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Registros recuperados : 62 | |
21. | | FELBERG, I.; DELIZA, R.; FARAH, A.; SUNDFELD, E.; CALADO, V.; DONANGELO, C. M. Coffee-soy based beverage: product formulation and consumer acceptance. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 22., 2008, Campinas. Programme. Abstracts. Lausanne: Association for Science and Information on Coffee, 2008. p. 142, PC782. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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22. | | FERREIRA, T.; OLIVEIRA, T. C.; OLIVEIRA, E. M. M.; LIMA, I. S.; FARAH, A. Avaliação da qualidade do DNA isolado de café solúvel e café torrado e moído usando PCR em tempo real. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 9., 2011, Campinas. Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade: resumos. Campinas: UNICAMP, FEA, 2011. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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26. | | DUARTE, G.; FERNANDES, C. O.; LEMOS, M. M.; FELBERG, I.; FARAH, A. The effect of instant arabica coffee on the viability of lactobacillus acidophilus and bifidobacterium bifidum in a probiotic, lacto-free dessert. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 1636. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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27. | | FERREIRA, T.; OLIVEIRA, E.; OLIVEIRA, T.; LIMA, I.; VITÓRIO, F.; FARAH, A. Development of primer sets for detection of corn and barley in roasted coffee by real time PCR. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. p. 148. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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28. | | FERREIRA, T.; OLIVEIRA, E.; OLIVEIRA, T.; LIMA, I.; VITÓRIO, F.; FARAH, A. Detection of corn and barley as adulterants in roasted coffee using real-time PCR. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. p. 42. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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30. | | SOARES, A.; BARROS, N. M.; COSTA, L.; SAINT'PIERRE, T. D.; DONANGELO, C.; DELIZA, R.; FARAH, A. Fortification of Ground Roasted Coffees with Iron, Zinc and Calcium: Evaluating the Impact of Quality and Roast Degree on Sensory Responses. Journal of Food and Nutrition Research, v. 8, n. 2, p. 110-120, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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31. | | FERREIRA, T.; OLIVEIRA, E.; SOUZA, A.; OLIVEIRA, T.; LIMA, I.; FARAH, A. Evaluation of yield and quality of DNA extracted from ground and roasted coffee by different methods. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE & SCIENCE, 25., 2014, Colombia. Leveraging knowledge for coffee sustainability. Colombia: Association for Science and Information on Coffee (ASIC), 2014. p. 260. Ref. PB225. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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32. | | FELBERG, I.; DELIZA, R.; SUNDFELD, E.; FARAH, A.; DONANGELO, C. M. Preference mapping of instant coffee made from arabica and conillon beans. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 14., 2008, Shanghai, China. Abstracts. Beijing: Chinese Institute of Food Science and Technology, 2008. p. 455-456. TS20-59. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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34. | | OLIVEIRA, E. M. M.; FERREIRA, T.; OLIVEIRA, T. C.; LIMA, I. S.; VITÓRIO, F.; FARAH, A. Validação de marcador molecular para detecção de cevada em café comercial. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 23., 2012, Campinas. Anais... Campinas: SBCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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35. | | OLIVEIRA, E. M. M.; FERREIRA, T.; OLIVEIRA, T. C.; LIMA, I. S.; VITÓRIO, F.; FARAH, A. Validation of molecular marker for detection of barley in commercial coffee. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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36. | | FERREIRA, T.; OLIVEIRA, E. M. M.; OLIVEIRA, T. C.; VITÓRIO, F.; LIMA, I. S.; FARAH, A. Utilização de ferramentas da bioinformática para desenho de marcadores moleculares para detecção de adulterantes à base de milho em café torrado e moído. In: SEMINÁRIO EM INOVAÇÃO E TECNOLOGIA NA ÁREA DE ALIMENTOS, 2., 2012, Rio de Janeiro. Resumos... Rio de Janeiro: IFRJ, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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37. | | FELBERG, I.; DELIZA, R.; FARAH, A.; CALADO, V.; SILVA, A. L. S.; DONANGELO, C. M. Vida-de-prateleira de mistura em pó para preparo de bebida de soja e café solúvel. In: SIMPÓSIO IBERO-AMERICANO EM ANÁLISE SENSORIAL, 6., 2010, São Paulo. Anais do simpósio. São Paulo: Associação Brasileira de Ciências Sensoriais, 2010. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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40. | | EL AJJOURI, M.; SATRANI, B.; GHANMI, M.; AAFI, A.; FARAH, A.; RAHOUTI, M.; AMARTI, F.; ABERCHANE, M. Activité antifongique des huiles essentielles de Thymus bleicherianus Pomel et Thymus capitatus (L.) Hoffm. & Link contre les champignons de pourriture du bois d'œuvre. Biotechnologie, Agronomie Société et Environnement, Gembloux, v. 12, n. 4, p. 345-351, 4. trim. 2008. Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
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Registros recuperados : 62 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
03/03/2020 |
Data da última atualização: |
22/12/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
SOARES, A.; BARROS, N. M.; COSTA, L.; SAINT'PIERRE, T. D.; DONANGELO, C.; DELIZA, R.; FARAH, A. |
Afiliação: |
Angela Soares, UFRJ; Nathalia M. Barros, UFRJ; Luciana Costa, UFRJ; Tatiana Dillenburg Saint'Pierre, PUC RIO DE JANEIRO; Carmen Donangelo, Univ. de la República, Montevideo; ROSIRES DELIZA, CTAA; Adriana Farah, UFRJ. |
Título: |
Fortification of Ground Roasted Coffees with Iron, Zinc and Calcium: Evaluating the Impact of Quality and Roast Degree on Sensory Responses. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Food and Nutrition Research, v. 8, n. 2, p. 110-120, 2020. |
DOI: |
10.12691/jfnr-8-2-6 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Aceitação do consumidor; CATA; Fortificação; Minerais. |
Thesagro: |
Café; Cálcio; Consumidor; Mineral; Tecnologia de Alimento. |
Thesaurus NAL: |
Calcium; Coffee (beverage); Consumer acceptance; Food fortification; Food technology; Minerals. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/211396/1/Soares-et-al-Food-and-Nutrition-Research.pdf
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Marc: |
LEADER 01093naa a2200373 a 4500 001 2120776 005 2020-12-22 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.12691/jfnr-8-2-6$2DOI 100 1 $aSOARES, A. 245 $aFortification of Ground Roasted Coffees with Iron, Zinc and Calcium$bEvaluating the Impact of Quality and Roast Degree on Sensory Responses.$h[electronic resource] 260 $c2020 650 $aCalcium 650 $aCoffee (beverage) 650 $aConsumer acceptance 650 $aFood fortification 650 $aFood technology 650 $aMinerals 650 $aCafé 650 $aCálcio 650 $aConsumidor 650 $aMineral 650 $aTecnologia de Alimento 653 $aAceitação do consumidor 653 $aCATA 653 $aFortificação 653 $aMinerais 700 1 $aBARROS, N. M. 700 1 $aCOSTA, L. 700 1 $aSAINT'PIERRE, T. D. 700 1 $aDONANGELO, C. 700 1 $aDELIZA, R. 700 1 $aFARAH, A. 773 $tJournal of Food and Nutrition Research$gv. 8, n. 2, p. 110-120, 2020.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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