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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  28/12/2020
Data da última atualização:  28/12/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  DIAS, N. D. S. C.; SOUZA, L. N. B. de; SANTANA, V. de O.; MEIRA, M. R.; SANTOS, E. S. L.; FALEIRO, F. G.; SILVA, C. B. M. C.
Afiliação:  FABIO GELAPE FALEIRO, CPAC.
Título:  Characterization and selection of ISSR molecular markers in species of Passiflora spp.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Multi-Science Journal, v. 3, n. 3.2020.
ISSN:  2359-6902
Idioma:  Português
Conteúdo:  The objective to be achieved with the search for molecular markers of low cost and good reproducibility for the selection and genetic characterization of passion fruit was to select ISSR (Inter Simple Sequence Repeat) primers for different unimproved varieties and cultivars of Passiflora, in order to subsidize molecular genetic studies. To achieve this goal, 23 ISSR starters were tested for eight unimproved varieties and 12 cultivars of Passiflora spp. The amplifications were obtained by electrophoresis on 2% agarose gel, photocumented under transilluminator with ultraviolet light. The ISSR primers showed satisfactory results. Among the 23 primers, 16 obtained values above 60% of efficiency when classified as good (presence of two marks or more). As a consequence of the results presented, it can be attested that such primers are suitable for studies of polymorphism, structure and genetic diversity in species of the Passiflora genus, in addition to assisting conservation and breeding programs.
Thesagro:  Maracujá; Marcador Molecular; Passifloraceae; Polimorfismo Genético.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/219727/1/FALEIRO-Characterization-and-selection-of-ISSR.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAC36860 - 1UPCAP - DDDIGITALDIGITAL
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria Tropical.
Data corrente:  28/02/2013
Data da última atualização:  28/04/2017
Tipo da produção científica:  Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento
Autoria:  MACHADO, T. F.; PEREIRA, R. de C. A.; NOGUEIRA, N. A. P.; SOUSA, C. T. de; BATISTA, V. C. V.
Afiliação:  TEREZINHA FEITOSA MACHADO, CNPAT; RITA DE CASSIA ALVES PEREIRA, CNPAT; Nádia Accioly Pinto Nogueira, Professora da Universidade Federal do Ceará; Civita Teixeira de Sousa, Mestranda em Engenharia Química pela Universidade Federal do Ceará; Valéria Chaves Vasconcelos Batista, Graduanda em Engenharia de Alimentos da Universidade Federal do Ceará.
Título:  Atividade antimicrobiana do óleo essencial de manjericão contra patógenos e deterioradores de alimentos.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2012.
Páginas:  8 p.
Série:  (Embrapa Agroindústria Tropical. Boletim de pesquisa e desenvolvimento, 67).
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Antimicrobiana; Deterioradores; Patógenos.
Thesagro:  Manjericão; Óleo.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/78350/1/BPD12009.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAT13705 - 1UMTFL - PPFL 041932013.04193
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