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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
17/11/2017 |
Data da última atualização: |
06/12/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
PIETRO-SOUZA, W.; MELLO, I. S.; VENDRUSCULLO, S. J.; SILVA, G. F. da; CUNHA, C. N. da; WHITE, J. F.; SOARES, M. A. |
Afiliação: |
William Pietro-Souza, Federal University of Mato Grosso; Ivani Souza Mello, Federal University of Mato Grosso; Suzana Junges Vendruscullo, Federal University of Mato Grosso; GILVAN FERREIRA DA SILVA, CPAA; Cátia Nunes da Cunha, Federal University of Mato Grosso; James Francis White, Rutgers University; Marcos Antônio Soares, Federal University of Mato Grosso. |
Título: |
Endophytic fungal communities of Polygonum acuminatum and Aeschynomene fluminensis are influenced by soil mercury contamination. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Plos One, v. 12, n. 7, p. e0182017, July 2017. |
DOI: |
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0182017 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Characterization of the sampling site and selection of plant species. Characterization of the cultivable community of endophytic fungi in roots. Functional characterization of endophytic fungal strains and tolerance to Cd2+, Zn2+ and Pb2+. Growth of strains in the presence of mercury. Plant growth promotion in the presence of mercury. Data analysis. Physicochemical analysis of the soil and composition of the endophytic fungi community. |
Palavras-Chave: |
Contaminação do solo. |
Thesagro: |
Fungo; Mercúrio. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/166894/1/journal.pone.0182017.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
30/11/2012 |
Data da última atualização: |
01/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CASAES, R. S.; SILVA, E. C.; CARVALHO, C. W.; MATTOS, M. C.; GALDEANO, M. C.; CALADO, V. M. |
Afiliação: |
R. S. CASAES, UFRJ; E. C. SILVA, UFRRJ; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; MARIANA DA COSTA MATTOS, CTAA; MELICIA CINTIA GALDEANO, CTAA; V. M. CALADO, UFRJ. |
Título: |
Effect of micronized sugar cane bagasse and water content on the extrusion of rice flour. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Cereal Foods World, v. 57, n. 4, p. A39, 2012. Supplement. Edition of Abstracts of the AACC International Annual Meeting, Hollywood, 30 Sept-3 Oct. 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Bagaço de cana-de-açúcar; Farinha de arroz. |
Thesagro: |
Extrusão. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/71137/1/2012-200.pdf
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Marc: |
LEADER 00690nam a2200193 a 4500 001 1940854 005 2016-03-01 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCASAES, R. S. 245 $aEffect of micronized sugar cane bagasse and water content on the extrusion of rice flour. 260 $aCereal Foods World, v. 57, n. 4, p. A39, 2012. Supplement. Edition of Abstracts of the AACC International Annual Meeting, Hollywood, 30 Sept-3 Oct. 2012.$c2012 650 $aExtrusão 653 $aBagaço de cana-de-açúcar 653 $aFarinha de arroz 700 1 $aSILVA, E. C. 700 1 $aCARVALHO, C. W. 700 1 $aMATTOS, M. C. 700 1 $aGALDEANO, M. C. 700 1 $aCALADO, V. M.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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