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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoLUCHIARI FILHO, A. Carcass evaluation and comparisons of zebu (Nelore) and european-Nelore crossbred type cattle produced in Brazil. Manhattan: Kansas State University, 1981. 89p. Tese Mestrado.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte; Embrapa Semiárido.

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2.Imagem marcado/desmarcadoLUCHIARI FILHO, A. Characterization and prediction of carcass cutability traits of zebu and zebu crossbred types of cattle produced in southeast Brazil. Manhattan : Kansas State University, 1986. 86p. Tese Doutorado.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte.

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3.Imagem marcado/desmarcadoLUCHIARI FILHO, A. Pecuária da carne bovina. Sao Paulo, 2000. 134 p. il. color.

Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Gado de Leite.

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4.Imagem marcado/desmarcadoLUCHIARI FILHO, A. Novilho precoce: 40 anos Piracicaba: A. Luchiari Filho, 2013. 168 p. il. Colaboradores: José Maio Pinese e Ocimar de Camargo Villela.

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Gado de Corte; Embrapa Pantanal; Embrapa Pecuária Sudeste.

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5.Imagem marcado/desmarcadoLUCHIARI FILHO, A. Produção de carne bovina de alta qualidade. In: SIMPÓSIO PFIZER SOBRE DOENÇAS INFECCIOSAS E VACINAS PARA BOVINOS, 5., [Campo Grande, MS] 2001. Anais... Guarulhos: PFIZER, 2001. p. 53-55.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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6.Imagem marcado/desmarcadoLUCHIARI FILHO, A.; ALLEN, D. M. Carcass Characteristics and Yields of Nellore Bulls Compared With 1/2 and 1/4 Blood Marchigiana-Nellore Bulls.1 Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v.22, n.5, p.527-534, maio 1987.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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7.Imagem marcado/desmarcadoLUCHIARI FILHO, A.; MOURÃO, G. B. Melhoramento, raças e seus cruzamentos na pecuária de corte brasileira. Pirassununga: A. Luchiari Filho, 2006. 142 p.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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8.Imagem marcado/desmarcadoLUCHIARI FILHO, A.; ALLEN, D. M. Prediction Equations for Estimating Carcass Yields in Nellore and Nellore Crossbred Cattle. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v.22, n.2, p. 219-223, fev. 1987.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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9.Imagem marcado/desmarcadoFANALLI, S. L.; SILVA, B. P. M. DA; GOMES, J. D.; CICONELLO, F. N.; ALMEIDA, V. V. DE; FREITAS, F. A. O.; MOREIRA, G. C. M.; VIGNATO, B. S.; AFONSO, J.; REECY, J.; KOLTES, J.; KOLTES, D.; REGITANO, L. C. de A.; BAILEIRO, J. C. DE C.; FREITAS, L.; COUTINHO, L. L.; FUKUMASU, H.; ALENCAR, S. M. DE; LUCHIARI FILHO, A.; CESAR, A. S. M. Effect of dietary soybean oil inclusion on liver-related transcription factors in a pig model for metabolic diseases. Scientific Reports, v. 12, 10318, jun. 2022. 10 p.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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10.Imagem marcado/desmarcadoALMEIDA, V. V.; SILVA, J. P. M.; SCHINCKEL, A. P.; MEIRA, A. N.; MOREIRA, G. C. M.; GOMES, J. D.; POLETI, M. D.; DARGELIO, M. D. B.; PATINHO, I.; CONTRERAS-CASTILLO, C. J.; COUTINHO, L. L.; MOURÃO, G. B.; REECY, J. M.; KOLTES, D.; SERÃO, N. V. L.; REGITANO, L. C. de A.; FUKUMASU, H.; BRUSTOLINI, A. P. L.; ALENCAR, S. M.; LUCHIARI FILHO, A.; CESAR, A. S. M. Effects of increasing dietary oil inclusion from different sources on growth performance, carcass and meat quality traits, and fatty acid profile in genetically lean immunocastrated male pigs. Livestock Science, v.248, jun. 2021, 104515. 10 p.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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11.Imagem marcado/desmarcadoFINALLI, S. L.; SILVA, B. P. M. DA; GOMES, J. D.; ALMEIDA, V. V. DE; FREITAS, F. A. O.; MOREIRA, G. C. M.; VIGNATO, B. S.; AFONSO, J.; REECY, J.; KOLTES, J.; KOLTES, D.; REGITANO, L. C. de A.; GARRICK, D. J.; BALIEIRO, J. C. DE C.; MEIRA, A. N.; FREITAS, L.; COUTINHO, L. L.; FUKUMASU, H.; MOURÃO, G. B.; ALENCAR, S. M. DE; LUCHIARI FILHO, A.; CESAR, A. S. M. Differential gene expression associated with soybean oil level in the diet of pigs. Animals, v. 12, n. 13 1632, jun. 2022. 21 p.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  19/07/2002
Data da última atualização:  23/05/2005
Autoria:  LUCHIARI FILHO, A.; ALLEN, D. M.
Título:  Carcass Characteristics and Yields of Nellore Bulls Compared With 1/2 and 1/4 Blood Marchigiana-Nellore Bulls.1
Ano de publicação:  1987
Fonte/Imprenta:  Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v.22, n.5, p.527-534, maio 1987.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Four groups totaling 36 young bulls were placed in a dry lot and individually fed a ration of 66% TDN. There were two groups of ten Nellore bulis (Nellore I and Nellore 11) and two groups, one of ten one-quarter Marchigiana-Nellore and one of six one-half Marchigiana-Ncilore bulls (crossbred 1 and crossbred II, respectively). Nellore 1 bulis averaged 689 days of age and the other three groups averaged 613 days of age at the start of the trial. All animals were randomly assigned to three slaughter time groups (1, 2 and 3) and were fed for 119, 152 or 175 days. flie crossbred Il bulls had heavier (P < .05) live weights (5 13.5 kg) at slaughter than the Nellore 1, Nellore II and crossbred I groups (476.0, 464.5 and 479.0 kg respectively). Consequently, crossbred I1 bulls showed heavier (P < .05) bot and chilled carcass weights than the other groups. Also the crossbred I1 buils had less (P < .05) 12th rib fat cover (3.5 mm) with Nellore 1[1 bulls having the thicker 12th rib fat cover (6.1 mm) and Nellore 1 and crossbred I groups being intermediate (4.7 and 4.6 mm respectively). Loin eye area was larger (P < .05) for crossbred 11 (79.65 cm 2 ) than for Nellore 1, Nellore I1 and crossbred 1 groups (70.39, 68.57 and 65.93 em2 respectively). A rnarked advantage was shown for the crossbred 11 group from the starídpoint of producing greater quantities of lean meat without excess waste fat. This group had higher (P < .05) proportion of edible portion from the special hindquarter (33.65... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  crossbreeding.
Thesaurus NAL:  meat.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
AI-SEDE22657 - 1UPEAP - --63072081P474
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