|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
08/06/1998 |
Data da última atualização: |
08/06/1998 |
Autoria: |
DELIZA, R. |
Título: |
The effects of expectation on sensory perception and acceptance. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
Reading: University of Reading, 1996. |
Páginas: |
198p. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Tese Doutorado. |
Conteúdo: |
The role of expectation in food selection and consumption. How extrinsic cues generate expectations. The effect of expectations on sensory perception theories. Empirical evidence for expectation theories. Individual differences in expectation effects. The effects of expectations on assessing sweet and bitter solutions.Assessing the features of the package that can affect fruit juice perception by using focus group sessions and repertory grid. The image and the expected flavour. Passion-fruit juice: the British perception. Expectation and the actual passion-fruit juice flavour. Expectation and instant coffee evaluation. |
Palavras-Chave: |
Avaliacao sensorial; Fator de preferencia. |
Thesagro: |
Consumo Alimentar. |
Thesaurus Nal: |
food consumption; sensory evaluation. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01155nam a2200193 a 4500 001 1412585 005 1998-06-08 008 1996 bl uuuu m 00u1 u #d 100 1 $aDELIZA, R. 245 $aThe effects of expectation on sensory perception and acceptance. 260 $aReading: University of Reading$c1996 300 $a198p. 500 $aTese Doutorado. 520 $aThe role of expectation in food selection and consumption. How extrinsic cues generate expectations. The effect of expectations on sensory perception theories. Empirical evidence for expectation theories. Individual differences in expectation effects. The effects of expectations on assessing sweet and bitter solutions.Assessing the features of the package that can affect fruit juice perception by using focus group sessions and repertory grid. The image and the expected flavour. Passion-fruit juice: the British perception. Expectation and the actual passion-fruit juice flavour. Expectation and instant coffee evaluation. 650 $afood consumption 650 $asensory evaluation 650 $aConsumo Alimentar 653 $aAvaliacao sensorial 653 $aFator de preferencia
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
17/03/2008 |
Data da última atualização: |
17/03/2008 |
Autoria: |
STEFFENS, C.; BRITTO, D.; ASSIS, O. B. G.; HERRMANN JUNIOR, P. S. de P. |
Título: |
Aplicação da técnica de formação de trilhas, utilizando como substrato filmes de quitosana. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO - SIICUSP, 14., 2006, Ribeirão Preto. Resumos... São Paulo: USP, 2006. não paginado. |
Idioma: |
Português |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00578naa a2200145 a 4500 001 1030822 005 2008-03-17 008 2006 bl --- 0-- u #d 100 1 $aSTEFFENS, C. 245 $aAplicação da técnica de formação de trilhas, utilizando como substrato filmes de quitosana. 260 $c2006 700 1 $aBRITTO, D. 700 1 $aASSIS, O. B. G. 700 1 $aHERRMANN JUNIOR, P. S. de P. 773 $tIn: SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO - SIICUSP, 14., 2006, Ribeirão Preto. Resumos... São Paulo: USP, 2006. não paginado.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|