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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Florestas.
Data corrente:  13/10/2016
Data da última atualização:  19/12/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  MATOS, M. de; MATTOS, B. D.; MAGALHAES, W. L. E.
Afiliação:  Mailson de Matos, Mestrando da UFPR; Bruno Dufau Mattos, Doutorando da UFPR; WASHINGTON LUIZ ESTEVES MAGALHAES, CNPF.
Título:  Alginate / cellulose beads as supports for slowrelease of nutrient.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  In: BRAZIL MRS MEETING, 15., 2016, Campinas. Proceedings. [Rio de Janeiro]: SBPMat, 2016.
Idioma:  Inglês
Notas:  Resumo.
Palavras-Chave:  Liberação lenta; Nutrient.
Thesagro:  Nutriente.
Thesaurus Nal:  cellulose.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/148789/1/2016-Washington-BMM-Alignate.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Florestas (CNPF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPF55344 - 1UPCRA - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Roraima.
Data corrente:  29/12/2021
Data da última atualização:  29/12/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 4
Autoria:  GRIGIO, M. L.; CHAGAS, E. A.; RATHINASABAPATHI, B.; CHAGAS, P. C.; SILVA, A. R. V. da; SOBRAL, S. T. M.; OLIVEIRA, R. R. de.
Afiliação:  MARIA LUIZA GRIGIO, UFRR; EDVAN ALVES CHAGAS, CPAF-RR; BALA RATHINASABAPATHI, University of Florida; POLLYANA CARDOSO CHAGAS, UFRR; ANTONIA RANIELY VIEIRA DA SILVA, CPAF-RR; SARA THIELY MOREIRA SOBRAL, UFRR; RAILIN RODRIGUES DE OLIVEIRA, UFRR.
Título:  Qualitative evaluation and biocompounds present in different parts of camu-camu (Myrciaria dubia) fruit.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  African Journal of Food Science, v. 11, n. 5, p. 124-129, May 2017.
DOI:  10.5897/AJFS2016.1574
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Camu-camu fruits have high functional importance and great potential as food. Knowing and determining the nutrients present in its fruitsis crucial, in order to understand the relationship between consumption and human health. For this reason, the objective of this work was to evaluate qualitative attributes, such as organic acids content, antioxidant capacity and functional potential of different parts of camu-camu fruit. The fruit used in the present study were collected in the state of Amazonas, Brazil, and analyzed at the University of Florida, Gainesville, U.S.A.
Palavras-Chave:  Camu-camu; Functional food.
Thesagro:  Myrciaria Dubia.
Thesaurus NAL:  Antioxidant activity.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/229803/1/Quality-Compounds-Camu-Camu-AJFS.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Roraima (CPAF-RR)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAF-RR16223 - 1UPCAP - DD
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