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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
29/04/2008 |
Data da última atualização: |
10/02/2020 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
PINTO, H. S.; ZULLO JUNIOR, J.; ASSAD, E. D. |
Afiliação: |
HILTON SILVEIRA PINTO, Cepagri/Unicamp; JURANDIR ZULLO JÚNIOR, Cepagri/Unicamp; EDUARDO DELGADO ASSAD, CNPTIA. |
Título: |
El calentamiento global y la agricultura brasileña. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: LA AGRICULTURA otra víctima del cambio climático? Santiago: Aún Creemos em los Sueños, 2008. |
Páginas: |
p. 63-74. |
ISBN: |
978-956-9134-70-9 |
Idioma: |
Espanhol |
Conteúdo: |
Clima y comportamiento vegetal. Clima y productividad agrícola. Alteraciones climáticas en Brasil. Escenarios futuros. |
Palavras-Chave: |
Aquecimento global. |
Thesagro: |
Agricultura; Clima. |
Thesaurus Nal: |
Agriculture; Climate; Global warming. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados; Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
20/03/2008 |
Data da última atualização: |
01/10/2018 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
GUIMARAES JUNIOR, R.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; GONÇALVES, L. C.; FERNANDES, F. D.; BARIONI, L. G.; MARTHA JUNIOR, G. B. |
Afiliação: |
ROBERTO GUIMARAES JUNIOR, CPAC; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CPATSA; THIERRY RIBEIRO TOMICH, CPAP; Lúcio Carlos Gonçalves, UGMG; FRANCISCO DUARTE FERNANDES, CPAC; LUIS GUSTAVO BARIONI, CPAC; GERALDO BUENO MARTHA JUNIOR, CPAC. |
Título: |
Uréia na alimentação de vacas leiteiras. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2007. |
Páginas: |
33 p. |
Série: |
(Embrapa Cerrados. Documentos, 186). |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
ABSTRACT: Urea is a non protein nitrogen compound that can be used to replace protein sources usually offered in ruminant nutrition. It is a technology that can be efficiently used in dairy cow nutrition, assuring good production levels. Taking to account the ruminant metabolism, the efficiency of urea use by ruminal microorganisms depends on the correct diet balance. Ingredients that supply adequate amounts of rumen degradable energy and protein are needed. Diets also must be corrected with minerals, especially sulphur, mixed directly to the urea. Regarding to the forms of use in the diet, urea can be supplied mixed with concentrates, roughages, in total ration or in mineral mixtures. It must be always attempted to the period of adaptation and supply levels to the animals. |
Thesagro: |
Bovino; Composto Nitrogenado; Dieta; Nitrogênio não Protéico; Nutrição Animal; Uréia. |
Thesaurus NAL: |
dairy cattle. |
Categoria do assunto: |
-- L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CPAC-2009/28638/1/doc_186.pdf
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Marc: |
LEADER 01560nam a2200289 a 4500 001 1571977 005 2018-10-01 008 2007 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aGUIMARAES JUNIOR, R. 245 $aUréia na alimentação de vacas leiteiras. 260 $aPlanaltina, DF: Embrapa Cerrados$c2007 300 $a33 p. 490 $a(Embrapa Cerrados. Documentos, 186). 520 $aABSTRACT: Urea is a non protein nitrogen compound that can be used to replace protein sources usually offered in ruminant nutrition. It is a technology that can be efficiently used in dairy cow nutrition, assuring good production levels. Taking to account the ruminant metabolism, the efficiency of urea use by ruminal microorganisms depends on the correct diet balance. Ingredients that supply adequate amounts of rumen degradable energy and protein are needed. Diets also must be corrected with minerals, especially sulphur, mixed directly to the urea. Regarding to the forms of use in the diet, urea can be supplied mixed with concentrates, roughages, in total ration or in mineral mixtures. It must be always attempted to the period of adaptation and supply levels to the animals. 650 $adairy cattle 650 $aBovino 650 $aComposto Nitrogenado 650 $aDieta 650 $aNitrogênio não Protéico 650 $aNutrição Animal 650 $aUréia 700 1 $aPEREIRA, L. G. R. 700 1 $aTOMICH, T. R. 700 1 $aGONÇALVES, L. C. 700 1 $aFERNANDES, F. D. 700 1 $aBARIONI, L. G. 700 1 $aMARTHA JUNIOR, G. B.
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Registro original: |
Embrapa Cerrados (CPAC) |
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