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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
05/11/2001 |
Data da última atualização: |
12/07/2007 |
Autoria: |
ALBINO, L. F. T.; FIALHO, E. T.; THIRE, M. C.; BENETTI, A. |
Afiliação: |
Embrapa Suinos e Aves. |
Título: |
Efeito do processamento da farinha de penas hidrolizadas sobre os valores energeticos e de disponibilidade de triptofano determinados com frangos de corte. |
Ano de publicação: |
1983 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE AVICULTURA, 8., 1983, Balneario Camboriu, SC. Anais... Balneario Camboriu: UBA, 1983. |
Páginas: |
p.327-341 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Broiler; Energia metabolizavel; Farinha de penas hidrolizada; Hydrolyzed feather meal; Processing. |
Thesagro: |
Frango de Corte; Processamento; Triptofano. |
Thesaurus Nal: |
metabolizable energy. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
18/12/2013 |
Data da última atualização: |
30/03/2023 |
Autoria: |
FORNARI, D. C.; STREIT JUNIOR, D. P.; GALO, J. M.; GUERREIRO, L. J.; POVH. J. A.; BARRERO, N. M. L.; OLIVEIRA, D. de; RIBEIRO, R. P. |
Afiliação: |
Darci Carlos Fornari, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Departamento de Zootecnia; Danilo Pedro Streit Junior, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Departamento de Zootecnia; Juliana Minardi Galo, Universidade Estadual de Maringá, Departamento de Zootecnia; Luís Jayme Guerreiro, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Departamento de Zootecnia; Jayme Aparecido Povh, Universidade Federal do Mato Grosso do Sul, Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia; Nelson Mauricio Lopera Barrero, Universidade Estadual de Londrina; Diego de Oliveira, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Departamento de Zootecnia; and Ricardo Pereira Ribeiro, Universidade Estadual de Maringá, Departamento de Zootecnia. |
Título: |
Viability of dourado embryos cooled in different cryoprotectant solutions. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 48, n. 8, p. 1175-1178, ago. 2013. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Notas Científicas.
Título em português: Viabilidade de embriões de dourado refrigerados em diferentes soluções crioprotetoras. |
Conteúdo: |
The objective of this work was to evaluate the effect of different cryoprotectants on the viability of dourado (Salminus brasiliensis) embryos. Ten cryoprotectant solutions were tested. For each solution, 300 embryos were selected at the closing of the blastopore stage, and 300 more embryos were used as a negative control. After cooling (‑8°C for 6 hours), the embryos were rehydrated directly in the incubator until hatching. The best result is obtained with the cryoprotectant solution containing 9% methanol associated with 17% sucrose, resulting in a larvae hatching rate of 67.06%. |
Palavras-Chave: |
Embrião de peixe; Embryo preservation; Fish embryo; Larvae eclosion; Preservação de embrião. |
Thesagro: |
Criopreservação. |
Thesaurus NAL: |
Cryopreservation; Salminus brasiliensis. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/94280/1/Viability-of-dourado-embryos.pdf
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Marc: |
LEADER 01653naa a2200313 a 4500 001 1974299 005 2023-03-30 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFORNARI, D. C. 245 $aViability of dourado embryos cooled in different cryoprotectant solutions.$h[electronic resource] 260 $c2013 500 $aNotas Científicas. Título em português: Viabilidade de embriões de dourado refrigerados em diferentes soluções crioprotetoras. 520 $aThe objective of this work was to evaluate the effect of different cryoprotectants on the viability of dourado (Salminus brasiliensis) embryos. Ten cryoprotectant solutions were tested. For each solution, 300 embryos were selected at the closing of the blastopore stage, and 300 more embryos were used as a negative control. After cooling (‑8°C for 6 hours), the embryos were rehydrated directly in the incubator until hatching. The best result is obtained with the cryoprotectant solution containing 9% methanol associated with 17% sucrose, resulting in a larvae hatching rate of 67.06%. 650 $aCryopreservation 650 $aSalminus brasiliensis 650 $aCriopreservação 653 $aEmbrião de peixe 653 $aEmbryo preservation 653 $aFish embryo 653 $aLarvae eclosion 653 $aPreservação de embrião 700 1 $aSTREIT JUNIOR, D. P. 700 1 $aGALO, J. M. 700 1 $aGUERREIRO, L. J. 700 1 $aPOVH. J. A. 700 1 $aBARRERO, N. M. L. 700 1 $aOLIVEIRA, D. de 700 1 $aRIBEIRO, R. P. 773 $tPesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF$gv. 48, n. 8, p. 1175-1178, ago. 2013.
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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