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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
27/01/2006 |
Data da última atualização: |
02/07/2013 |
Autoria: |
PATERNO, L. G.; BRUGNOLLO, E. D.; MATTOSO, L. H. C.; WIZIACK, N. K. L.; FONSECA, F. J. |
Título: |
Development of taste sensor system based in nanostructured films of poly(o-ethoxyaniline). |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: ENCONTRO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE PESQUISA EM MATERIAIS, SBPMAT, 4., 2005, Recife. Final program. Recife: SBPMat, 2005. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In this work, nanostructured films of poly(o-etoxyaniline)-POEA fabricated by the layer-by-layer method were investigated as sensitive layers in an electronic tongue system. The reversibility and reproducibility of films response were demonstrated after successive measurements in ultra pure water and NaCl solutions. |
Palavras-Chave: |
Electronic tongue system; Língua eletrônica; POEA. |
Thesaurus Nal: |
polymers. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01022naa a2200217 a 4500 001 1029403 005 2013-07-02 008 2005 bl --- 0-- u #d 100 1 $aPATERNO, L. G. 245 $aDevelopment of taste sensor system based in nanostructured films of poly(o-ethoxyaniline). 260 $c2005 520 $aIn this work, nanostructured films of poly(o-etoxyaniline)-POEA fabricated by the layer-by-layer method were investigated as sensitive layers in an electronic tongue system. The reversibility and reproducibility of films response were demonstrated after successive measurements in ultra pure water and NaCl solutions. 650 $apolymers 653 $aElectronic tongue system 653 $aLíngua eletrônica 653 $aPOEA 700 1 $aBRUGNOLLO, E. D. 700 1 $aMATTOSO, L. H. C. 700 1 $aWIZIACK, N. K. L. 700 1 $aFONSECA, F. J. 773 $tIn: ENCONTRO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE PESQUISA EM MATERIAIS, SBPMAT, 4., 2005, Recife. Final program. Recife: SBPMat, 2005. 1 CD-ROM.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
30/01/2008 |
Data da última atualização: |
19/08/2008 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Circulação/Nível: |
-- - -- |
Autoria: |
COUTINHO, A. L. S.; HOFF, R.; DUCATI, J. R. |
Afiliação: |
Rosemary Hoff, Embrapa Uva e Vinho; André Luís Silva Coutinho, Mestrando UFRGS; Jorge Ricardo Ducati, UFRGS. |
Título: |
Certification of geographical origin: characterization of a new region at pinto bandeira, Brazil. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESO LATINOAMERICANO DE VITICULTURA Y ENOLOGIA, 11., 2007, Mendoza. Seduciendo al consumidor de hoy: anales. [Mendoza: INV: CLEIFRA], 2007. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo. |
Palavras-Chave: |
Apelação local; Certificação; Imagem; Pinto Bandeira; Rio Grande do Sul. |
Thesagro: |
Satélite; Sensoriamento Remoto; Uva; Vinho; Viticultura. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00846naa a2200277 a 4500 001 1542452 005 2008-08-19 008 2007 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCOUTINHO, A. L. S. 245 $aCertification of geographical origin$bcharacterization of a new region at pinto bandeira, Brazil. 260 $c2007 300 $c1 CD-ROM. 500 $aResumo. 650 $aSatélite 650 $aSensoriamento Remoto 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aViticultura 653 $aApelação local 653 $aCertificação 653 $aImagem 653 $aPinto Bandeira 653 $aRio Grande do Sul 700 1 $aHOFF, R. 700 1 $aDUCATI, J. R. 773 $tIn: CONGRESO LATINOAMERICANO DE VITICULTURA Y ENOLOGIA, 11., 2007, Mendoza. Seduciendo al consumidor de hoy: anales. [Mendoza: INV: CLEIFRA], 2007.
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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