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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
09/07/2001 |
Data da última atualização: |
24/05/2006 |
Autoria: |
GALLAHER, R. N.; McSORLEY, R.; DICKSON, D. W. |
Título: |
Nematode densities associated with corn and sorghum cropping systems in Florida. |
Ano de publicação: |
1991 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Nematology, Lakeland, v.23, n.4, p.668-672, 1991. Supplement. |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Nematóide; Sorgo. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
13/02/2020 |
Data da última atualização: |
13/02/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
MALDONADE, I. R.; GINANI, V. C.; RIQUETTE, R. F. R.; GURGEL-GONÇALVES, R.; MENDES, V. S.; MACHADO, E. R. |
Afiliação: |
IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; VERÔNICA CORTEZ GINANI, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; ROBERTA FIGUEIREDO RESENDE RIQUETTE, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; RODRIGO GURGEL-GONÇALVES, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; VINÍCIOS SILVEIRA MENDES, FACULDADE ANHANGUERA DE TAGUATINGA; ELEUZA RODRIGUES MACHADO, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA. |
Título: |
Good manufacturing practices of minimally processed vegetables reduce contamination with pathogenic microorganisms. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo, v. 61, e14, fev. 2019. |
ISSN: |
1678-9946 |
DOI: |
10.1590/S1678-9946201961014 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to evaluate the microbiological and parasitological contamination of fresh RTE vegetables produced in agroindustries in the Federal District of Brazil (FD), and to correlate contamination with good manufacturing practices (GMP). |
Palavras-Chave: |
Consumption of ready-to-eat. |
Thesagro: |
Salmonella. |
Thesaurus NAL: |
Microbiological risk assessment; Parasitology. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/210765/1/1678-9946-rimtsp-61-S1678-99462019610141.pdf
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Marc: |
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Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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