|
|
Registros recuperados : 17 | |
3. | | FEIJÓ, C. T.; ANTUNES, I. F.; EICHHOLZ, C. J.; VILLELA, A. T.; BEVILAQUA, G. A. P.; GREHS, R. C. A common bean germplasm bank as source for recovery of cultural richness. Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, WA, n. 57, p. 161-262, March 2014. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
4. | | VILLELA, A. T.; ANTUNES, I. F.; EICHHOLZ, C. J.; SILVA, P. M. da; FEIJÓ, C. T.; BEVILAQUA, G. A. P. Potencial de populações de feijão (Phaseolus vulgaris L.) de base genética ampla em propriedades familiares no Rio Grande do Sul. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 3., 2014, Santos. Anais... Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Recursos Genéticos, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
5. | | VILLELA, A. T.; ANTUNES, I. F.; EICHHOLZ, C. J.; BEVILAQUA, G. A. P.; FEIJÓ, C. T.; CALVETE, A. Evidencias de la partitura de biodiversidad (PBIO) como herramienta promotora de la amplificación de la base genética en frijol, (Phaseolus vulgaris L.) y de la seguridad alimentaria. In: SIMPOSIO INTERNACIONAL DE RECURSOS GENETICOS PARA AMERICA LATINA Y EL CARIBE, 9., 2013, El Salvador. Memoria resúmenes. El Salvador, Centa, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
6. | | VILLELA, A. T.; ANTUNES, I. F.; EICHHOLZ, C. J.; FEIJÓ, C. T.; BEVILAQUA, G. A. P.; GREHS, R. C. Biodlversity score and its effects on common bean (Phaseolus vulgaris L.) crop genetic diversity. Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, WA, n. 57, p. 259-260, March 2014. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
7. | | DIAS, T. A. B.; ANTUNES, I. F.; PIOVEZAN, U.; FREITAS, F. DE O.; MACIEL, M.; BEVILAQUA, G. A. P.; SANTOS, N. R. dos; FEIJÓ, C. T. Brazil: gene banks, seed banks and local seed guardians. In: VERNOOY, R.; SHRESTHA, P.; STHAPIT, B. (Ed.). Community seed banks: origins, evolution, and prospects. Abingdon, Oxon: Routledge, 2015. p. 80-84. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
| |
8. | | DIAS, T. A. B.; ANTUNES, I. F.; PIOVEZAN, U.; FREITAS, F. O.; MACIEL, M.; BEVILAQUA, G. A. P.; SANTOS, N. R. dos; FEIJÓ, C. T. Brasil: bancos de germoplasma, bancos de semillas y guardianes de la semilla local. In: VERNOOY, R.; SHRESTHA P.; STHAPIT, B.; RAMÍREZ, M. (Ed.). Bancos comunitarios de semillas: orígenes, evolución y perspectivas. Lima, Perú: Bioversity International, 2016. p. 80-84. Cap. 12. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
| |
9. | | ANTUNES, I. F.; PIANA, C. F. B.; SILVA, J. G. C. da; VILLELA, A. T.; BEVILAQUA, G. A. P.; SILVA, P. M. da; FEIJO, C. T. Site-specific selection of common bean (Phaseolus vulgaris l.) cultivars. Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, v. 63, p. 161-164, 2020. BIC. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
10. | | ANTUNES, I. F.; BEVILAQUA, G. A. P.; EICHOLZ, E. D.; LEITE, D. L.; SCHWENGBER, J. E.; ALVES, R.; SILVA, P. M. da; FEIJÓ, C. T. III. Estação AgroSocioBiodiversidade: 1. Universo das Sementes Crioulas. In: WOLFF, L. F.; EICHOLZ, E. D. (Ed.). Alternativas para a diversificação da agricultura familiar de base ecológica - 2019 e 2020. Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2020. (Embrapa Clima Temperado. Documentos, 491). ODS. p. 26 Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
11. | | FEIJÓ, C. T.; ANTUNES, I. F.; BEVILAQUA, G. A. P.; GREHS, R. C.; EICHHOLZ, C.; PIEGAS, B. N.; RIBEIRO, L. S. Common bean keepers and cultivar diversity at Terra Indigena do Guarita Indian reserve in Brasil. Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, WA, n. 55, p. 247-248, March 2012. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
12. | | ANTUNES, I. F.; FEIJÓ, C. T.; SILVA, P. M. da; ALBUQUERQUE, T. S.; PINHEIRO, R. de A.; BEVILAQUA, G. A. P. Variedades crioulas: estratégias de valorização pela conservação e pelo melhoramento genético. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 5., 2018, Fortaleza. Anais... Fortaleza: Sociedade Brasileira de Recursos Genéticos, 2018. p. 378 Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
14. | | DIAS, T. A. B.; HAVERROTH, M.; PIOVEZAN, U.; FREITAS, F. O.; ANTUNES, I. F.; MACIEL, M. R. A.; LIN, C. M.; FEIJÓ, C. T.; SILVA, S. M. O. da. Agrobiodiversidade indígena: feiras, guardiões e outros movimentos. In: SANTILLI, J.; BUSTAMANTE, P. G.; BARBIERI, R. L. (Ed.). Agrobiodiversidade. Brasília, DF: Embrapa, 2015. 308 p. (Coleção transição agroecológica, 2). p. 193-221. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
| |
15. | | DIAS, T. A. B.; HAVERROTH, M.; PIOVEZAN, U.; FREITAS, F. O.; ANTUNES, I. F.; MACIEL, M. R. A.; MING, L. C.; FEIJÓ, C. T.; SILVA, S. M. O. da. Agrobiodiversidade indígena: feiras, guardiões e outros movimentos. In: SANTILLI, J.; BUSTAMANTE, P. G.; BARBIERI, R. L. (Ed.). Agrobiodiversidade. Brasília, DF: Embrapa, 2015. p. 193-221. Cap. 8. (Coleção transição agroecológica, 2). Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Pantanal. |
| |
16. | | ANTUNES, I. F.; BEVILAQUA, G. A. P.; BARBIERI, R. L.; EICHOLZ, E.; SCHWENGBER, J. E.; LEITE, D. L.; SILVA, P. M. DA; FEIJÓ, C. T.; NORONHA, A. D. H. Evolução histórica da identidade do guardião de sementes no Rio Grande do Sul. In: SANTILLI, J.; BUSTAMANTE, P. G.; BARBIERI, R. L. (Ed.). Agrobiodiversidade. Brasília, DF: Embrapa, 2015. Cap. 8. 308 p. (Coleção transição agroecológica, 2). p. 253-279 Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
17. | | ANTUNES, I. F.; BEVILAQUA, G. A. P.; FEIJÓ, C. T.; ALBUQUERQUE, T. S.; MARTHA, A. L. M. da; MARTINS, P. da S.; PINHEIRO, R. de A.; LIMA. C. V. Strategies for use of germplasm collections of beans-the case of phaseolus vulgaris at Embrapa Temperate Climate. Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, v. 60, p. 113-114, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
| |
Registros recuperados : 17 | |
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Suínos e Aves. Para informações adicionais entre em contato com cnpsa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
06/09/2021 |
Data da última atualização: |
06/09/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
AROEIRA, C. N.; FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; CONTRERAS-CASTILLO, C. J.; HOPKINS, D. L. |
Afiliação: |
CAROLINA NAVES AROEIRA, ESALQ; VIVIAN FEDDERN, CNPSA; VANESSA GRESSLER, CNPSA; CARMEN JOSEFINA CONTRERAS-CASTILLO, ESALQ; DAVID LAURENCE HOPKINS, NSW Department of Primary Industries. |
Título: |
Growth promoters in cattle and pigs: a review of legislation and implications for human health. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Food Reviews International, 12 Aug 2021. |
DOI: |
https://doi.org/10.1080/87559129.2021.1961268 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: Growth Promoters (GP) have been used for decades in animal production, although some countries restrict or forbid their use. With the increasing population worldwide, the demand for animal protein is also increasing, together with concerns about health, animal welfare and food safety. In this sense, the use of GP in cattle and pigs is an attempt to produce protein more efficiently. This review covers the legislation from the main meatproducing countries, GP restrictions, pharmacokinetics and mechanisms, besides possible effects of GP on human health. |
Palavras-Chave: |
Aditivos para alimentos para animais; Farmacocinética; Limites máximos de resíduo; Resíduos de medicamentos veterinários. |
Thesagro: |
Suíno. |
Thesaurus NAL: |
Feed additives; Maximum residue limits; Pharmacokinetics; Swine; Veterinary drugs. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01514naa a2200301 a 4500 001 2134088 005 2021-09-06 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1080/87559129.2021.1961268$2DOI 100 1 $aAROEIRA, C. N. 245 $aGrowth promoters in cattle and pigs$ba review of legislation and implications for human health.$h[electronic resource] 260 $c2021 520 $aAbstract: Growth Promoters (GP) have been used for decades in animal production, although some countries restrict or forbid their use. With the increasing population worldwide, the demand for animal protein is also increasing, together with concerns about health, animal welfare and food safety. In this sense, the use of GP in cattle and pigs is an attempt to produce protein more efficiently. This review covers the legislation from the main meatproducing countries, GP restrictions, pharmacokinetics and mechanisms, besides possible effects of GP on human health. 650 $aFeed additives 650 $aMaximum residue limits 650 $aPharmacokinetics 650 $aSwine 650 $aVeterinary drugs 650 $aSuíno 653 $aAditivos para alimentos para animais 653 $aFarmacocinética 653 $aLimites máximos de resíduo 653 $aResíduos de medicamentos veterinários 700 1 $aFEDDERN, V. 700 1 $aGRESSLER, V. 700 1 $aCONTRERAS-CASTILLO, C. J. 700 1 $aHOPKINS, D. L. 773 $tFood Reviews International, 12 Aug 2021.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|