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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoDEQUIGIOVANNI, G.; QUECINI, V.; RITSCHEL, P. S. In silico SNP detection for genes of the anthocyanin metabolism in Vitis. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GRAPEVINE BREEDING AND GENETICS, 10., 2010, Geneva. Program and abstracts. [S.l.]: ISHS: Cornell University: USDA, [2010]. p. 106. Resumo P-30.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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2.Imagem marcado/desmarcadoDEQUIGIOVANNI, G.; RITSCHEL, P. S.; MAIA, J. D. G.; QUECINI, V. In silico SNP detection for anthocyanin metabolism genes in vitis. Acta Horticulturae, n. 1046, 2014. p. 341-348 Anais do evento "X International Conference on Grapevine Breeding and Genetics".

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3.Imagem marcado/desmarcadoNALIN, R.; RUSSI, A.; DEQUIGIOVANNI, G.; GAVA, R.; QUECINI, V.; GARRIDO, L. da R.; RITSCHEL, P. S. Análise da variabilidade genética do fungo Botryosphaeria spp., com o uso de marcadores moleculares RAPD. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA UVA E VINHO, 7.; ENCONTRO DE PÓS-GRADUANDOS DA EMBRAPA UVA E VINHO, 3., 2009, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2009. p. 45.

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4.Imagem marcado/desmarcadoDEQUIGIOVANNI, G.; NALIN, R.; GOMES, F. G. G.; RECH, F.; FAORO, I.; OLIVEIRA, P. R. D. de; RITSCHEL, P. S. Diversidade genética e uso aplicado de marcadores moleculares SSR na organização de recursos genéticos e no melhoramento genético de pera. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 21., 2010, Natal. Frutas: saúde, inovação e responsabilidade: anais. Natal: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 2010. 4 p. Resumo indexado.

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5.Imagem marcado/desmarcadoDEQUIGIOVANNI, G.; NALIN, R.; GOMES, F. G. G.; CAMARGO, U. A.; MAIA, J. D. G.; QUECINI, V.; RITSCHEL, P. S. Identidade genética do porta-enxerto de videira '420 A', no interior do Estado de São Paulo. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 21., 2010, Natal. Frutas: saúde, inovação e responsabilidade: anais. Natal: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 2010. 4 p. Resumo expandido.

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6.Imagem marcado/desmarcadoNALIN, R.; RUSSI, A.; DEQUIGIOVANNI, G.; GAVA, R.; QUECINI, V.; GARRIDO, L. da R.; RITSCHEL, P. S. Genetic variability of Botryosphaeriaceae associated with grapevine in Brazil using RAPD and polimorphisms of rRNA-ITS region. In: INTERNATIONAL WORKSHOP ON GRAPEVINE TRUNK DISEASES, 7., 2010, Santa Cruz, Chile. Book of abstracts. Santa Cruz, Chile: International Council on Grapevine Trunk Diseases: Universidad de Chile, Laboratorio de Fitopatología Frutal y Molecular, 2010. p. 39. Resumo P.S.I-10.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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7.Imagem marcado/desmarcadoRUSSI, A.; NALIN, R.; DEQUIGIOVANNI, G.; GAVA, R.; QUECINI, V.; GARRIDO, L. da R.; RITSCHEL, P. S. Study of the genetic variability of Brazilian populations of Cyllindrocarpon spp., causal agent of grapevine black-foot. In: INTERNATIONAL WORKSHOP ON GRAPEVINE TRUNK DISEASES, 7., 2010, Santa Cruz, Chile. Book of abstracts. Santa Cruz, Chile: International Council on Grapevine Trunk Diseases: Universidad de Chile, Laboratorio de Fitopatología Frutal y Molecular, 2010. p. 34. Resumo P. S. I-5.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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8.Imagem marcado/desmarcadoFERREYRA RAMOS, S. L.; LOPES, M. T. G.; LOPES, R.; DEQUIGIOVANNI, G.; MACEDO, J. L. V. de; SEBBENN, A. M.; SILVA, E. B. da; GARCIA, J. N. Mating system analysis of Açaí-do-Amazonas (Euterpe precatoria Mart.) using molecular markers. Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 19, n. 1, p. 120-124, 2019.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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9.Imagem marcado/desmarcadoFERREYRA RAMOS, S. L.; DEQUIGIOVANNI, G.; SEBBENN, A. M.; LOPES, M. T. G.; KAGEYAMA, P. Y.; MACEDO, J. L. V. de; KIRST, M.; VEASEY, E. A. Spatial genetic structure, genetic diversity and pollen dispersal in a harvested population of Astrocaryum aculeatum in the Brazilian Amazon. BMC Genetics, 23 Apr. 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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10.Imagem marcado/desmarcadoOLIVEIRA, L. D. S.; FERREYRA RAMOS, S. L.; LOPES, M. T. G.; DEQUIGIOVANNI, G.; MACEDO, J. L. V. de; BATISTA, J. S.; FORMIGA, K. M.; LOPES, R. Genetic diversity and structure of Astrocaryum jauari (Mart.) palm in two Amazon river basins. Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 14, p. 166-173, 2014.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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11.Imagem marcado/desmarcadoFERREYRA RAMOS, S. L.; LOPES, M. T. G.; MENESES, C.; DEQUIGIOVANNI, G.; MACEDO, J. L. V. de; LOPES, R.; SEBBENN, A. M.; SILVA, R. F. da; FRAXE, T. de J. P.; VEASEY, E. A. Natural populations of Astrocaryum aculeatum Meyer in Amazonia: genetic diversity and conservation. Plants, v. 11, n. 21, art. 2957, 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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12.Imagem marcado/desmarcadoMELO, A. R. Q.; RAMOS, S. L. F.; MARQUES, G. M. G.; DEQUIGIOVANNI, G.; FORMIGA, K. M.; BATISTA, J. da S.; LOPES, R.; MARQUES, R. L. S.; LOPES, M. T. G. Development of microsatellite markers for Trema micrantha, species of tropical America. Acta Horticulturae, v. 1339, p. 443-447, Apr. 2022. Publicado no ISHS Acta Horticulturae 1339: IX International Scientific and Practical Conference on Biotechnology as an Instrument for Plant Biodiversity Conservation (physiological, biochemical, embryological, genetic and legal aspects).

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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13.Imagem marcado/desmarcadoFERREYRA RAMOS, S. L.; DEQUIGIOVANNI, G.; SEBBENN, A. M.; LOPES, M. T. G.; MACEDO, J. L. V. de; VEASEY, E. A.; ALVES-PEREIRA, A.; SILVA, P. P. da; GARCIA, J. N.; KAGEYAMA, P. Y. Paternity analysis, pollen flow, and spatial genetic structure of a natural population of Euterpe precatoria in the Brazilian Amazon. Ecology and Evolution, p. 1-15, Oct. 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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14.Imagem marcado/desmarcadoRAMOS, S. L. F.; DEQUIGIOVANNI, G.; LOPES, M. T. G.; AGUIAR, A. V. de; LOPES, R.; VEASEY, E. A.; MACEDO, J. L. V. de; ALVES-PEREIRA, A.; FRAXE, T. de J. P.; WREGE, M. S.; GARCIA, J. N. Genetic structure in populations of Euterpe precatoria Mart. in the Brazilian Amazon. Frontiers in Ecology and Evolution, v, 8, article 603448, Jan. 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Florestas.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  01/11/2019
Data da última atualização:  01/11/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  AROEIRA, C. N.; FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; MOLOGNONI, L.; DAGUER, H.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de; CONTRERAS-CASTILL0, C. J.
Afiliação:  CAROLINA N. AROEIRA, ESALQ; VIVIAN FEDDERN, CNPSA; VANESSA GRESSLER, CNPSA; LUCIANO MOLOGNONI, MAPA; HEITOR DAGUER, MAPA; OSMAR ANTONIO DALLA COSTA, CNPSA; GUSTAVO JULIO MELLO M. DE LIMA, CNPSA; CARMEN J. CONTRERAS-CASTILL0, ESALQ.
Título:  Determination of ractopamine residue in tissues and urine from swine fed meat and bone meal.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Food Additives & Contaminants: Part A, v. 36, n. 3, p. 424-433, 2019.
DOI:  10.1080/19440049.2019.1567942
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: In many countries, ractopamine hydrochloride (RAC) is allowed to be used in animal production as a βagonist, which is an energy repartitioning agent able to offer economic benefits such as increased muscle and decreased fat deposition, feed conversion improvement and an increase in average daily weight gain. However, some countries have banned its use and established strict traceability programmes because of pharmacological implications of β-agonist residues in meat products. In Brazil, commercial RAC is controlled (5?20 mg kg−1) and only added to pig diet during the last 28 days before slaughter. However, the control is more difficult when co-products, like meat and bone meal (MBM), which can be produced from RAC treated animals, are part of the feed composition. Therefore, a study was undertaken to evaluate the presence of RAC residue concentrations in urine and tissues of gilts (n = 40) in four dietary groups: 0%, 7%, 14% and 21% (w/w) of MBM-containing RAC (53.5 µg kg−1). The concentration of RAC residues in MBM, pig tissues and urine was determined by LC?MS. Low RAC concentrations were detected in muscle, kidney, liver and lungs (limit of detection = 0.15, 0.5, 0.5 and 1.0 µg kg−1, respectively); however, no RAC residues were quantified above the limit of quantification (0.5, 2.5, 2.5 and 2.5 µg kg−1, respectively). In urine, the RAC concentration remained below 1.35 µg L−1. These data suggest that MBM (containing 53.5 µ... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Carne de porco; Pig fed meat; Pork production.
Thesagro:  Carne; Farinha de Osso; Suíno.
Thesaurus NAL:  Analytical methods; Feed additives; Food safety.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSA21671 - 1UPCAP - DD
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