|
|
Registros recuperados : 6 | |
2. | | VEREDIANO, T. A.; AGARWAL, N.; MARTINO, H. S. D.; KOLBA, N.; GRANCIERI, M.; PAES, M. C. D.; TAKO, E. Effect of black corn anthocyanin-rich extract (Zea mays L.) on cecal microbial populations in vivo (Gallus gallus). Nutrients, v. 14, n. 21, 4679, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
| |
3. | | GOMES, M. J. C.; MARTINO, H. S. D.; KOLBA, N.; CHENG, J.; AGARWAL, N.; ROCHA, M. de M.; TAKO, E. Zinc biofortified Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp.) soluble extracts modulate assessed cecal bacterial pulations and gut morphology In Vivo (Gallus gallus). Frontiers in Bioscience - Landmark, v. 27, n. 5, 140, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
| |
4. | | DIAS, D. M. D.; KOLBA, N.; ZIV, O.; BINYAMIN, D.; NUTTI, M. R.; MARTINO, H. S. D.; GLAHN, R. P.; KOREN, O.; TAKO, E. Iron Biofortified Carioca Bean (Phaseolus vulgaris L.) - Based Brazilian Diet DeliversMore Absorbable Iron and Affects the GutMicrobiota In Vivo(Gallus gallus). Nutrients, v. 10, 1970, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
5. | | DIAS, D. M.; KOLBA, N.; HART, J. J.; MA, M.; SHA, S. T.; LAKSHMANAN, N.; NUTTI, M. R.; MARTINO, H. S. D.; GLAHN, R. P.; TAKO, E. Soluble extracts from carioca beans (Phaseolus vulgarisL.) affect the gut microbiota and iron related brush border membrane protein expression in vivo (Gallus gallus). Food Research International, v. 123, p. 172-180, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
6. | | MISHIMA, M. D. V.; MARTINO, H. S. D.; KOLBA, N.; SHAH, D. D.; GRANCIERI, M.; SANTOS, K. M. O. dos; LIMA, J. P.; SILVA, B. P. DA; GONZALEZ DE MEJIA, E.; TAKO, E. Effects of Intra-Amniotic Administration of the Hydrolyzed Protein of Chia (Salvia hispanica L.) and Lacticaseibacillus paracasei on Intestinal Functionality, Morphology, and Bacterial Populations, In Vivo (Gallus gallus). Nutrients, v. 15, n. 8, p. 1831-15, 2023. 17 p. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
Registros recuperados : 6 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
13/06/2022 |
Data da última atualização: |
14/06/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
GOMES, M. J. C.; MARTINO, H. S. D.; KOLBA, N.; CHENG, J.; AGARWAL, N.; ROCHA, M. de M.; TAKO, E. |
Afiliação: |
MARIANA JUSTE CONTIN GOMES, Cornell University/ Federal University of Viçosa; HÉRCIA STAMPINI DUARTE MARTINO, Federal University of Viçosa; NIKOLAI KOLBA, Department of Food Science, Cornell University; JACQUELYN CHENG, Department of Food Science, Cornell University; NIKITA AGARWAL, Department of Food Science, Cornell University; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; ELAD TAKO, Department of Food Science, Cornell University. |
Título: |
Zinc biofortified Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp.) soluble extracts modulate assessed cecal bacterial pulations and gut morphology In Vivo (Gallus gallus). |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Frontiers in Bioscience - Landmark, v. 27, n. 5, 140, 2022. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Biofortification is a method that improves the nutritional value of food crops through conventional plant breeding. The aim of this study was to evaluate the effects of intra-amniotic administration of soluble extracts from zinc (Zn) biofortified and Zn standard cowpea (Vigna unguiculata L. Walp.) flour on intestinal functionality and morphology, inflammation, and gut microbiota, in vivo. |
Palavras-Chave: |
Biofortificação; Feijão caupi; Fibra dietética; Funcionalidade intestinal; Populações microbianas. |
Thesagro: |
Deficiência Mineral. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1144015/1/ZincBiofortifiedCowpeaFrontiersBioscience27.2022.pdf
|
Marc: |
LEADER 01245naa a2200265 a 4500 001 2144015 005 2022-06-14 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGOMES, M. J. C. 245 $aZinc biofortified Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp.) soluble extracts modulate assessed cecal bacterial pulations and gut morphology In Vivo (Gallus gallus).$h[electronic resource] 260 $c2022 520 $aBiofortification is a method that improves the nutritional value of food crops through conventional plant breeding. The aim of this study was to evaluate the effects of intra-amniotic administration of soluble extracts from zinc (Zn) biofortified and Zn standard cowpea (Vigna unguiculata L. Walp.) flour on intestinal functionality and morphology, inflammation, and gut microbiota, in vivo. 650 $aDeficiência Mineral 653 $aBiofortificação 653 $aFeijão caupi 653 $aFibra dietética 653 $aFuncionalidade intestinal 653 $aPopulações microbianas 700 1 $aMARTINO, H. S. D. 700 1 $aKOLBA, N. 700 1 $aCHENG, J. 700 1 $aAGARWAL, N. 700 1 $aROCHA, M. de M. 700 1 $aTAKO, E. 773 $tFrontiers in Bioscience - Landmark$gv. 27, n. 5, 140, 2022.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|