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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Soja; Embrapa Trigo.
Data corrente:  05/04/2004
Data da última atualização:  22/03/2010
Autoria:  ANDREOLI, C.; BASSOI, M. C.; BRUNETTA, D.; DOTTO, S. R.; TAVARES, L. C. V.
Título:  Germinação pré-colheita.
Ano de publicação:  2003
Fonte/Imprenta:  In: HOFFMANN-CAMPO, C. B.; SARAIVA, O. F. (Org.). Resultados de pesquisa da Embrapa Soja - 2002: girassol e trigo. Londrina: Embrapa Soja, 2003.
Páginas:  p. 77-79.
Série:  (Embrapa Soja. Documentos, 218).
Idioma:  Português
Notas:  Projeto Criação de linhagens de trigo das classes pão e melhorador para a região centro-sul (04.2002.352.02).
Palavras-Chave:  Desenvolvimento de planta; Germinação na espiga; Paraná.
Thesagro:  Germinação; Trigo.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSO23659 - 1UMTPL - --LV 633.0981H711r
CNPT9961 - 1EMBPL - --633.110981H711r
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  28/02/2003
Data da última atualização:  28/02/2003
Autoria:  MAREGA FILHO, M.; DESTRO, D.; MIRANDA, L. A.; SPINOSA, W. A.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MONTALVÁN, R.
Título:  Relationships among oil content, protein content and seed size in soybeans.
Ano de publicação:  2001
Fonte/Imprenta:  Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 44, n. 1, p. 23-32, Mar. 2001.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  During 1995/96 and 1996/97, experiments were carried out at Londrina State University, aiming at quantifying the oil and protein contents in two groups of soybean genotypes; estimating the phenotypic, genotypic and environmental correlations existent among oil, protein content and seed size, and identifying genotypes for direct human consumption with high protein content. The evaluated characters were Weight of a Hundred Seeds (WHS), expressed in grams/100 seeds, Oil Content (OC) and Protein Content (PC), expressed in %. In the experiment carried out in the field, OC ranged from 12 to 20.37 % and PC from 35.66 to 41.75% while in the experiment carried out in the greenhouse OC ranged from 12.26 to 21.79 % and PC from 32.95 to 41.56 % . The correlations between oil and protein were negative and significant. The relationship among WHS with OC and PC was low and higly affected by the time effect. Due to their high protein content and stability to oil and protein contents, there were distinction among the treatments carried out in the field (GA23 and GA20), and those carried out in the greenhouse (PI408251, Waseda, B6F4 (L-3 less), PI423909 and Tambagura).
Categoria do assunto:  --
URL:  https://www.scielo.br/pdf/babt/v44n1/a04v44n1.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSO19589 - 1UPCAP - --
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