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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
13/10/2016 |
Data da última atualização: |
19/12/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MATOS, M. de; MATTOS, B. D.; MAGALHAES, W. L. E. |
Afiliação: |
Mailson de Matos, Mestrando da UFPR; Bruno Dufau Mattos, Doutorando da UFPR; WASHINGTON LUIZ ESTEVES MAGALHAES, CNPF. |
Título: |
Alginate / cellulose beads as supports for slowrelease of nutrient. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: BRAZIL MRS MEETING, 15., 2016, Campinas. Proceedings. [Rio de Janeiro]: SBPMat, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo. |
Palavras-Chave: |
Liberação lenta; Nutrient. |
Thesagro: |
Nutriente. |
Thesaurus Nal: |
cellulose. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/148789/1/2016-Washington-BMM-Alignate.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Roraima. |
Data corrente: |
29/12/2021 |
Data da última atualização: |
29/12/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 4 |
Autoria: |
GRIGIO, M. L.; CHAGAS, E. A.; RATHINASABAPATHI, B.; CHAGAS, P. C.; SILVA, A. R. V. da; SOBRAL, S. T. M.; OLIVEIRA, R. R. de. |
Afiliação: |
MARIA LUIZA GRIGIO, UFRR; EDVAN ALVES CHAGAS, CPAF-RR; BALA RATHINASABAPATHI, University of Florida; POLLYANA CARDOSO CHAGAS, UFRR; ANTONIA RANIELY VIEIRA DA SILVA, CPAF-RR; SARA THIELY MOREIRA SOBRAL, UFRR; RAILIN RODRIGUES DE OLIVEIRA, UFRR. |
Título: |
Qualitative evaluation and biocompounds present in different parts of camu-camu (Myrciaria dubia) fruit. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
African Journal of Food Science, v. 11, n. 5, p. 124-129, May 2017. |
DOI: |
10.5897/AJFS2016.1574 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Camu-camu fruits have high functional importance and great potential as food. Knowing and determining the nutrients present in its fruitsis crucial, in order to understand the relationship between consumption and human health. For this reason, the objective of this work was to evaluate qualitative attributes, such as organic acids content, antioxidant capacity and functional potential of different parts of camu-camu fruit. The fruit used in the present study were collected in the state of Amazonas, Brazil, and analyzed at the University of Florida, Gainesville, U.S.A. |
Palavras-Chave: |
Camu-camu; Functional food. |
Thesagro: |
Myrciaria Dubia. |
Thesaurus NAL: |
Antioxidant activity. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/229803/1/Quality-Compounds-Camu-Camu-AJFS.pdf
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Marc: |
LEADER 01362naa a2200253 a 4500 001 2138550 005 2021-12-29 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.5897/AJFS2016.1574$2DOI 100 1 $aGRIGIO, M. L. 245 $aQualitative evaluation and biocompounds present in different parts of camu-camu (Myrciaria dubia) fruit.$h[electronic resource] 260 $c2017 520 $aCamu-camu fruits have high functional importance and great potential as food. Knowing and determining the nutrients present in its fruitsis crucial, in order to understand the relationship between consumption and human health. For this reason, the objective of this work was to evaluate qualitative attributes, such as organic acids content, antioxidant capacity and functional potential of different parts of camu-camu fruit. The fruit used in the present study were collected in the state of Amazonas, Brazil, and analyzed at the University of Florida, Gainesville, U.S.A. 650 $aAntioxidant activity 650 $aMyrciaria Dubia 653 $aCamu-camu 653 $aFunctional food 700 1 $aCHAGAS, E. A. 700 1 $aRATHINASABAPATHI, B. 700 1 $aCHAGAS, P. C. 700 1 $aSILVA, A. R. V. da 700 1 $aSOBRAL, S. T. M. 700 1 $aOLIVEIRA, R. R. de 773 $tAfrican Journal of Food Science$gv. 11, n. 5, p. 124-129, May 2017.
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Registro original: |
Embrapa Roraima (CPAF-RR) |
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