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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoLIU, Q.; OKAMOTO, H. Effects of osmotic stress, salt stress and IAA on the regeneration of the resting membrane potential after excision of a segment from an intact plant. Plant and Cell Physiology, v. 29, n. 4, p. 597-603, 1988.

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.

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2.Imagem marcado/desmarcadoCHANG, L.; LIU, Q.; CAO, X. Experiments on the control of the root rot disease (Armillariella tabescens) of fruit trees by using formaldehyde. Acta Phytopathologica Sinica, v.13, n.3, p.37-43, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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3.Imagem marcado/desmarcadoKASUGA, M.; LIU, Q.; MIURA, S.; YAMAGUSHI-SHINOZAKI, K.; SHINOZAKI, K. Improving plant drought, salt, and freerzing tolerance by gene transfer of a single stress-inducible transcription factor. Nature Biotechnology, New York, v.17, n.3, p.287-291, Mar. 1999.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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4.Imagem marcado/desmarcadoLIU, Q.; KASUGA, M.; SAKUMA, Y.; ABE, H.; MIURA, S.; YAMAGUCHI-SHINOZAKI, K.; SHINOZAKI, K. Two transcription factors, DREB1 and DREB2, with an EREBP/AP2 DNA binding domain separate two cellular signal transduction pathways in drought- and low- respectively, in Arabidopsis. Plant Cell, Rockville, v.10, n.8, p.1391-1406, Aug. 1998.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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5.Imagem marcado/desmarcadoGUPTA, Y. K.; MARCELINO-GUIMARÃES, F. C.; LORRAIN, C.; FARMER, A.; HARIDAS, S.; FERREIRA, E. G. C.; LOPES-CAITAR, V. S.; OLIVEIRA, L. S.; MORIN, E.; WIDDISON, S.; CAMERON, C.; INOUE, Y.; THOR, K.; ROBINSON, K.; DRULA, E.; HENRISSAT, B.; LABUTTI, K.; BINI, A. M. R.; PAGET, E.; SINGAN, V.; DAUM, C.; DORME, C.; HOEK, M. V.; JANSSEN, A.; CHANDAT, L.; TARRIOTTE, Y.; RICHARDON, J.; MELO, B. do V. A.; WITTENBERG, A. H. J.; SCHNEIDERS, H.; PEYRARD, S.; ZANARDO, L. G.; HOLTMAN, V. C.; COULOMBIER-CHAUVEL, F.; LINK, T. I.; BALMER, D.; MÜLLER, A. N.; KIND, S.; BOHNERT, S.; WIRTZ, L.; CHEN, C.; YAN, M.; NG, V.; GAUTIER, P.; MEYER, M. C.; VOEGELE, R. T.; LIU, Q.; GRIGORIEV, I. V.; CONRATH, U.; BROMMONSCHENKEL, S. H.; LOEHRER, M.; SCHAFFRATH, U.; SIRVEN, C.; SCALLIET, G.; DUPLESSIS, S.; ESSE, H. P. van. Major proliferation of transposable elements shaped the genome of the soybean rust pathogen Phakopsora pachyrhizi. Nature Communications, v. 14, 1835, 2023. 16 p. First online ?

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  03/05/1999
Data da última atualização:  28/07/2020
Autoria:  LIMA, D. M. M.
Título:  Maltose-peptona-agar, um meio de cultura para esporulação de Stemphylium Solani.
Ano de publicação:  1982
Fonte/Imprenta:  Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v.17, n.1, p. 81-83, jan. 1982.
Idioma:  Português
Notas:  Título em inglês: Maltose-peptone-agar, a culture medium for sporulation of Stemphylium Solani.
Conteúdo:  RESUMO - Estudou-se a influencia de diferentes meios de cultura sobre a esporulação de Stemphylium solani. Melhor esporulação foi obtida em placas-de-Petri contendo 10 ml de MP-5, havendo uma variação de 21.433 e 41.700 conídios/ml. Em placas com 20 e 25 ml, os conídios germinaram e produziram micélio, em quinze dias de cultivo. ABSTRACT - The jnfluence of different cultura -media ori the sporulation of Stemphylium solani was studied. The best sporulation was obtained in a Petri-dishes containing 10 ml MP-5 with a variation of 21,433 - 41,700 conidia/mI. Conidia germinated and produced mycelium in fifteen days, in dishes with 20 and 25 ml MP-5.
Thesagro:  Esporulação; Mancha Foliar; Mancha Parda; Stemphylium Solani; Tomate.
Thesaurus NAL:  Leaf spot; Sporulation; Tomatoes.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/214916/1/Maltose-peptona-agar-cultura.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
AI-SEDE9032 - 1UPEAP - PP630.72081P474630.7208
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