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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  15/09/1995
Data da última atualização:  15/09/1995
Autoria:  KRAUSS, B. H.
Afiliação:  Published with the approval of the Director as Technical Paper n.86 of the Pineapple Research Institute of Hawaii, Honolulu, T.H.
Título:  Anatomy of the vegetative organs of the pineapple, ananas comosus (L.) merr. (Continued) x6.
Ano de publicação:  1995
Fonte/Imprenta:  Australian, Citrus News, v.71, p.5,6,8, 1995.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The leaves of the pineapple originate acropetally as lateral projections of the apical growing region of the stem axis (figs. 21-23, 32). The initiating cells arise close to the apex of the stem from cells which are several cell generations removed from the initials in the main axis, as is the case in most plants (33). Both the surface layer of the meristem, the dermatogen, and the deeper, subdermatogen layers of cells are involved (fig. 23). The somewhta limited scope of these investigations permitted neither a detailed study of the exact layers of apical stem cells involved in the initiation of the leaf primordium nor a determination of the specificity of the initial cell layers of the young leaf whith respect to the tissues ultimately derived from them , such as several workers have done for various plants in recent years (18, 27, 28, 43, 44, 60). Initiation of a leaf primordium is first evidened by the apparently more rapid division of cells in both the surface layer and several-usually two or three-layers beneath this, in a region delimited as described below.
Palavras-Chave:  Tecidos.
Thesagro:  Abacaxi; Crescimento.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF16133 - 1ADCSP - --S5814S5814
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Pesca e Aquicultura.
Data corrente:  05/03/2012
Data da última atualização:  22/03/2012
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  FRASCÁ-SCORVO, C. M. D.; LOSEKANN, M. E.; SCORVO FILHO, J. D.; QUEIROZ, J. F. de; LUIZ, A. J. B.; DONADELLI, A.; TURCO, P. H. N.; SAMPAIO, F. G.
Afiliação:  CÉLIA M. D. FRASCÁ-SCORVO, APTA Regional do Leste Paulista; MARCOS ELISEU LOSEKANN, CNPMA; JOÃO DONATO SCORVO FILHO, APTA Regional do Leste Paulista; JULIO FERRAZ DE QUEIROZ, CNPMA; ALFREDO JOSE BARRETO LUIZ, CNPMA; ALCEU DONADELLI, APTA Regional do Leste Paulista; PATRÍCIA HELENA N. TURCO, APTA Regional do Leste Paulista; FERNANDA GARCIA SAMPAIO, CNPASA.
Título:  Effects of feeding frequency on the productive performance of different tilapia strains.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL DE NUTRIÇÃO E SAÚDE DE PEIXES, 4., 2011, Botucatu. Anais... Botucatu: Universidade Estadual Paulista, 2011.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  This study was conducted during 251 days from April 13th to December 20th in 2010, and it aimed the evaluation of zootechnical performance of three tilapia strains submitted to two feeding frequencies, fed twice a day (2x) and fed once a day (1x).
Thesagro:  Tilapia.
Thesaurus NAL:  Feeding frequency; Tilapia (Cichlidae).
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/55053/1/2011RA011.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/55296/1/cnpasa1.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Meio Ambiente (CNPMA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPASA49 - 1UPCRA - DDCNPASA-SP452011.045
CNPMA10702 - 1UPCRA - DD
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