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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
09/11/2022 |
Data da última atualização: |
10/04/2024 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
SANTOS, F. C. dos; ALBUQUERQUE FILHO, M. R. de; SIMEONE, M. L. F.; SILVA, D. D. da; SINGER, A.; SILVA, G. A. da; PADILHA, C.; SOUZA, W. G.; SANTOS, P. H. dos; GUIMARAES, A. R. |
Afiliação: |
FLAVIA CRISTINA DOS SANTOS, CNPMS; MANOEL RICARDO DE ALBUQUERQUE FILHO, CNPMS; MARIA LUCIA FERREIRA SIMEONE, CNPMS; DAGMA DIONISIA DA SILVA ARAUJO, CNPMS; ANDRÉ SINGER, SINGER PESQUISAS E SERVIÇOS AGRONÔMICOS; GILMA ALVES DA SILVA, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; CÍNTIA PADILHA; WILLIAM GONÇALVES SOUZA; PAULO HENRIQUE SILVA SANTOS, SINGER PESQUISAS E SERVIÇOS AGRONÔMICOS; ADAIL RODRIGUES GUIMARÃES. |
Título: |
Recomendação de cultivares de milheto para solos arenosos do Oeste da Bahia. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Sete Lagoas: Embrapa Milho e Sorgo, 2022. |
Páginas: |
28 p. |
Série: |
(Embrapa Milho e Sorgo. Documentos, 270). |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Selo ODS 15; Selo ODS 2. |
Thesagro: |
Forragem; Pennisetum Glaucum; Planta de Cobertura; Solo Arenoso; Variedade. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1148133/1/Documentos-270-Recomendacao-de-cultivares-de-milheto-para-solos-arenosos-do-oeste-da-Bahia.pdf
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Marc: |
LEADER 00910nam a2200313 a 4500 001 2148133 005 2024-04-10 008 2022 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aSANTOS, F. C. dos 245 $aRecomendação de cultivares de milheto para solos arenosos do Oeste da Bahia.$h[electronic resource] 260 $aSete Lagoas: Embrapa Milho e Sorgo$c2022 300 $a28 p. 490 $a(Embrapa Milho e Sorgo. Documentos, 270). 650 $aForragem 650 $aPennisetum Glaucum 650 $aPlanta de Cobertura 650 $aSolo Arenoso 650 $aVariedade 653 $aSelo ODS 15 653 $aSelo ODS 2 700 1 $aALBUQUERQUE FILHO, M. R. de 700 1 $aSIMEONE, M. L. F. 700 1 $aSILVA, D. D. da 700 1 $aSINGER, A. 700 1 $aSILVA, G. A. da 700 1 $aPADILHA, C. 700 1 $aSOUZA, W. G. 700 1 $aSANTOS, P. H. dos 700 1 $aGUIMARAES, A. R.
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
16/10/2008 |
Data da última atualização: |
10/01/2014 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
Internacional - A |
Autoria: |
SANTANA, M. B. de; MANDARINO, J. M. G.; CARDOSO, J. R.; DICHI, I.; DICHI, J. B.; CAMARGO, A. E. I.; FABRIS, B. A.; RODRIGUES, R. J.; FATEL, E. C. S.; NIXDORF, S. L.; SIMÃO, A. N. C.; CECCHINI, R.; BARBOSA, D. S. |
Afiliação: |
MÁRCIA BERTIPAGLIA DE SANTANA, Hospital Universitário de Londrina; JOSÉ MARCOS GONTIJO MANDARINO, CNPSO; JEFFERSON ROSA CARDOSO, UEL; ISAÍAS DICHI, UEL; JANE BANDEIRA DICHI, UEL; ALISSANA ESTER IAKMIU CAMARGO, UEL; BRUNO ALBERTO FABRIS, UEL; RICARDO JOSÉ RODRIGUES, UEL; ELIS CAROLINA SOUZA FATEL, Faculdade Assis Gurgacz; SUZANA LUCY NIXDORF, UEL; ANDRÉA NAME COLADO SIMÃO, UEL; RUBENS CECCHINI, UEL; DÉCIO SABBATINI BARBOSA, UEL. |
Título: |
Association between soy and green tea (Camellia sinensis) diminishes hypercholesterolemia and increases total plasma antioxidant potential in dyslipidemic subjects. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
Nutrition, v. 24, n. 6., p. 562-568, June 2008. |
DOI: |
http://dx.doi.org/10.1016/j.nut.2008.02.007 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Nome correto do segundo autor: MANDARINO, J. M. G. |
Conteúdo: |
One hundred dyslipidemic individuals were allocated into four groups. The soy group ingested 50 g of soy (kinako) daily, and the green tea group ingested 3 g of green tea in 500 mL of water per day. A third group ingested 50 g of soy and 3 g of green tea daily, and the control group had a hypocholesterolemic diet. Evaluations were performed at baseline and after 45 and 90 d. Plasma levels of total cholesterol, high-density lipoprotein, and triacylglycerols were evaluated by automated methods. Low-density lipoprotein (LDL) cholesterol was calculated using the Friedewald equation. LDL was isolated by ultracentrifugation. Total plasma antioxidant capacity and plasma levels of total lipid hydroperoxides and those linked to LDL were evaluated by chemiluminescence. The results were expressed as median values and their 25th to 75th percentiles, with a 5% level of significance. |
Palavras-Chave: |
Hipercolesterolemia. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/95050/1/Association-between-soy-and-green-tea-Camellia-sinensis-diminishes-hypercholesterolemia-and-increases-total-plasma-antioxidant-potential-in-dyslipidemic-subjects.pdf
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Marc: |
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Embrapa Soja (CNPSO) |
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