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Registros recuperados : 1 | |
1. | | SUL, W. J.; COLE, J. R.; WANG, Q.; FARRIS, R. J.; FISH, J. A.; TIEDJE, J. M.; JESUS, E. da C. Bacterial community comparisons by taxonomy-supervised analysis independent of sequence alignment and clustering. Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, v. 108, n. 35, p. 14637-14642, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | SCHOLZ, M. B. S.; PAGIATTO, N. F.; KITZBERGER, C. S. G.; PEREIRA, L. F. P.; DAVRIEUX, F.; CHARMETANTE, P.; LEROYE, T. Validation of near-infrared spectroscopy for the quantification of cafestol and kahweol in green coffee. Food Research International, v. 61, p. 176-182, 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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