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Registros recuperados : 6 | |
1. | | DJIOUA, T.; CHARLES, F.; FREIRE JUNIOR, M.; FILGUEIRAS, H.; DUCAMP-COLLIN, M.-N.; SALLANON, H. Combined effects of postharvest heat treatment and chitosan coating on quality of fresh-cut mangoes (Mangifera indica L.). International Journal of Food Science & Technology, Londres, v. 45, n. 4, p. 849-855, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. | | DJIOUA, T.; CHARLES, F.; FREIRE JUNIOR, M.; FILGUEIRAS, H.; DUCAMP-COLLIN, M.-N.; SALLANON, H. Combined effects of postharvest heat treatment and chitosan coating on quality of fresh-cut mangoes (Mangifera indica L.). International Journal of Food Science & Technology, Londres, v. 45, n. 4, p. 849-855, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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4. | | DJIOUA, T.; CHARLES, F.; FREIRE JÚNIOR, M.; FILGUEIRAS, H. A. C.; DUCAMP-COLLIN, M.-N.; SALLANON, H. Combined effects of postharvest heat treatment and chitosan coating on quality of fresh-cut mangoes (Mangifera indica L.). In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON HUMAN HEALTH EFFECTS OF FRUITS AND VEGETABLES, 3., 2009, Avignon. Abstracts. França: International Society for Horticultural Science, 2009. p. 234. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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5. | | DJIOUA, T.; CHARLES, F.; LOPEZ-LAURI, F.; FILGUEIRAS, H.; COUDRET, A.; FREIRE JUNIOR, M.; DUCAMP-COLLIN, M.-N.; SALLANON, H. Improving the storage of minimally processed mangoes (Mangifera indica L.) by hot water treatments. Postharvest Biology and Technology, Maryland Heights, v. 52, n. 2, p. 221-226, may 2009. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. | | DJIOUA, T.; CHARLES, F.; LOPEZ-LAURI, F.; FILGUEIRAS, H. A. C.; COUDRET, A.; FREIRE JÚNIOR, M.; DUCAMP-COLLIN, M.-N.; SALLANON, H. Improving the storage of minimally processed mangoes (Mangifera indica L.) by hot water treatments. Postharvest Biology and Technology, v. 52, n. 2, p. 221-226, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 6 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria Tropical. Para informações adicionais entre em contato com cnpat.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
08/07/2010 |
Data da última atualização: |
05/05/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
DJIOUA, T.; CHARLES, F.; FREIRE JUNIOR, M.; FILGUEIRAS, H.; DUCAMP-COLLIN, M.-N.; SALLANON, H. |
Afiliação: |
Tassadit Djioua, UNIV-AVIGNON; Florence Charles, UNIV-AVIGNON; MURILLO FREIRE JUNIOR, CTAA; Heloisa A. C. Filgueiras, CNPAT; Marie-Noëlle Ducamp-Collin, CIRAD; Huguette Sallanon, UNIV-AVIGNON. |
Título: |
Combined effects of postharvest heat treatment and chitosan coating on quality of fresh-cut mangoes (Mangifera indica L.). |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
International Journal of Food Science & Technology, Londres, v. 45, n. 4, p. 849-855, 2010. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Chitosan coating; Fresh-cut mangoes; Shelf-life. |
Thesaurus NAL: |
heat treatment. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00701naa a2200217 a 4500 001 1857158 005 2017-05-05 008 2010 bl --- 0-- u #d 100 1 $aDJIOUA, T. 245 $aCombined effects of postharvest heat treatment and chitosan coating on quality of fresh-cut mangoes (Mangifera indica L.). 260 $c2010 650 $aheat treatment 653 $aChitosan coating 653 $aFresh-cut mangoes 653 $aShelf-life 700 1 $aCHARLES, F. 700 1 $aFREIRE JUNIOR, M. 700 1 $aFILGUEIRAS, H. 700 1 $aDUCAMP-COLLIN, M.-N. 700 1 $aSALLANON, H. 773 $tInternational Journal of Food Science & Technology, Londres$gv. 45, n. 4, p. 849-855, 2010.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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