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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  08/03/1993
Data da última atualização:  08/03/1993
Autoria:  FAZOLIN, M.; FARINAZZO FILHO, M.; CONSTANT, E. A.
Título:  Efeito da aplicacao de adubo fosfatado no teor de fosforo do caldo, em 19 variedades de cana-de-acucar (Saccharum spp.).
Ano de publicação:  1981
Fonte/Imprenta:  Ilha Solteira, SP: UNESP, 1981.
Páginas:  p.101-103.
Idioma:  Português
Notas:  UNESP. Relatorio Tecnico-cientifico, 1.
Palavras-Chave:  Cana-de-acucar; Latossolo Vermelho-escuro.
Thesagro:  Adubação; Cerrado; Fosfato; Fósforo; Solo.
Thesaurus Nal:  Saccharum.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAC5123 - 1ADDPL - --CRI1999CRI1999
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  06/09/2021
Data da última atualização:  06/09/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  QUEIROZ, L.; MAGNABOSCO, C. de U.; SILVA, L.; ALVES, M. G. O.; LOPES, M. R.
Afiliação:  CLAUDIO DE ULHOA MAGNABOSCO, CPAC.
Título:  ANÁLISE DAS INTERRELAÇÕES ENTRE MACIEZ DA CARNE E CARACTERÍSTICAS DE CARCAÇA E CRESCIMENTO EM BOVINOS DA RAÇA NELORE.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 29., 2019, Uberaba. Tecnologias que alimentam o mundo: anais... Uberaba: ABZ: Fazu: ABCZ, 2019. Zootec. 5 p.
Páginas:  5 p.
Idioma:  Português
Conteúdo:  Abstract: The aim of this study was to evaluate the relationships between meat tenderness (WBSF), carcass (rib eye area (REA), backfat thickness (BF), rump fat thickness (RF)) and growth (weight at 120 (W120), 210 (W210), 365 (W365) and 450 (W450) days of age; average daily gain (ADG)) traits in Nellore cattle, using the principal components analysis. The data set is from 654 Nellore animals, born between 2006 and 2015. The WBSF was used to form three groups: low, medium and high WBSF. Principal components analysis was performed between the WBSF classifications, with R program. The first three components explained 74.70% of the total variation. However, the third component has an eigenvalue less than 1 (λ𝑖> 1), so that the first two components effectively summarize the total variance. The variables BF, RF, REA and ADG were the closest to WBSF, attributed both to the selection by which the herd is submitted and the influence of BF on the expression of meat tenderness. Not was observed association between WBSF and weight. On the other hand, may have association between WBSF and carcass traits.
Palavras-Chave:  Desempenho reprodutivo; Qualidade da carne.
Thesagro:  Bovinocultura; Gado de Corte.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/225713/1/Magnabosco-ANALISE-DAS-INTERRELACOES-ENTRE-MACIEZ-DA-CARNE-E-CARACTERISTICAS-DE-CARCACA.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAC37055 - 1UPCAA - DDDIGITALDIGITAL
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