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Registros recuperados : 381 | |
142. | | MORAES, A. S.; DEDA, D. K.; ROSA, M. F.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C.; LEITE, F. L. Caracterização de nanowhiskers de línter de algodão por microscopia de força atômica. In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 7.; ESCOLA DE NANOTECNOLOGIA, 3., 2013, São Carlos, SP. Anais... São Carlos, SP: Embrapa Instrumentação, 2013. p. 297-299 Editores: Maria Alice Martins, Odílio Benedito Garrido de Assis, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. CD-ROM. Editores: Maria Alice Martins, Odílio Benedito Garrido de Assis, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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143. | | CRUZ, C. C. T.; GIROTO, A. S.; CAMPOS, A. de; PEREIRA, E. I.; MARCONCINI, J. M.; RIBEIRO, C. Nanocompósitos a base de amido-argila aplicados a liberação controlada de herbicida. In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 8, 2014, Juiz de fora. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação; Campo Grande: Embrapa Gado de Corte; Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2014. p. 484-488. Editores: Maria Alice Martins, Humberto de Mello Brandão, Marlene de Barros Coelho, Daniel Souza Corrêa, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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147. | | MOREIRA, F. K. V.; SENA NETO, A. R. de; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C.; ITO, E. N. Morfologia e propriedades físicas de nanocompósitos pectina-paligorsquita. In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 8, 2014, Juiz de fora. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação; Campo Grande: Embrapa Gado de Corte; Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2014. p. 204-207. Editores: Maria Alice Martins, Humberto de Mello Brandão, Marlene de Barros Coelho, Daniel Souza Corrêa, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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148. | | BUFALINO, L; MENDES, L. M.; TONOLI, G. H. D.; RODRIGUES, A.; FONSECA, A.; CUNHA, P. I.; MARCONCINI, J. M. New products made with lignocellulosic nanofibers from Brazilian amazon forest. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON STRUCTURAL NANO COMPOSITES, 2., 2014, Madrid. IOP Conference Series: Materials Science and Engineering, v. 64, 2014, p. 012012. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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149. | | SENA NETO, A. R.; ARAUJO, M. A. M.; SOUZA, F. D. V.; MATTOSO, L. H. C.; MARCONCINI, J. M. Cinética da degradação térmicade fibras de abacaxis. In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 7.; ESCOLA DE NANOTECNOLOGIA, 3., 2013, São Carlos, SP. Anais... São Carlos, SP: Embrapa Instrumentação, 2013. p. 226-228 Editores: Maria Alice Martins, Odílio Benedito Garrido de Assis, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. CD-ROM. Editores: Maria Alice Martins, Odílio Benedito Garrido de Assis, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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150. | | PASTRE, A. C.; TEODORO, K. B. R.; TEIXEIRA, E. M.; CORREA, A. C.; MATTOSO, L. H. C.; MARCONCINI, J. M. Biodegradação de blendas de amido termoplástico/policaprolactona com nanofibras de sisal. In: SIMPÓSIO NACIONAL DE INSTRUMENTAÇÃO AGROPECUÁRIA, 2014, São Carlos, SP Anais do SIAGRO: ciência, inovação e mercado 2014. São Carlos, SP: Embrapa Instrumentação, 2014. p. 383-386. Editores: Carlos Manoel Pedro Vaz, Débora Marcondes Bastos Pereira Milori, Silvio Crestana. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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152. | | CORRÊA, A. C.; CARMONA, V. B.; SIMÃO, J. A.; GALVANI, F.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C. Cellulose nanocrystals from fibers of Macauba (Acrocomia Aculeata) and Gravata (Bromelia Balansae) from Brazilian Pantanal. Polymers, v. 11, n. 1785, p. 1-19, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Pantanal. |
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153. | | CARDOSO, R. F. O.; TEIXEIRA, E. M.; PAES, M. C. D.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C. Cellulose nanofibers from corn husks: extraction and characterization. In: ENCONTRO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE PESQUISA EM MATERIAIS - SBPMat, 7., 2008, Guarujá; BRAZILIAN MRS MEETING, 7., 2008, Guarujá. Abstracts... Rio de Janeiro: SBPMat, 2008. não paginado. 1CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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155. | | BRANDAO, H. M.; TEIXEIRA, E. M.; ASSUNÇAO, C. M.; CARNEIRO, J.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C. Characterization of polycaprolactone (PCL) after treatment into ruminant digestive system. In: FRENCH-BRAZILIAN MEETING ON POLYMERS - FBPOL, 2., 2008, Florianópolis, SC. Abstracts? Florianópolis: Universidade Federal de Santa Catarina/Centre de Recherches sur les Macromolecules Vegetables, 2008. C35. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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156. | | SENA NETO, ALFREDO R.; ARAUJO, M. A. M.; SOUZA, F. V. D.; MATTOSO, L. H. C.; MARCONCINI, J. M. Characterization and comparative evaluation of thermal, structural, chemical, mechanical and morphological properties of six pineapple leaf fiber varieties for use in composites. Industrial Crops and Products, v. 43, p. 529-537, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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157. | | SENA NETO, A. R. de; ARAUJO, M. A. M.; SOUZA, F. V. D.; MATTOSO, L. H. C.; MARCONCINI, J. M. Characterization and comparative evaluation of thermal, structural, chemical, mechanical and morphological properties of six pineapple leaf fiber varieties for use in composites. Industrial Crops and Products, Amsterdam, v. 43, p. 529-537, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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158. | | ALVES, W. F.; ITO, E. N.; MARCONCINI, J. M.; ORLANDI, M. O.; MALMONGE, J. A.; MATTOSO, L. H. C. Characterization of nanocomposites of polyurethane based on castor oil and cellulose nanofibers. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON NANOSTRUCTURED MATERIALS -NANO 2008, 9., 2008, Rio de Janeiro. Abstracts... Rio de Janeiro: Centro Brasileiro de Pesquisas Físicas, 2008. p. 302. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 381 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
29/09/2011 |
Data da última atualização: |
16/02/2018 |
Autoria: |
COSTA, R. L. D. da; FONTES, R. da S.; CUNHA, E. A. da; BUENO, M. S.; QUIRINO, C. R.; AFONSO, V. A. C.; OTERO, W. G.; SANTOS, L. E. dos; DIAS, A. J. B. |
Afiliação: |
Ricardo Lopes Dias da Costa, Agência Paulista dos Agronegócios/Instituto de Zootecnia; Reginaldo da Silva Fontes, Universidade Estadual do Norte Fluminense, Laboratório de Melhoramento e Reprodução Animal; Eduardo Antonio da Cunha, Agência Paulista dos Agronegócios, Instituto de Zootecnia; Mauro Sartori Bueno, Agência Paulista dos Agronegócios, Instituto de Zootecnia; Celia Raquel Quirino, Universidade Estadual do Norte Fluminense, Laboratório de Melhoramento e Reprodução Animal; Vivian Alves Costa Afonso, Centro Paula Souza; Walter Guimarães Otero, Nestlé Purina; Luis Eduardo dos Santos, Agência Paulista dos Agronegócios, Instituto de Zootecnia; Ângelo José Burla Dias, Universidade Estadual do Norte Fluminense, Laboratório de Melhoramento e Reprodução Animal. |
Título: |
Reproductive performance of Santa Inês ewes fed protected fat diet. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 46, n. 6, p. 663-668, jun. 2011 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this work was to evaluate the reproductive performance of Santa Inês ewes fed a diet supplemented with protected fat. Intervals from lambing to first clinical estrus and to conception, conception rate, prolificacy, live weight and body condition were determined. After lambing, 60 ewes and their offsprings were weighted and randomly assigned to three treatments, based on age, body weight and number of born lambs. Treatments consisted of: control diet, or control diet plus 30 g of protected fat, from lambing to day 25 of post-lambing (Sup25), or to day 60 of post-lambing (Sup60). Out of 60 evaluated ewes, 93.3% returned to estrus, and 74.5% got pregnant, with 73.53% lambing rate and 196.5 days lambing interval. The average periods from lambing to first estrus were 32.4, 27.2 and 35.5 days for ewes fed the control diet, Sup25, and Sup60, respectively. The intervals from lambing to conception were 45.2, 46.5 and 45.2 days, and the supplemented diets did not show differences in comparison to the control diet. Supplementation with protected fat to well-nourished Santa Inês ewes does not improve their reproductive performance. |
Palavras-Chave: |
Estro; Lambing interval; Taxa de concepção. |
Thesagro: |
Ovis aries. |
Thesaurus NAL: |
Conception rate; estrus; Nutrition; Parturition interval; Sheep. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/42651/1/46n06a13.pdf
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Marc: |
LEADER 02047naa a2200325 a 4500 001 1901803 005 2018-02-16 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCOSTA, R. L. D. da 245 $aReproductive performance of Santa Inês ewes fed protected fat diet. 260 $c2011 520 $aThe objective of this work was to evaluate the reproductive performance of Santa Inês ewes fed a diet supplemented with protected fat. Intervals from lambing to first clinical estrus and to conception, conception rate, prolificacy, live weight and body condition were determined. After lambing, 60 ewes and their offsprings were weighted and randomly assigned to three treatments, based on age, body weight and number of born lambs. Treatments consisted of: control diet, or control diet plus 30 g of protected fat, from lambing to day 25 of post-lambing (Sup25), or to day 60 of post-lambing (Sup60). Out of 60 evaluated ewes, 93.3% returned to estrus, and 74.5% got pregnant, with 73.53% lambing rate and 196.5 days lambing interval. The average periods from lambing to first estrus were 32.4, 27.2 and 35.5 days for ewes fed the control diet, Sup25, and Sup60, respectively. The intervals from lambing to conception were 45.2, 46.5 and 45.2 days, and the supplemented diets did not show differences in comparison to the control diet. Supplementation with protected fat to well-nourished Santa Inês ewes does not improve their reproductive performance. 650 $aConception rate 650 $aestrus 650 $aNutrition 650 $aParturition interval 650 $aSheep 650 $aOvis aries 653 $aEstro 653 $aLambing interval 653 $aTaxa de concepção 700 1 $aFONTES, R. da S. 700 1 $aCUNHA, E. A. da 700 1 $aBUENO, M. S. 700 1 $aQUIRINO, C. R. 700 1 $aAFONSO, V. A. C. 700 1 $aOTERO, W. G. 700 1 $aSANTOS, L. E. dos 700 1 $aDIAS, A. J. B. 773 $tPesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF$gv. 46, n. 6, p. 663-668, jun. 2011
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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