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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; SARGENT, S. A. Alteracao de sabor e aroma em tomatos causados por impacto. Scientia Agricola, Piracicaba, v.57, n.3, p.385-388, jul./set. 2000.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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2.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; SARGENT, S. A. Fresh-cut growth in Brazil. Fresh Cut, p. 24-29, Oct. 2002.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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3.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; SARGENT, S. A. Tecnologias modernas a serviços da automação e da rastreabilidade. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 2., 2007, Viçosa. Palestras e resumos... Viçosa: Universidade Federal de Viçosa, 2007. 63-68

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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4.Imagem marcado/desmarcadoDURIGAN, J. F.; SARGENT, S. A. Uso do melao Cantaloupe na producao de produtos minimamente processados. Alimentos & Nutricao, Sao Paulo, v.10, p.69-77, 1999.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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5.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; SARGENT, S. A.; PUSCHMANN, R. Electronic nose: a non-destructive technology to screen tomato fruit with internal bruising. HortScience, v.33, n.3, p.489, June 1998. Resumo.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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6.Imagem marcado/desmarcadoMOURA, M. L.; SARGENT, S. A.; OLIVEIRA, R. F. de. Efeito da atmosfera controlada na conservacao de tomates colhidos em estadio intermediario de maturidade. Scientia Agricola, Piracicaba, v.56, n.1, p.135-142, jan./mar. 1999.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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7.Imagem marcado/desmarcadoPORNCHALOEMPONG, P.; SARGENT, S. A.; MORETTI, C. L. Cooling method and shipping container affect lychee fruit quality. Proceedings of the Florida State Horticultural Society, v.110, p.197-200, 1997.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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8.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, M. E. C.; SARGENT, S. A.; HUBER, DONALD J. Delayed and prolonged ethylene treatment alleviates firmness asynchrony enhanced by 1-methylcyclopropene exposure in Guatemalan-West Indian avocado. Postharvest Biology and Technology, v.108, p. 54-60, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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9.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; SARGENT, S. A.; HUBER, D. J. Delayed ripening does not alleviate symptoms of internal bruising in tomato fruit. Proceedings of the Florida State Horticultural Society, v.112, p.169-171, 1999.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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10.Imagem marcado/desmarcadoFERREIRA, M. D.; SPRICIGO, P. C.; SARGENT, S. A. Colheita e beneficiamento. In: FERREIRA, M. D. (Ed.técnico). Instrumentação pós-colheita em frutas e hortaliças, São Carlos: Embrapa Instrumentação, p. 67-85, 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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11.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. M.; SARGENT, S. A.; PUSCHMANN, R. Controlled atmosphere storage of tomato fruit with internal bruising. Revista Brasileira de Fisiologia Vegetal, Brasilia, v.11, p.128, jun. 1999. Resumo. Suplemento.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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12.Imagem marcado/desmarcadoSARGENT, S. A.; RISSE, L. A.; BRECHT, J. K. Possibilidades de aumento da exportacao de hortalicas sob atmosfera controlada. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENGENHARIA AGRICOLA, 19., 1990, Piracicaba, SP. Anais. Piracicaba : SBEA, 1990. v.2. p.1176-1189.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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13.Imagem marcado/desmarcadoSARGENT, S. A.; CORRÊA, T. S. B.; SOARES, A. G. Application of postharvest coatings to fresh cassava roots (Manihot esculenta. Crantz) for reduction of vascular streaking. In: INTERNATIONAL CONFERENCE OF HARVEST AND POSTHARVEST TECHNOLOGIES FOR FRESH FRUITS AND VEGETABLES, 1995, Guanajuato. Proceedings... St. Joseph, MI: ASAE, 1995. p. 331-339.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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14.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruit and vegetable crops: a review. In: WORKSHOP EFEITOS DAS MUDANÇAS CLIMÁTICAS NA PRODUÇÃO DE HORTALIÇAS, 2009, Brasília, DF. Palestras... Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2009. CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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15.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruit and vegetable crops: a review. Food research international, Barking, v. 43, p. 1824-1832, 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.

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16.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A. Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruti and vegetable crops: a review. Food Research International, Barking, v. 43, p. 1824-1832, 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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17.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; BALDWIN, E. A.; SARGENT, S. A.; HUBER, D. J. Internal bruinsing alters aroma volatile profiles in tomato fruit tissues. HortScience, v. 37, n. 2, p. 378-382, 2002.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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18.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; SARGENT, S. A.; HUBER, D. J.; PUSCHMANN, R. Internal bruising affects and physical composition of tomato fruit. HortScience, v.32, n.3, p.522, June 1997. Resumo.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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19.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; SARGENT, S. A.; HUBER, D. J.; PUSCHMANN, R. Armazenamento sob atmosfera controlada de tomates com injúria interna de impacto. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 20, n. 3, p. 465-469, set. 2002.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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20.Imagem marcado/desmarcadoMORETTI, C. L.; CALEGARIO, F. F.; SARGENT, S. A.; MATTOS, L. M.; BERG, F. Addition of a surfactant does not contribute to the extraction of carotenoid pigments in tomatoes and watermelons. AUSTRALIAN POSTHARVEST HORTICULTURE CONFERENCE, 2003, Brisbane. Program and abstracts... Kenmore: RIRPC: Horticulture Australia: Queensland Government: The University of Quensland, 2003. p. 59

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Biblioteca(s):  Embrapa Agrossilvipastoril.
Data corrente:  10/02/2020
Data da última atualização:  10/02/2020
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  CAMARGO, D.; BEHLING, M.; BOUILLET, J. -P. D.; OLIVEIRA, I. R. de; GONÇALVES, J. L. de M.; PEREIRA, M. C.
Afiliação:  DIEGO CAMARGO, UFMT, Sinop-MT; MAUREL BEHLING, CPAMT; JEAN-PIERRE DANIEL BOUILLET, CIRAD, Piracicaba-SP; IVANKA ROSADA DE OLIVEIRA, USP-ESALQ, Piracaba-SP; JOSÉ LEONARDO DE MORAES GONÇALVES, USP-ESALQ, Piracicaba-SP; MURILO CAMPOS PEREIRA, UFMT, Sinop-MT.
Título:  Mixed settlements of eucalyptus and acacia in transition area between Brazilian Savana (Cerrado) and Amazon Forest biomes.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Pesquisa Florestal Brasileira, v. 39, e201902043, p. 299, 2019. Special issue.
Idioma:  Inglês
Notas:  Abstracts of the XXV IUFRO World Congress
Conteúdo:  The adoption of mixed planting with eucalyptus and legume tree espcie - able to fix nitrogen, is a sustainable alternative to provide nitrogen to the eucalyptus. Our objective was to evaluate if the mixed planting of eucalyptus and acacia yields basal area equivalent to homogeneous eucalyptus planting. The treatments evaluated were: Eucalyptus (E, clone I144 - E. urophylla x E. grandis) with and without nitrogen fertilization (0A: 100E + N e 0A: 100E-N), acacia (A, Acacia mangium) (100A: 0E), acacia and eucalypt ratio 1:2 (33A: 67E) and 1:1 (50A: 50E). Randomized blocks design (RBD) was used, with four replicates and plot with 1,296 m² (12 x 12 trees) and 576 m² of useful area (double surround, with spacing 3 x 3 m). The trees were measured at three years of age by circumference at brest height (CBH) and basal area (BA, m² ha-1). BA was different among treatments (p <0.000), the higher was in homogeneous acacia planting (14.5 m² ha-1). The mixed planting was no different from the eucalyptus homogeneous fertilized with N (p > 0.35, in both acacia represented 60% and 84% of the BA for 1:2 and 1:1 ratio between eucalyptus and acacia. The interspecific competition was positive for acacia and negative for eucalyptus.
Palavras-Chave:  Mato Grosso; Sinop-MT.
Thesaurus NAL:  Eucalyptus.
Categoria do assunto:  K Ciência Florestal e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/210575/1/2019-cpamt-maurel-behling-mixed-settlements-eucaliptus-acacia-transition-area-cerrado-amazon-florest.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agrossilvipastoril (CPAMT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAMT1498 - 1UPCRA - DD
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