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Registros recuperados : 16 | |
2. | | DUTRA, M. da C. P.; LIMA, M.; ARAUJO, A. J. de B.; BIASOTO, A. C. T. Impact of different types of pectinase enzymes on the nutraceutical quality and shelf life of the grape juice. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2., 2022; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS: PERSONAL NUTRITION, AGEING AND FOOD SCIENCE, 3., 2022, Campinas. Proceedings? Campinas: Unicamp, 2022. v. 2, nº 155271. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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4. | | BIASOTO, A. C. T.; DUTRA, M. DA C. P.; AMORIM, T. A.; ARAÚJO, A. J. DE B. Impact of grape pomace pressing process on yield, quality, and sensorial acceptability of grape juice. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 15., 2023, Campinas. A revolução da ciência de alimentos e nutrição: alimentando o mundo de forma sustentável: caderno [eletrônico] de resumos. Campinas: Galoá, 2023. Pôster 168053; SLACAN. 1 p. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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6. | | DUTRA, M. DA C. P.; VIANA, A. C.; PEREIRA, G. E.; NASSUR, R. de C. M. R.; LIMA, M. S. Whole, concentrated and reconstituted grape juice: impact of processes on phenolic composition, foxy aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacity. Food Chemistry, v. xx, p. 128399, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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7. | | DUTRA, M. DA C. P.; VIANA, A. C.; PEREIRA, G. E.; NASSUR, R. de C. M. R.; LIMA, M. S. Whole, concentrated and reconstituted grape juice: impact of processes on phenolic composition, foxy aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacity. Food Chemistry, v. 343, 128399, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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8. | | SOUZA, J. F. de; NASCIMENTO, A. M. de S.; COSTA, A. O.; SANTOS, S. de F.; DUTRA, M. da C. P.; PEREIRA, G. E. Antioxidant capacity, color and total polyphenols in Nazareno and Giallo Muscat white wines produced in the São Francisco Valley, Brazil. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. p. 65. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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9. | | LIMA, M. dos S.; DUTRA, M. da C. P.; TOALDO, I. M.; CORREA, L. C.; PEREIRA, G. E.; OLIVEIRA, D. de; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; NINOW, J. L. Phenolic Compounds, Organic Acids and Antioxidant Activity of Grape Juices Produced in Industrial Scale by Different Processes of Maceration. Food Chemistry, v. 188, p. 384-392, Dec. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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10. | | COSTA, A. O.; NASCIMENTO, A. M. de S.; SOUZA, J. F. de; SANTOS, S. de F.; DUTRA, M. da C. P.; LINHARES, M. do S.; PEREIRA, G. E. Enological potential of Pinot Noir grape and wine from a tropical climate, in the Chapada Diamantina - BA, Brazil. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016 p. 45. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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12. | | DUTRA, M. da C. P.; SOUZA, J. F. de; VIANA, A. C.; OLIVEIRA, D. de; PEREIRA, G. E.; LIMA, M. dos S. Rapid determination of the aromatic compounds methyl-anthranilate, 2′-aminoacetophenone and furaneol by GC-MS: Method validation and characterization of grape derivatives. Food Research International, v. 107, p. 613-618, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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13. | | SOUZA, J. F. de; NASCIMENTO, A. M. de S.; LINHARES, M. do S. S.; DUTRA, M. da C. P.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E. Evolution of Phenolic Compound Profiles and Antioxidant Activity of Syrah Red and Sparkling Moscatel Wines Stored in Bottles of Different Colors. Beverages, v. 4, n. 89, p. 1-13, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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14. | | DUTRA, M. da C. P.; SOUZA, J. F.; COSTA, A. O.; SANTOS, S. de F.; NASCIMENTO, A. M. de S.; LINHARES, M. do S.; PEREIRA, G. E. Evaluation of physicochemical characteristics of Chenin Blanc wines in two vintages produced in the São Francisco Valley, Brazil. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. p. 46. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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16. | | BARRETO, S. M. A.; SILVA, A. B. M. da; DUTRA, M. da C. P.; BASTOS, D. C.; CARVALHO, A. J. de B. A.; VIANA, A. C.; NARAIN, N.; LIMA, M. dos S. Effect of commercial yeasts (Saccharomyces cerevisiae) on fermentation metabolites, phenolic compounds, and bioaccessibility of Brazilian fermented oranges. Food Chemistry, v. 408, 135121, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 16 | |
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Registros recuperados : 5 | |
1. | | MUNIZ, F.; CAMPOS, Z.; POLO, E.; FARIAS, I.; HRBEK, T.; HERNÁNDEZ-RANGEL, S. Population genetic structure in Paleosuchus palpebrosus: a novel Management Unit from the Brazilian Cerrado biome In: WORKING MEETING OF THE CROCODILE SPECIALIST GROUP OF THE INTERNATIONAL UNION FOR CONSERVATION NATURE, 26., 2022, Chetumal. Abstracts... [Chetumal]: CSG, 2022. p. 129. Evento online.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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2. | | BRANDÃO, M. da S.; MUNIZ, F.; HERNÁNDEZ-RANGEL, S.; CAMPOS, Z.; FARIAS, I.; HRBEK, T. SNPs marker toolbox for molecular identification of nominal and candidate species of the genus Paleosuchus. In: WORKING MEETING OF THE CROCODILE SPECIALIST GROUP OF THE INTERNATIONAL UNION FOR CONSERVATION NATURE, 26., 2022, Chetumal. Abstracts... [Chetumal]: CSG, 2022. p. 123. Evento Online.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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3. | | MUNIZ, F. de L.; POLO, E.; CAMPOS, Z.; HERNÁNDEZ- RANGEL, S. M.; FARIAS, I. P.; HRBEK, T. Phylogenomic data support a non-bifurcating speciation history within the Paleosuchus palpebrosus species complex (Alligatoridae: Caimaninae). In: WORKING MEETING OF THE CROCODILE SPECIALIST GROUP OF THE INTERNATIONAL UNION FOR CONSERVATION NATURE, 26., 2022, Chetumal. Abstracts... [Chetumal]: CSG, 2022. p. 66. Evento Online.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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4. | | FARIAS, I. P.; ROBERTO, I. J.; MUNIZ, F. L.; HERNÁNDEZ-RANGEL, S. M.; BITTENCOURT, P. S. T.; CAMPOS, Z.; HRBEK, T. Genética da conservação dos crocodilianos no Brasil. In: LIMA, A. F. B.; SANTOS, M. R. de D.; NÓBREGA, Y. C. (Ed). Tratado de Crocodilianos do Brasil. Vitória, ES: Instituto Marcos Daniel, 2021. p. 590-621. Cap. 23.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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5. | | ROBERTO, I. J.; BITTENCOURT, P. S.; MUNIZ, F. L.; HERNÁNDEZ- RANGEL, S.; NÓBREGA, Y. C.; ÁVILA, R. W.; SOUZA, B. C.; ALVAREZ, G.; MIRANDA-CHUMACERO, G.; CAMPOS, Z.; FARIAS, I. P.; HRBEK, T. Unexpected but unsurprising lineage diversity within the most widespread Neotropical crocodilian genus Caiman (Crocodylia, Alligatoridae). Systematics and Biodiversity, v.18, n. 4, p. 377-395, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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Registros recuperados : 5 | |
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