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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
24/10/2019 |
Data da última atualização: |
19/05/2021 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
DIAS, F. R. T.; PICOLI, J. F.; COSTA, F. P.; BUNGENSTAB, D. J.; MATSUURA, M. I. da S. F. |
Afiliação: |
FERNANDO RODRIGUES TEIXEIRA DIAS, CPAP; JULIANA FERREIRA PICOLI; FERNANDO PAIM COSTA, CNPGC; DAVI JOSE BUNGENSTAB, CNPGC; MARILIA IEDA DA S F MATSUURA, CNPMA. |
Título: |
Life cycle inventories for beef cattle in Brazil. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
In: MATSUURA, M. I. S. F.; PICOLI, J. F. Life cycle inventories of agriculture, forestry and animal husbandry - Brazil. Zürich: Ecoinvent Association, 2018. |
Páginas: |
p. 106-122. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This chapter presents information on the main resources and emissions considered in the life cycle inventory for beef cattle production in Brazil. The beef cattle industry in Brazil was responsible for around 5 billion dollars in exports (IBGE, 2015). There are several alternatives for characterizing Brazilian beef cattle production systems. This work adopted two basic parameters: i) phases of the production cycle carried out in a production unit, i.e., in a farm; ii) level of intensification of cattle system, especially related to supplementary feeding and pasture fertilization. |
Thesagro: |
Economia da Produção; Gado de Corte; Produção Animal. |
Thesaurus Nal: |
Animal husbandry; Animal production; Beef cattle. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203789/1/LCI-Agriculture-2018.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
30/10/2008 |
Data da última atualização: |
02/07/2015 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
COUTINHO, A. L. S.; HOFF, R.; DUCATI, J. R. |
Afiliação: |
André Luis Silva Coutinho, UFRGS; ROSEMARY HOFF, CNPUV; Jorge Ricardo Ducati, UFRGS. |
Título: |
Medidas de campo e por sensoriamento remoto, aplicadas à caracterização de uma nova região vitivinícola em Pinto Bandeira, RS. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 12., 2008, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2008. |
Páginas: |
p. 154. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Resumo. |
Palavras-Chave: |
Assinatura espectral; Pinto Bandeira; Rio Grande do Sul; Terroir. |
Thesagro: |
Sensoriamento Remoto; Uva; Viticultura. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/50471/1/COUTINHO.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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