmarcadoELOY, J.; ROSSETTI, C.; KIRINUS, M. B. M.; MELO-FARIAS, P. C. de.; MALGARIM, M. B.; COSTA, C. J. Optimization of Butia odorata Seeds Germination. Journal of Experimental Agriculture International, v. 14, n. 4, p. 1-8, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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47.Imagem marcado/desmarcadoBILHARVA, M. G.; MARTINS, C. R.; HAMANN, J. J.; FRONZA, D.; MARCO, R. de; MALGARIM, M. B. Pecan: from Research to the Brazilian Reality. Journal of Experimental Agriculture International, v. 23, n. 6, p. 1-16, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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48.Imagem marcado/desmarcadoRIZZOLO, R. G.; GUERRA, C. C.; PERISSUTTI, G. E.; BEN, R. L.; MALGARIM, M. B.; NAVROSKI, R. Physicochemical and sensory characteristics of red fine sparkling wines produced from grapes harvested in different degrees of ripeness. Ciência e Técnica Vitivinícola, v. 32, n. 1, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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49.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, R. S. de; BILHARVA, M. G.; DE MARCO, R.; ANTUNES, L. E. C.; MARTINS, C. R.; MALGARIM, M. B. Phenological and productive characteristics of blackberry genotypes grown in an organic production system. Anais da Academia Brasileira de Ciências, v. 93, v. 1, e20181265, 2021. 11 p.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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50.Imagem marcado/desmarcadoNARDELLO, I. C.; FLORES CANTILLANO, R. F.; SEIFERT, M.; MELLO-FARIAS, P. C.; MALGARIM, M. B.; OLIVEIRA, R. P. de. Postharvest Quality during Refrigerated Storage of 'Nadorcott' Mandarin. Journal of Experimental Agriculture International, v. 19, n. 5, p. 1-10, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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51.Imagem marcado/desmarcadoGOULART, C.; FLORES CANTILLANO, R. F.; AGUIAR, G. A.; KIRINUS, M. B. M.; MELLO-FARIAS, P. C.; MALGARIM, M. B. Preservation of cv. Jubileu peaches in a conventional cold storage system under a dynamic controlled atmosphere. Semina: Ciências Agrárias, Londrina, v. 43, n. 4, p. 1737-1756, jul./ago. 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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52.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, E. L. de; CANTILLANO, R. F. F.; TREPTOW, R. de O.; ROMABLEDI, C. V.; MALGARIM, M. B. Qualidade de pêssegos cultivares Granada e Maciel colhidos em diferentes graus de maturidade em armazenamento refrigerado. Agropecuária Catarinense, Florianópolis, v. 19, n. 3, p. 73-78, 2006.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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53.Imagem marcado/desmarcadoKIRINUS, M. B. M.; SILVA, P. S.; BARRETO, C. F.; FANTE, G. S.; MALGARIM, M. B.; OLIVEIRA, R. P. de. Quality in ortanique tangor fruits treated with resistance inducers and subjected to cold storage in the south of Brazil In: INTERNATIONAL CITRUS CONGRESS, 2016, Foz do Iguaçu. Sustainable citriculture: the role of applied knowledge: abstract book. Londrina: IAPAR; Campinas: IAC, 2016. p. 60 ICC 2016. Resumo S3-115.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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54.Imagem marcado/desmarcadoBARRETO, C. F.; NAVROSKI, R.; BENATI, J. A.; PEREIRA, J. F. M.; MALGARIM, M. B.; ANTUNES, L. E. C. Raleio mecânico de frutos e flores em pessegueiros. Revista de Ciências Agroveterinárias, Lages, v. 19, n. 2, p. 230-235, 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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55.Imagem marcado/desmarcadoBARRETO, C. F.; NAVROSKI, R.; BENATI, J. A.; MAYER, N. A.; MALGARIM, M. B.; ANTUNES, L. E. C. Rootstocks and twig topping intensity at winter pruning for "Maciel" peach tree. Comunicata Scientiae, Bom Jesus, v. 14, 2023.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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56.Imagem marcado/desmarcadoFARIAS, R. de M.; MARTINS, C. R.; BARRETO, C. F.; GIOVANAZ, M. A.; MALGARIM, M. B.; MELLO-FARIAS, P. Time of metamitron application and concentration in the chemical thinning of "Maciel" peach. Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 41, n. 4, e-017, 2019. 11 p.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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57.Imagem marcado/desmarcadoKIRINUS, M. B. M.; BARRETO, C. F.; SILVA, P. S.; KROLOW, A. C. R.; GOMES, C. B.; MALGARIM, M. B. Uso da torta de mamona na produção orgânica de morangos cv. Camarosa. Revista Agrarian, v. 11, n. 39, p. 1-5, 2018.

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58.Imagem marcado/desmarcadoHELLWING, C. G.; LIMA, A. D. V.; SILVA, G. F. da; SOUZA, R. S. de; MALGARIM, M. B.; MARTINS, C. R. Influência do desbaste de plantas na qualidade de amêndoas de nogueira-pecã 'barton'. In: CONGRESSO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 28.; ENCONTRO DE PÓS-GRADUAÇÃO UFPEL, 21.; SEMANA INTEGRADA DE ENSINO, PESQUISA E EXTENSÃO, 5., 2019, Pelotas. Anais... Pelotas: UFPel, 2019.

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59.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, R. F. dos; MARQUES, L. O. D.; MELLO-FARIAS, P.; MARTINS, C. R.; KONZEN, L. H.; CARVALHO, I. R.; MALGARIM, M. B. Budbreak induction in kiwifruit vines cultivated in an organic system by the biological method of single node cutting. Bragantia, Campinas, v. 79, n. 2, p. 260-267, abr./jun. 2020. 8 p.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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60.Imagem marcado/desmarcadoBARRETO, C. F.; FARIAS, R. M.; MENEGATTI, R. D.; ZANDONÁ, R. R.; MARTINS, C. R.; MALGARIM, M. B.; MELLO-FARIAS, P. Carbohydrate content in branches and abscission offruit of peach trees subjected to chemical thinning. Pesquisa agropecuária brasileira., Brasília, v.56, e02401, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado; Embrapa Unidades Centrais.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Clima Temperado.
Data corrente:  19/03/2021
Data da última atualização:  19/03/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  FARIAS, R. DE M.; BARRETO, C. F.; ZANDONÁ, R. R.; HELLWIG, C. G.; MARTINS, C. R.; MALGARIM, M. B.; MARODIN, G. A. B.
Afiliação:  ROSELI DE MELLO FARIAS, UERGS; CAROLINE FARIAS BARRETO; RENAN RICARDO ZANDONÁ, UFPEL; CRISTIANO GEREMIAS HELLWIG; CARLOS ROBERTO MARTINS, CPACT; MARCELO BARBOSA MALGARIM, UFPEL; GILMAR ARDUINO BETTIO MARODIN, UFRGS.
Título:  Metamitron in the chemical thinning of "PS 10711" peach trees.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Semina: Ciências Agrárias, Londrina, v. 41, n. 5, supl. 1, p. 1923-1936, 2020.
ISSN:  1679-0359
DOI:  10.5433/1679-0359.2020v41n5Supl1p1923
Idioma:  Português
Conteúdo:  Chemical thinning of fruits may be an alternative practice to hand thinning. Hand thinning must be performed in a short time during the fruiting stage, but lack of manpower and the onerous costs of the operation make it increasingly difficult to employ it at the right time and at the ideal intensity. The objective of this study was to examine the effect of different concentrations of metamitron as a chemical thinner on ?PS 10711? peach trees. The experiment was carried out during two harvests in an orchard in the municipality of Eldorado do Sul, in the Central Depression region of the state of Rio Grande do Sul, Brazil. Treatments consisted of the application of metamitron at the concentrations of 100, 200, 300 and 400 mg L-1; hand thinning; and no thinning. The fruits were thinned chemically and by hand 40 days after the peach trees were in full bloom. Fruit abscission, fruit set, number of fruits, production per tree and fruit quality were evaluated. Metamitron has a thinning effect on the peaches of cultivar PS 10711. The metamitron concentrations of 100 and 200 mg L-1 result in less fruit abscission as compared with hand thinning. The thinning effect of metamitron alters production per tree, but does not interfere with fruit quality.
Thesagro:  Pêssego.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/221990/1/Artigo-Metamitron-in-the-chemical.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Clima Temperado (CPACT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPACT21904 - 1UPCAP - DD
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