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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  24/04/2020
Data da última atualização:  12/05/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  DUARTE, I. de A. E.; MILENKOVIC, D.; BORGES, T. K. dos S.; ROSA, A. J. de M.; MORAND, C.; OLIVEIRA, L. de L. de; COSTA, A. M.
Afiliação:  ARTUR JORDAO DE MAGALHAES ROSA, CPAC; ANA MARIA COSTA, CPAC.
Título:  Acute Effects of the Consumption of Passiflora setacea Juice on Metabolic Risk Factors and Gene Expression Profile in Humans
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Nutrients, v. 12, n. 1104, 2020.
Páginas:  20 p.
Idioma:  Português
Thesagro:  Maracujá; Passifloraceae.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAC36733 - 1UPCAP - DDCPACCPAC
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pesca e Aquicultura.
Data corrente:  27/07/2015
Data da última atualização:  24/02/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SOUZA, A. L. M. de; GUIMARÃES, J. de T.; LUIZ, D. de B.; MESQUITA, E. de F. M. de.
Afiliação:  ANDRE LUIZ MEDEIROS DE SOUZA, UFF; JONAS DE TOLEDO GUIMARÃES, UFF; DANIELLE DE BEM LUIZ, CNPASA; ELIANA DE FÁTIMA MARQUES DE MESQUITA, UFF.
Título:  Bacteriological evaluation in Salmon (Salmo salar) benefit in fish's warehouse in Rio de Janeiro, Brazil.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Journal of Food Processing & Technology, v. 6, n. 5, p. 120, June 2015. Abstracts. 5th Euro-Global Summit and Expo on Food & Beverages, Alicante, Spain, June 2015.
ISSN:  2157-7110
DOI:  10.4172/2157-7110.S1.018
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The consumption of raw fish is increasing in Brazil however it may present a higher risk to public health, because its integrity depends only on proper handling and storage. Hence, the use of effective means to ensure the safety of the product is extremely important. The aim of this investigation was to carry out microbiological analysis of salmon (Salmosalar) before and after the processing in a fish industry. The microbiological analyzes were: Salmonella spp(SS), Staphylococcus aureus (SA), total coliforms (TC), Escherichia coli (EC) and Aerobic Mesophilic Heterotrophic Bacteria (AMHB). The raw material and the final product had low levels of AMHB and SA. TC was in low concentration only in the final product. The SS and EC bacteria were not isolated. It is suggested that fish industries with ?good processing practices? can produce suitable raw fish to fresh consumption.
Thesagro:  Análise microbiológica; Peixe; Salmão.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/127017/1/CNPASA-2015.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPASA262 - 1UPCRA - DDCNPASA-SP162015.016
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