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Registros recuperados : 20 | |
2. | | BEST, R.; HENRY, G. Cassava: Towards the year 2000 CIAT, Cali, Colombia: IPGRI, 1994 p.3-11 International Crop Network, 10 In: INTERNATIONAL PLANTGENETIC Resources Institut. Rome, Italy. International Network for Cassava Genetic Resources. Rome, Italy, 1994. Report of the first meeting. Cali, Colombia, CIAT, IITA-IBPGR, 1992 Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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6. | | HENRY, G.; IGLESIAS, C. Problems and opportunities in cassava biotechnology Cali, Colombia,CIAT,1993 p.453-461 ciat. Working Document,123 International Scientific meeting cassava Biotechonology Network, 1, 1992, Cartajena, Colombia. Proceedings... Cali, Colombia: CIAT, 1993 Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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18. | | DAWSON, L. J.; SAHLU, T.; HART, S. P.; DETWEILER, G.; GIPSON, T. A.; TEH, T. H.; HENRY, G. A.; BAHR, R. J. Determination of fetal numbers in Alpine does by real-time ultrasonography. Small Ruminant Research, v.14, n.3, p.225-231, 1995. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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19. | | OZORIO, L.; MATSUBARA, N. K.; SILVA-SANTOS, J. E. DA; HENRY, G.; LE GOUAR, Y.; JARDIN, J.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.; DUPONT, D. Gastrointestinal digestion enhances the endothelium-dependent vasodilation of a whey hydrolysate in rat aortic rings. Food Research International, n. 133, 109188, 2020. 8 p. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 20 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
11/05/2020 |
Data da última atualização: |
15/05/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
OZORIO, L.; MATSUBARA, N. K.; SILVA-SANTOS, J. E. DA; HENRY, G.; LE GOUAR, Y.; JARDIN, J.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.; DUPONT, D. |
Afiliação: |
Luísa Ozorio, UFRJ; Natália Kimie Matsubara, UFSC; José Eduardo da Silva-Santos, UFSC; Gwenaële Henry, STLO, INRAE, Institut Agro; Yann Le Gouar, STLO, INRAE, Institut Agro; Julien Jardin, STLO, INRAE, Institut Agro; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; Didier Dupont, STLO, INRAE, Institut Agro. |
Título: |
Gastrointestinal digestion enhances the endothelium-dependent vasodilation of a whey hydrolysate in rat aortic rings. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Food Research International, n. 133, 109188, 2020. |
Páginas: |
8 p. |
ISSN: |
0963-9969 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Vascular relaxation. |
Thesaurus NAL: |
Digestion; Hydrolysis; Hypertension; Peptides; Whey protein. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00856naa a2200301 a 4500 001 2122213 005 2020-05-15 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0963-9969 100 1 $aOZORIO, L. 245 $aGastrointestinal digestion enhances the endothelium-dependent vasodilation of a whey hydrolysate in rat aortic rings.$h[electronic resource] 260 $c2020 300 $a8 p. 650 $aDigestion 650 $aHydrolysis 650 $aHypertension 650 $aPeptides 650 $aWhey protein 653 $aVascular relaxation 700 1 $aMATSUBARA, N. K. 700 1 $aSILVA-SANTOS, J. E. DA 700 1 $aHENRY, G. 700 1 $aLE GOUAR, Y. 700 1 $aJARDIN, J. 700 1 $aSILVA, C. M. 700 1 $aCABRAL, L. M. C. 700 1 $aDUPONT, D. 773 $tFood Research International$gn. 133, 109188, 2020.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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