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Registros recuperados : 5 | |
2. | | GASPAROTTO, J.; SOMENSI, N.; BORTOLIN, R. C.; MORESCO, K. S.; GIRARDI, C. S.; KLAFKE, K.; RABELO, T. K.; MORRONE, M. da S.; VIZZOTTO, M.; RASEIRA, M. do C. B.; MOREIRA, J. C. F.; GELAIN, D. P. Effects of different products of peach (Prunus persica L. Batsch) from a variety developed in southern Brazil on oxidative stress and inflammatory parameters in vitro and ex vivo. Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition, v. 55, n. 2, p. 110-119, Sep. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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3. | | TORMA, P. do C. M. R.; BRASIL, A. V. S.; CARVALHO, A. V.; JABLONSKI, A.; RABELO, T. K.; MOREIRA, J. C. F.; GELAIN, D. P.; FLÔRES, S. H.; AUGUSTI, P. R.; RIOS, A. de O. Hydroethanolic extracts from different genotypes of açaí (Euterpe oleracea) presented antioxidant potential and protected human neuron-like cells (SH-SY5Y). Food Chemistry, v. 222, p. 94-104, May 2017. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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4. | | TORMA, P. C. M. R.; BRASIL, A. V. S.; SCHMIDT, L.; CARVALHO, A. V.; JABLONSKI, A.; RABELO, T. K.; MOREIRA, J. C. F.; GELAIN, D. P.; FLÔRES, S. R.; AUGUSTI, P. R.; RIOS, A. O. Scavenger potential of different genotypes of açaí (Euterpe Oleracea) in cell-free system and neuron-like cells (SH-SY5Y). In: LATIN AMERICAN SYMPOSIUM OF FOOD SCIENCE, 12., 2017, Campinas, SP. Anais... Campinas, SP: UNICAMP, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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5. | | GASPAROTTO, J.; SOMENSI, N.; BORTOLIN, R. C.; GIRARDI, C. S.; KUNZLER, A.; RABELO, T. K.; SCHNORR, C. E.; MORESCO, K. Z.; BASSANI, V. L.; YATSU, F. K. J.; VIZZOTTO, M.; RASEIRA, M. do C. B.; ZANOTTO-FILHO, A.; MOREIRA, J. C. F.; GELAIN, D. P. Preventive supplementation with fresh and preserved peach attenuates CCl4-induced oxidative stress, inflammation and tissue damage. The Journal of Nutritional Biochemistry, v. 25, n. 12, p. 1282?1295, Dec. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 5 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Clima Temperado. Para informações adicionais entre em contato com cpact.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
03/02/2015 |
Data da última atualização: |
05/02/2015 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
GASPAROTTO, J.; SOMENSI, N.; BORTOLIN, R. C.; MORESCO, K. S.; GIRARDI, C. S.; KLAFKE, K.; RABELO, T. K.; MORRONE, M. da S.; VIZZOTTO, M.; RASEIRA, M. do C. B.; MOREIRA, J. C. F.; GELAIN, D. P. |
Afiliação: |
JULIANO GASPAROTTO, UFRGS; NAUANA SOMENSI, UFRGS; RAFAEL CALIXTO BORTOLIN, UFRGS; KARLA SUZANA MORESCO, UFRGS; CAROLINA SAIBRO GIRARDI, UFRGS; KARINA KLAFKE, UFRGS; THALLITA KELLY RABELO, UFRGS; MAURÍLIO DA SILVA MORRONE, UFRGS; MARCIA VIZZOTTO, CPACT; MARIA DO CARMO BASSOLS RASEIRA, CPACT; JOSÉ CLAUDIO FONSECA MOREIRA, UFRGS; DANIEL PENS GELAIN, UFRGS. |
Título: |
Effects of different products of peach (Prunus persica L. Batsch) from a variety developed in southern Brazil on oxidative stress and inflammatory parameters in vitro and ex vivo. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition, v. 55, n. 2, p. 110-119, Sep. 2014. |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Antioxidante; Pessego. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00889naa a2200265 a 4500 001 2007614 005 2015-02-05 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGASPAROTTO, J. 245 $aEffects of different products of peach (Prunus persica L. Batsch) from a variety developed in southern Brazil on oxidative stress and inflammatory parameters in vitro and ex vivo.$h[electronic resource] 260 $c2014 650 $aAntioxidante 650 $aPessego 700 1 $aSOMENSI, N. 700 1 $aBORTOLIN, R. C. 700 1 $aMORESCO, K. S. 700 1 $aGIRARDI, C. S. 700 1 $aKLAFKE, K. 700 1 $aRABELO, T. K. 700 1 $aMORRONE, M. da S. 700 1 $aVIZZOTTO, M. 700 1 $aRASEIRA, M. do C. B. 700 1 $aMOREIRA, J. C. F. 700 1 $aGELAIN, D. P. 773 $tJournal of Clinical Biochemistry and Nutrition$gv. 55, n. 2, p. 110-119, Sep. 2014.
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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