|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. | | TOSIN, F. F. S.; ABUD, A. P. R.; OLIVEIRA, C. C. de; GORIN, P. A. J.; SASSAKI, G. L.; BUCCHI, D. F.; SILVA, C. M.; IACOMINI, M. Polysaccharides from peach pulp: structure and immunostimulant activity. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD FACTORS, 2011, Taipei. Food for wellbeing-from function to processing: abstracts. [S.l.: s.n.], 2011. p. 84. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
3. | | SILVA, C. M.; SCHIAVINI, D. N.; TOSIN, F. S.; WERNER, M. F.; BAGGIO, C. H.; PEREIRA, I. T.; SILVA. L. M. da; GORIN, P. A. J.; IACOMINI, M. A gastroprotective arabinoxylan from sugar cane bagasse: aims for co-product use. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD FACTORS, 2011, Taipei. Food for wellbeing-from function to processing: abstracts. [S.l.: s.n.], 2011. p. 117. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
4. | | MELLINGER-SILVA, C.; SIMAS-TOSIN, F. F.; SCHIAVINI, D. N.; WERNER, M. F.; BAGGIO, C. H.; PEREIRA, I. T.; SILVA, L. M. da; GORIN, P. A. J.; IACOMINI, M. Isolation of a gastroprotective arabinoxylan from sugarcane bagasse. Bioresource Technology, v. 102, n. 22, p. 10524-10528, Nov. 2011. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
| |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
01/03/2012 |
Data da última atualização: |
01/03/2012 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SCHIAVINI, D. N.; SIMAS-TOSIN, F. F.; GORIN, P. A. J.; IACOMINI, M.; MELLINGER, C. G. |
Afiliação: |
D. N. SCHIAVINI, FACULDADES PEQUENO PRÍNCIPE; F. F. SIMAS-TOSIN, UFPR; P. A. J. GORIN, UFPR; M. IACOMINI, UFPR; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA. |
Título: |
An arabinoxylan from sugar cane bagasse: aims for co-product recovery. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: ANNUAL MEETING OF BRAZILIAN BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY SOCIETY, 40., 2011, Foz do Iguaçu. Abstracts. São Paulo: SBBq, 2011. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Bagaço de cana-de-açúcar. |
Thesagro: |
Polissacarídeo. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/54911/1/2011-162.pdf
|
Marc: |
LEADER 00600nam a2200169 a 4500 001 1917188 005 2012-03-01 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSCHIAVINI, D. N. 245 $aAn arabinoxylan from sugar cane bagasse$baims for co-product recovery. 260 $aIn: ANNUAL MEETING OF BRAZILIAN BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY SOCIETY, 40., 2011, Foz do Iguaçu. Abstracts. São Paulo: SBBq$c2011 650 $aPolissacarídeo 653 $aBagaço de cana-de-açúcar 700 1 $aSIMAS-TOSIN, F. F. 700 1 $aGORIN, P. A. J. 700 1 $aIACOMINI, M. 700 1 $aMELLINGER, C. G.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|