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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agropecuária Oeste.
Data corrente:  28/07/2018
Data da última atualização:  12/12/2018
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  GOMES, E. P.; SANCHES, A. C.; DIAS, D. K. U; JESUS, F. L. F. de; NUNES, W. A. G. de A.; ORRICO JÚNIOR, M. A. P.; DIAS, J. P. de S; AZEVEDO, E. P. G.
Afiliação:  EDER PEREIRA GOMES, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; ARTHUR CARNIATO SANCHES, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; DHIONES KENEDYS ULISSES DIAS, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; FERNANDA LAMEDE FERREIRA DE JESUS, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; WALDER ANTONIO GOMES DE A NUNES, CPAO; MARCO ANTÔNIO PREVIDELLI ORRICO JUNIOR, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; JOELMA PORTO DE SOUZA DIAS, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; EDÉRIA PEREIRA GOMES AZEVEDO, UNIVERSIDADE ESTADUAL PAULISTA, BOTUCATU.
Título:  Application of swine wastewader for irrigation of Tifton85 grass: Part I - productivity and nutritional quality.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Australian Journal of Crop Science, v. 12, n. 3, p. 486-495, 2018.
DOI:  10.21475/ajc.18.12.03.pne985
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Resíduo suíno.
Thesagro:  Irrigação.
Categoria do assunto:  A Sistemas de Cultivo
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAO36645 - 1UPCAP - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Pantanal.
Data corrente:  22/12/2022
Data da última atualização:  02/01/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 5
Autoria:  SILVA, R. F. M. da; PAPA, M.; BERGIER, I.; OLIVEIRA, S. R. de M.; CRUZ, S. A. B. da; ROMANI, L. A. S.; MASSRUHA, S. M. F. S.
Afiliação:  ROOSEVELT FABIANO MORAES DA SILVA, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE CAMPINAS, INSTITUTO FEDERAL DE EDUCAÇÃO CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO MATO GROSSO DO SUL; MATHEUS PAPA, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE CAMPINAS; IVAN BERGIER TAVARES DE LIMA, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE CAMPINAS, CNPTIA, CPAP; STANLEY ROBSON DE MEDEIROS OLIVEIRA, CNPTIA; SERGIO APARECIDO BRAGA DA CRUZ, CNPTIA; LUCIANA ALVIM SANTOS ROMANI, CNPTIA; SILVIA MARIA FONSECA S MASSRUHA, CNPTIA.
Título:  Digital transformation for improving sustainable value of products and services from agri-food systems.
Ano de publicação:  2022
Fonte/Imprenta:  Frontiers in Sustainability, v. 3, 1048701, 2022.
DOI:  10.3389/frsus.2022.1048701
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Value is routinely concentrated at the final links of food production chains as a consequence of market failures or asymmetries that distribute wealth unevenly in agri-food supply systems. Otherwise, for products with a geographic origin, the share can be more equitably distributed by adding environmental, sociocultural or technological values to products associated with sustainable models. Protecting a geographic indication (GI) of value-added products requires complex collective rules of sui generis systems, certified trademarks or business practices, including the approval of protocols or even unfair protection suitlaws. These rules are created on multilevel legislations gathering intrinsic cultural, historical and economic features. As a result, GI schemes are typically costly thus preventing access of general smallholders in product-valued chains. Digital technologies like mobile applications have a promising role in minimizing these limitations along food production chains, from pre-production to production and post-production. The pervasive spread of mobile devices with useful built-in sensors can be therefore a major consequence of the digital transformation in agriculture by means of intuitive applications combined with high-level technologies such as cloud/edge computing and Application Programming Interfaces (APIs). In this article, we present a new perspective on the digital transformation of the agri-food sector that may fasten smallholders? inclusion and access... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Acessibilidade de dados; Data accessibility; Digital inclusion; ESG; Geographic indication; Inclusão digital; Indicação geográfica; Rastreabilidade.
Thesaurus NAL:  Traceability.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1150286/1/AP-Digital-transformation-2022.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPTIA21530 - 1UPCAP - DD
CPAP60826 - 1UPCAP - DD
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