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Registros recuperados : 118 | |
10. | | KIPPER, D.; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; CARDOSO, F. F. Análise sensorial mediante teste triangular da carne de bovinos submetidos a diferentes sistemas de terminação. In: SALÃO INTERNACIONAL DE ENSINO, EXTENSÃO E PESQUISA, 5., 2013, Bagé. Discussão, participação e cidadania: anais. Bagé: Unipampa, 2013. SIEPE. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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14. | | ANDRADE, J. C. de; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; BARCELLOS, M. D.; ARES, G.; DELIZA, R. Impacto das características não sensoriais na escolha de presunto cru e copa. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida: anais. Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 187. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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15. | | ANDRADE, J. C. de; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; BARCELLOS, M. D.; ARES, G.; DELIZA, R. Impacto das características não sensoriais na escolha de presunto cru e copa. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 187. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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16. | | ANDRADE, J. C.; SOBRAL, L. A.; NALERIO, E. S.; BARCELLOS, M. D.; ARES, G.; DELIZA, R. Identificando oportunidades para o mercado brasileiro de carne ovina de acordo com o consumidor. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE INNOVACIÓN Y DESARROLLO DE ALIMENTOS, 7.; CONGRESO IBEROAMERICANO DE INGENIERÍA DE ALIMENTOS, 10., 2015, Montevidéo. Desafíos, avances e innovación en el procesamiento de alimentos. Montevidéo: Laboratorio Tecnológico del Uruguay, 2015. 1 p. AS 327. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Pecuária Sul. |
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19. | | GIONGO, C.; NALERIO, E. S.; DIAS, L. B.; BORBA, M. F. S.; FISCHER, D. C. Características de carcaça e da carne de ovinos da raça Texel com diferentes idades de abate. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida: anais. Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 1575. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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20. | | WOLFF, C. L. da S.; ARISTIMUNHA, G. C.; GIONGO, C.; FERREIRA, J. L.; NALERIO, E. S. Dinâmica da perda de peso durante a maturação de presuntos crus de ovinos. In: SIMPÓSIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA PECUÁRIA SUL, 11., 2021, Bagé, RS. Resumos... Bagé: Embrapa Pecuária Sul, 2021. p. 7. (Embrapa Pecuária Sul. Eventos técnicos & científicos, 4). Ana Cristina Mazzocato, editora técnica. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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Registros recuperados : 118 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
08/01/2018 |
Data da última atualização: |
10/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CARNEIRO, F. de A.; MARRACCINI, P.; SILVA JUNIOR, O. B. da; GRATTAPAGLIA, D.; ANDRADE, A. C. |
Afiliação: |
Fernanda de Araújo Carneiro, Universidade Federal de Lavras; Pierre Marraccini, Cirad, UMR, DAP; ORZENIL BONFIM DA SILVA JUNIOR, Cenargen; DARIO GRATTAPAGLIA, Cenargen; ALAN CARVALHO ANDRADE, SAPC. |
Título: |
Development and validation of a 26K Axiom® SNP array for Coffea canephora. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE GENÉTICA E MELHORAMENTO, 8., 2017, Viçosa, MG. Ômicas: do gene ao fenótipo. [Proceedings...] Viçosa, MG: UFV, 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
World coffee production is higly affected by climate changes due to the occurrence of severe droughts and high temperatures resulting in low flow er viability, fruit development and yield. Faster breeding methods are required to obtain adapted coffee plants to a changed climate cenario, as conventional breeding in perennial crops such as coffee, requires a long time. With the recent advances in coffee genomics, such as the availability of a C. canephora reference genome , the objective of this work was to develop and validate a 26K Axiom SNP array for C. canephora aiming at a reliable high throughput genotyping platform to be used in the breeding programmes of the species. The chip design was based on a whole - genome resequencing panel comprised by DNA pools of C. canephora Conilon and pools formed by individuals representing the different genetic diversity groups of C. canephora. |
Palavras-Chave: |
Coffe canephora Conilon; Coffee genomics; Coffee plant; Genetic diversity; Genomic selection. |
Thesagro: |
Coffea Canephora. |
Thesaurus NAL: |
Climate change. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/170574/1/Development-and-validation-of-a-26K-Axiom-SNP-array-for-Coffea-canephora.pdf
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Marc: |
LEADER 01717nam a2200241 a 4500 001 2084572 005 2018-01-10 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCARNEIRO, F. de A. 245 $aDevelopment and validation of a 26K Axiom® SNP array for Coffea canephora.$h[electronic resource] 260 $aIn: SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE GENÉTICA E MELHORAMENTO, 8., 2017, Viçosa, MG. Ômicas: do gene ao fenótipo. [Proceedings...] Viçosa, MG: UFV$c2017 520 $aWorld coffee production is higly affected by climate changes due to the occurrence of severe droughts and high temperatures resulting in low flow er viability, fruit development and yield. Faster breeding methods are required to obtain adapted coffee plants to a changed climate cenario, as conventional breeding in perennial crops such as coffee, requires a long time. With the recent advances in coffee genomics, such as the availability of a C. canephora reference genome , the objective of this work was to develop and validate a 26K Axiom SNP array for C. canephora aiming at a reliable high throughput genotyping platform to be used in the breeding programmes of the species. The chip design was based on a whole - genome resequencing panel comprised by DNA pools of C. canephora Conilon and pools formed by individuals representing the different genetic diversity groups of C. canephora. 650 $aClimate change 650 $aCoffea Canephora 653 $aCoffe canephora Conilon 653 $aCoffee genomics 653 $aCoffee plant 653 $aGenetic diversity 653 $aGenomic selection 700 1 $aMARRACCINI, P. 700 1 $aSILVA JUNIOR, O. B. da 700 1 $aGRATTAPAGLIA, D. 700 1 $aANDRADE, A. C.
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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