|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Milho e Sorgo. Para informações adicionais entre em contato com cnpms.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
23/11/2012 |
Data da última atualização: |
18/05/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
MACEDO, P. E. F.; MAFFIA, L. A.; COTA, L. V.; LOURENÇO JÚNIOR, V.; MIZUBUTI, E. S. G. |
Afiliação: |
LUCIANO VIANA COTA, CNPMS. |
Título: |
Sensitivity of four isolates of Clonostachys rosea to pesticides used in the strawberry crop in Brazil. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Pesticide Science, Tokyo, v. 37, n. 4, p. 333-337, 2012. |
DOI: |
10.1584/jpestics.D11-055 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The sensitivity of four isolates of Clonostachys rosea, potential biocontrol agents of Botrytis cinerea, to fungicides, insecticides, and herbicides used the strawberry crop was evaluated in vitro. All fungicides inhibited my-celial growth and conidia germination of all isolates. The insecticides decreased both as well, although less intensely than the fungicides did. The herbicides were the least toxic. Suitable spraying intervals of fungicides and usage of compounds less toxic to C. rosea are crucial to successfully manage strawberry gray mold. © Pesticide Science Society of Japan |
Thesagro: |
Controle biológico; Doença fungica; Mofo cinzento. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
Marc: |
LEADER 01285naa a2200217 a 4500 001 1940364 005 2017-05-18 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1584/jpestics.D11-055$2DOI 100 1 $aMACEDO, P. E. F. 245 $aSensitivity of four isolates of Clonostachys rosea to pesticides used in the strawberry crop in Brazil.$h[electronic resource] 260 $c2012 520 $aThe sensitivity of four isolates of Clonostachys rosea, potential biocontrol agents of Botrytis cinerea, to fungicides, insecticides, and herbicides used the strawberry crop was evaluated in vitro. All fungicides inhibited my-celial growth and conidia germination of all isolates. The insecticides decreased both as well, although less intensely than the fungicides did. The herbicides were the least toxic. Suitable spraying intervals of fungicides and usage of compounds less toxic to C. rosea are crucial to successfully manage strawberry gray mold. © Pesticide Science Society of Japan 650 $aControle biológico 650 $aDoença fungica 650 $aMofo cinzento 700 1 $aMAFFIA, L. A. 700 1 $aCOTA, L. V. 700 1 $aLOURENÇO JÚNIOR, V. 700 1 $aMIZUBUTI, E. S. G. 773 $tJournal of Pesticide Science, Tokyo$gv. 37, n. 4, p. 333-337, 2012.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
04/03/2011 |
Data da última atualização: |
05/04/2019 |
Tipo da produção científica: |
Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Autoria: |
BENEVIDES, S. D.; SANTOS, K. M. O. dos; BURITI, F. C. A.; SOUSA JÚNIOR, A. L.; LAGUNA, L. E.; EGITO, A. S. do. |
Afiliação: |
SELENE DAIHA BENEVIDES, CNPC; KARINA MARIA OLBRICH DOS SANTOS, CNPC; Flávia Carolina Alonso Buriti, Nutricionista - Bolsista DCR/CNPq-FUNCAP; Anderson Luis Sousa Júnior, Instituto Federal do Ceará (IFCE) - Sobral, CE; LUIS EDUARDO LAGUNA, CNPC; ANTONIO SILVIO DO EGITO, CNPC. |
Título: |
Processamento de queijo tipo Coalho de leite de cabra adicionado de Amburana cearensis (Cumaru). |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Sobral: Embrapa Caprinos e Ovinos, 2010. |
Páginas: |
4 p. |
Série: |
(Embrapa Caprinos e Ovinos. Comunicado Técnico, 120). |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Amburana cearensis; Fabricação; Queijo coalho; Queijo de cabra. |
Thesagro: |
Caprino; Cumaru; Planta para condimento; Processamento; Produto derivado do leite; Tecnologia de alimento. |
Thesaurus NAL: |
Food processing; Food technology; Goat cheese. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/31721/1/UMT-Cot-120.pdf
|
Marc: |
LEADER 01023nam a2200337 a 4500 001 1880109 005 2019-04-05 008 2010 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aBENEVIDES, S. D. 245 $aProcessamento de queijo tipo Coalho de leite de cabra adicionado de Amburana cearensis (Cumaru).$h[electronic resource] 260 $aSobral: Embrapa Caprinos e Ovinos$c2010 300 $a4 p. 490 $a(Embrapa Caprinos e Ovinos. Comunicado Técnico, 120). 650 $aFood processing 650 $aFood technology 650 $aGoat cheese 650 $aCaprino 650 $aCumaru 650 $aPlanta para condimento 650 $aProcessamento 650 $aProduto derivado do leite 650 $aTecnologia de alimento 653 $aAmburana cearensis 653 $aFabricação 653 $aQueijo coalho 653 $aQueijo de cabra 700 1 $aSANTOS, K. M. O. dos 700 1 $aBURITI, F. C. A. 700 1 $aSOUSA JÚNIOR, A. L. 700 1 $aLAGUNA, L. E. 700 1 $aEGITO, A. S. do
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|