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Registros recuperados : 48 | |
4. | | BLAWID, R.; MORGADO, F. S.; SOUZA, C. A.; BOITEUX, L. S.; PEREIRA-CARVALHO, R. C. Fluorescence in situ hybridization analysis of endosymbiont genera reveals novel infection patterns in a tomato-infesting Bemisia tabaci population from Brazil. Tropical Plant Pathology, Brasília, DF, v. 40, n. 4, p. 233-243, Aug. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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5. | | TAVARES, M. L.; BLAWID, R.; NAGATA, T.; NAGATA, A. K. I. Immunostaining of root tissue of nicotiana benthamiana infected with pepper risngpot virus. Virus Reviews and Research, v. 20, n. 2, p. 137, 2016. Edição dos resumos do XXVII Brazilian Congress of Virology & XI Mercosur Meeting of Virology, Pirienópolis, GO, 2016. p. 141. Na publicação: Inoue Nagata, A. K. Resumo PIV 223. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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7. | | SILVA, J. M. F.; FAJARDO, T. V. M.; AL RWAHNIH, M.; BLAWID, R.; NAGATA, T. Molecular characterization of grapevine enamo-like virus, a novel putative member of the genus enamovirus. Virus Reviews and Research, v. 20, n. 2, p. 27, 2016. (Annals of the XXVII Brazilian Congress of Virology & XI Mercosur Meeting of Virology). Annals of the XXVII Brazilian Congress of Virology & XI Mercosur Meeting of Virology, Pirienópolis, GO, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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8. | | SILVA, J. M. F.; FAJARDO, T. V. M.; AL RWAHNIN, M.; BLAWID, R.; NAGATA, T. Molecular characterization of Grapevine enamolike virus, a novel putative member of the genus Enamovirus. Virus Reviews and Research, n. 20, v. 2, p. 28-29, 2016. (Annals of the XXVII Brazilian Congress of Virology & X Mercosur Meeting of Virology). Annals of the XXVII Brazilian Congress of Virology & X Mercosur Meeting of Virology, Pirenópolis, GO, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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10. | | KAUFFMANN, C. M.; BOARI, A. de J.; KITAJIMA, E. W.; BLAWID, R.; NAGATA, R. Detecção de uma nova espécie de Fabavirus em pimenteira-do-reino por sequenciamento de alto desempenho. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FITOPATOLOGIA, 51., 2019, Recife. Anais... Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Fitopatologia, 2019. p. 814. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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11. | | SILVA, J. M. F; RWAHNIH, M. A.; BLAWID, R.; NAGATA, T.; FAJARDO, T. V. M. Discovery and molecular characterization of a novel enamovirus, Grapevine enamovirus-1. Virus Genes, v.53, n. 4, p. 667-671 [online], 2017. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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12. | | KAUFFMANN, C. M.; BOARI, A. de J.; SILVA, J. M. F.; BLAWID, R.; NAGATA, T. Complete genome sequence of mimosa mosaic virus, a new sobemovirus infecting Mimosa sensitiva L. Archives of Virology, v. 168, n. 1, Article number 28, Jan. 2023. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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14. | | KAUFFMANN, C. M.; BOARI, A. de J.; SILVA, J. M. F.; BLAWID, R.; NAGATA, T. Complete genome sequence of patchouli chlorosis-associated cytorhabdovirus, a new cytorhabdovirus infecting patchouli plants in Brazil. Archives of Virology, v. 167, n. 12, p. 2817-2820, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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17. | | QUADROS, A. F. F.; KAUFFMANN, C. M.; BOARI, A. de J.; BLAWID, R.; NAGATA, T. Sequenciamento do genoma de um Cytorhabdovirus infectando patchouli. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FITOPATOLOGIA, 51., 2019, Recife. Anais... Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Fitopatologia, 2019. p. 836. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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18. | | SILVA, J. M. F.; BLAWID, R.; NAGATA, T.; FAJARDO, T. V. M. In silico detection of a defective genomic RNA of Grapevine leafroll-associated virus 4 strain 5 in High-Throughput Sequencing data. In:Congress of the International Council for the Study of Virus and Virus-like Diseases of the Grapevine (ICVG), 19., 2018, Santiago, Chile. Anais... santiago, Chile: ICGV, April, 2018. p. 162-163. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 48 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
07/07/1997 |
Data da última atualização: |
11/06/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
GERMANI, R.; PACHECO, C. A. P.; CARVALHO, C. W. P. |
Afiliação: |
EMBRAPA/CNPMS. |
Título: |
Características físicas e químicas dos principais cultivares de milho pipoca plantados no Brasil. |
Ano de publicação: |
1997 |
Fonte/Imprenta: |
Arquivos de Biologia e Tecnologia, Curitiba, v. 40, n. 1, p. 19-27, 1997. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Fifteen popcorn cultivars grown in Brazil were analysed for expansion power, percent composition, dietary fiber, minerals, vitamins and aminoacids. The mean Expansion Power was 23,1, low for the international standards. The second major component in popcorn is the dietary fiber, ranging from 21 to 29%. Minerals and vitamins are presents in small amounts. Popcorn, like others cereals, is defficient in the limiting aminoacid lysine ans triptophan. The popcorn consuption, without addition of other ingredients, can be used in sodium restricted diets, and is a good source for dietary fiber intake. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Caracteristica; Caracteristicas fisicas; Characteristics; Chemical; Milho-pipoca; Physical; Physical characteristics. |
Thesagro: |
Composição Química; Física; Milho Pipoca; Química; Valor Nutritivo; Zea Mays. |
Thesaurus NAL: |
Brazil; chemical composition; nutritive value; popcorn. |
Categoria do assunto: |
-- W Química e Física |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/40051/1/Caracteristicas-fisicas.pdf
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Marc: |
LEADER 01598naa a2200361 a 4500 001 1481812 005 2018-06-11 008 1997 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGERMANI, R. 245 $aCaracterísticas físicas e químicas dos principais cultivares de milho pipoca plantados no Brasil. 260 $c1997 520 $aFifteen popcorn cultivars grown in Brazil were analysed for expansion power, percent composition, dietary fiber, minerals, vitamins and aminoacids. The mean Expansion Power was 23,1, low for the international standards. The second major component in popcorn is the dietary fiber, ranging from 21 to 29%. Minerals and vitamins are presents in small amounts. Popcorn, like others cereals, is defficient in the limiting aminoacid lysine ans triptophan. The popcorn consuption, without addition of other ingredients, can be used in sodium restricted diets, and is a good source for dietary fiber intake. 650 $aBrazil 650 $achemical composition 650 $anutritive value 650 $apopcorn 650 $aComposição Química 650 $aFísica 650 $aMilho Pipoca 650 $aQuímica 650 $aValor Nutritivo 650 $aZea Mays 653 $aBrasil 653 $aCaracteristica 653 $aCaracteristicas fisicas 653 $aCharacteristics 653 $aChemical 653 $aMilho-pipoca 653 $aPhysical 653 $aPhysical characteristics 700 1 $aPACHECO, C. A. P. 700 1 $aCARVALHO, C. W. P. 773 $tArquivos de Biologia e Tecnologia, Curitiba$gv. 40, n. 1, p. 19-27, 1997.
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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