|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
10/06/2005 |
Data da última atualização: |
12/05/2014 |
Autoria: |
RICCI, M. dos S. F.; COSTA, J. R.; REIS, V. M.; OLIVEIRA, F. F. de; SILVA, M. F. da; RODRIGUES, L. F. da C. |
Título: |
Promoção de crescimento de mudas de café (Coffea arabica) inoculadas com Azospirillum brasilense estirpe Cd. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
Seropédica: Embrapa Agrobiologia, 2005. |
Páginas: |
6 p. |
Série: |
(Embrapa Agrobiologia. Circular Técnica, 11). |
ISSN: |
1519-7328 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Coffee; Growth; Vegetative reproduction. |
Thesagro: |
Café; Crescimento; Muda; Reprodução Vegetal. |
Thesaurus Nal: |
asexual reproduction; Azospirillum lipoferum. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/102044/1/cit011.pdf
|
Marc: |
LEADER 00885nam a2200301 a 4500 001 1626865 005 2014-05-12 008 2005 bl uuuu u0uu1 u #d 022 $a1519-7328 100 1 $aRICCI, M. dos S. F. 245 $aPromoção de crescimento de mudas de café (Coffea arabica) inoculadas com Azospirillum brasilense estirpe Cd. 260 $aSeropédica: Embrapa Agrobiologia$c2005 300 $a6 p. 490 $a(Embrapa Agrobiologia. Circular Técnica, 11). 650 $aasexual reproduction 650 $aAzospirillum lipoferum 650 $aCafé 650 $aCrescimento 650 $aMuda 650 $aReprodução Vegetal 653 $aCoffee 653 $aGrowth 653 $aVegetative reproduction 700 1 $aCOSTA, J. R. 700 1 $aREIS, V. M. 700 1 $aOLIVEIRA, F. F. de 700 1 $aSILVA, M. F. da 700 1 $aRODRIGUES, L. F. da C.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
05/01/2017 |
Data da última atualização: |
08/03/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PADILHA, C. V. da S.; BIASOTO, A. C. T.; CORRÊA, L. C.; LIMA, M. dos S. |
Afiliação: |
Carla Valéria Da Silva Padilha, Universidade do Estado da Bahia, Juazeiro, BA, Brazil; Aline Camarão Telles Biasoto, Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária, Embrapa Semiárido, Petrolina, PE, Brazil; Luíz Claudio Corrêa, Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária, Embrapa Semiárido, Petrolina, PE, Brazil; Marcos Dos Santos Lima, Instituto Federal de Educação e Tecnologia do Sertão Pernambucano, Campus Petrolina, Petrolina-PE, Brazil. |
Título: |
Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
IN: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina, PE. Book of abstracts...Petrolina, PE: Embrapa Semiárido, p. 58, 19 a 21 outubro, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The sub-middle region of the São Francisco Valley (SFV), located in northeastern Brazil, is different from other Brazilian wine producing regions and major world wine producing areas, because this region has specific climatic conditions, since the SFV is situated between the southern hemisphere parallel of 8-9º and at 350 m altitude in a semi-arid tropical climate zone, with average temperatures of 26°C, high intensity sunlight (3,000 h/year) and low annual rainfall (about 500 mm) (Teixeira et al., 2013). These different weather conditions, coupled with the absence of a winter and application of water by irrigation, make it possible to obtain 2 crops in the SFV in the same year. In order to learn about tropical wines better, such as those produced in SFV, there is a need to characterize these products in order to show the specificities of the qualities related to their region of origin. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Vale do São Francisco; Vinhos tintos tropicais; Vinhos tropicais. |
Thesagro: |
Vinho; Vitis Vinifera. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152862/1/Giuliano-p58-Book-of-Abstracts-ISTW-2016.pdf
|
Marc: |
LEADER 01708nam a2200217 a 4500 001 2060065 005 2019-03-08 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPADILHA, C. V. da S. 245 $aPhenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil.$h[electronic resource] 260 $aIN: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina, PE. Book of abstracts...Petrolina, PE: Embrapa Semiárido, p. 58, 19 a 21 outubro$c2016 520 $aThe sub-middle region of the São Francisco Valley (SFV), located in northeastern Brazil, is different from other Brazilian wine producing regions and major world wine producing areas, because this region has specific climatic conditions, since the SFV is situated between the southern hemisphere parallel of 8-9º and at 350 m altitude in a semi-arid tropical climate zone, with average temperatures of 26°C, high intensity sunlight (3,000 h/year) and low annual rainfall (about 500 mm) (Teixeira et al., 2013). These different weather conditions, coupled with the absence of a winter and application of water by irrigation, make it possible to obtain 2 crops in the SFV in the same year. In order to learn about tropical wines better, such as those produced in SFV, there is a need to characterize these products in order to show the specificities of the qualities related to their region of origin. 650 $aVinho 650 $aVitis Vinifera 653 $aBrasil 653 $aVale do São Francisco 653 $aVinhos tintos tropicais 653 $aVinhos tropicais 700 1 $aBIASOTO, A. C. T. 700 1 $aCORRÊA, L. C. 700 1 $aLIMA, M. dos S.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|