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Registros recuperados : 711 | |
162. | | OHSE, S.; RAMOS, D, M. R.; CARVALHO, S. M. de; FETT, R.; OLIVEIRA, L. B. Composição centesimal e teor de nitrato em cinco cultivares de alface produzidas sob cultivo hidropônico. Bragantia, Campinas, v. 68, n. 2, p. 407-414, abr./jun. 2009 Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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164. | | ELOY, J.; WEBER, D.; ALVARIZA, P.; CARVALHO, S. F. de; PICOLOTTO, L.; ANTUNES, L. E. C. Enraizamento de estacas herbáceas de mirtileiros da cultivar powder blue: influência das diferentes concentrações de ácido indolbutirico e tamanhos de estacas. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 22., 2012, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: SBF, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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166. | | CARVALHO, S. I. C.; PORTES, T. A.; KLUTHCOUSKI, J.; OLIVEIRA, I. P.; BUSO, L. H. Interferências do arroz, milho, sorgo e milheto sobre o crescimento de Brachiaria brizantha cv. Marandu, consorciados no Sistema Barreirão. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 32., 1995, Brasília, DF. Anais... Brasília, DF: SBZ, 1995. p. 50-52. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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168. | | TARRAGÓ, M. F. S.; SILVEIRA NETO, S.; CARVALHO, S.; BARBIN, D. Influência de fatores ecológicos na flutuação populacional das lagartas da soja, Anticarsia gemmatalis, Hueb., e Rachiplusia nu (Guen.) em Santa Maria-RS. Anais da Sociedade Entomológica do Brasil, v. 6, n. 2, p. 180-193, 1977. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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171. | | SILVA, J. F. da; LIMA, W. L.; CARVALHO, S. L. F. de. Acao participativa dos pequenos produtores de mandioca no Estado da Bahia Sao Pedro, SP: Centro de Raizes Tropicais/UNESP/SBM, 1996. 1p. In: CONGRESSO LATINO AMERICANO DE RAIZES TROPICAIS, 1, E CONGRESSO BRASILEIRO DE MANDIOCA, 9, 1996, Sao Pedro, SP. Programa e Resumos... Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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174. | | GALINA, M. H.; CARVALHO, S. S.; NUNES, V. V.; NOGUEIRA JUNIOR, L. R. Análise espaço-temporal do cultivo de milho em Sergipe, com auxilio de NDVI/EVI-SENSOR MODIS, no período de 2003-2012. SIMPÓSIO REGIONAL DE GEOPROCESSAMENTO E SENSORAMENTO REMOTO, 7., 2014, Aracaju.Geotecnologias inovações e desenvolvimento: anais. Aracaju: Embrapa, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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176. | | FRENEAU, G. E.; CARVALHO, S. F. M.; MORAIS, S. M. T. S.; FRENEAU, B. N. Aspects of spermatogenesis and microscopic testicular morphology in Greater Rhea, Rhea americana (Linnaeus, 1758). Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 36, n. 10, p. 1045-1952, out. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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179. | | CARDOSO, A. R.; PIRES, C. C.; CARVALHO, S.; GALVANI, D. B.; JOCHIMS, F.; HASTENPFLUG, M. Consumo de nutrientes e desempenho de cordeiros alimentados com dietas que contêm diferentes níveis de fibra em detergente neutro. Ciência Rural, Santa Maria, v. 36, n. 1, p. 215-221, jan./fev. 2006. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 711 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café; Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
28/06/2013 |
Data da última atualização: |
28/04/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
GASPARI-PEZZOPANE, C. de; BONTURI, N.; GUERREIRO FILHO, O.; FAVARIN, J. L.; MALUF, M. P. |
Afiliação: |
MIRIAN PEREZ MALUF, SAPC. |
Título: |
Gene expression profile during coffee fruit development and identification of candidate markers for phenological stages. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 47, n. 7, p. 972-982, jul. 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this work was to identify genes that could be used as suitable markers for molecular recognition of phenological stages during coffee (Coffea arabica) fruit development. Four cultivars were evaluated as to their differential Expression of genes associated to fruit development and maturation processes. GEne expression was characterized by both semi?quantitative and quantitative RT?PCR, in fruit harvested at seven different developmental stages, during three different seasons. No size polymorphisms or differential expression were observed among the cultivars for the evaluated genes; however, distinct expression profiles along fruit development were determined for each gene. Four out of the 28 evaluated genes exhibited a regular expression profile in all cultivars and harvest seasons, and, therefore, they were validated as candidate phenological markers of coffee fruit. The gene ??galactosidase can be used as a marker of green stage, caffeine synthase as a marker of transition to green and yellowish?green stages, and isocitrate lyase and ethylene receptor 3 as markers of late maturation. |
Palavras-Chave: |
Cup quality; Differential expression; Fruit phenology; QRT?PCR; Qualidade de bebida. |
Thesagro: |
Coffea Arábica; Maturação. |
Thesaurus NAL: |
Ripening. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/142639/1/Gene-expression-profile-during-coffee.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/85020/1/Gene-expression-profile-during.pdf
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Marc: |
LEADER 01912naa a2200265 a 4500 001 2044180 005 2016-04-28 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGASPARI-PEZZOPANE, C. de 245 $aGene expression profile during coffee fruit development and identification of candidate markers for phenological stages. 260 $c2012 520 $aThe objective of this work was to identify genes that could be used as suitable markers for molecular recognition of phenological stages during coffee (Coffea arabica) fruit development. Four cultivars were evaluated as to their differential Expression of genes associated to fruit development and maturation processes. GEne expression was characterized by both semi?quantitative and quantitative RT?PCR, in fruit harvested at seven different developmental stages, during three different seasons. No size polymorphisms or differential expression were observed among the cultivars for the evaluated genes; however, distinct expression profiles along fruit development were determined for each gene. Four out of the 28 evaluated genes exhibited a regular expression profile in all cultivars and harvest seasons, and, therefore, they were validated as candidate phenological markers of coffee fruit. The gene ??galactosidase can be used as a marker of green stage, caffeine synthase as a marker of transition to green and yellowish?green stages, and isocitrate lyase and ethylene receptor 3 as markers of late maturation. 650 $aRipening 650 $aCoffea Arábica 650 $aMaturação 653 $aCup quality 653 $aDifferential expression 653 $aFruit phenology 653 $aQRT?PCR 653 $aQualidade de bebida 700 1 $aBONTURI, N. 700 1 $aGUERREIRO FILHO, O. 700 1 $aFAVARIN, J. L. 700 1 $aMALUF, M. P. 773 $tPesquisa Agropecuária Brasileira$gv. 47, n. 7, p. 972-982, jul. 2012.
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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